Inimesed

Scarlett Johansson: "Monogaamia on ebaloomulik." (5)

LISA KOMMENTAAR

Scarlett18. veebruar 2017, 17:36
See on ainult temale omane, ega ei pea elama kellegi teise stiili järgi. Rääkigu mida tahab, teised inimesed elavad ikka nii nagu soovivad. Scarlettikene ainult tuututab!!
mees16. veebruar 2017, 10:38
Olen mees ja pean monogaamiat endapuhul vähemalt väga loomulikuks. Minu jaoks on tähtis suhtes ikka kogu kompott kokku. Neil, kes ainult seksida tahavad, ei ole mõtet monogaamsusest rääkida. Inimesi on erinevaid. Loomariigis esineb samuti monogaamsust väga palju, nii et pole mõtet kuulutada et see ei ole loomulik kui püksid lihtsalt jalas ei püsi!
kahju,16. veebruar 2017, 08:05
aga need, kes ei tea armastusest tuhkagi, räägivad ainult seksist ja lähtuvad kõiges ainult sellest punktist, ei saagi kunagi olla monogaamsed. Kui tõesti armastad kedagi, ei vaja kõrvale mitte kedagi muud ja seks selle ühega ei tüüta kohe kindlasti.
Mikoola16. veebruar 2017, 00:25
Just loomne pärand paneb enamikke mehi käituma mittemonogaamselt. Selle ületamiseks ongi olemas monogaamse paariabielu ideaal, mille saavutamieks kulub 2-3 naist. Aga on ka mehi, kes selles osas tuleb tunnistada lootusetuteks.
.......15. veebruar 2017, 20:20
Mina olen juba ammu, elu jälgides, tulnud mõttele, et kas inimesed on üldse looduse poolt loodud monogaamseteks isenditeks???