Kylie Minogue ja Joshua SasseFoto: Reuters / Scanpix
Inimesed
14. veebruar 2017, 11:30

Ajakiri: pere sundis Kylie Minogue'i kihlust katkestama (1)

Kylie Minogue oli sunnitud kihluse katkestama oma pere pärast, kes esitas talle ultimaatumi, väidab Austraalia väljaanne. 

Ajakirja Woman’s Day allika kinnitusel tõmbasid pereliikmed lauljanna jõulude paiku ja nõudsid, et ta valiks: kas nemad või noor peigmees Joshua Sasse.

Väidetavalt oli Kylie õde Dannii Minogue saanud Joshua kohta midagi inetut teada. “Pärast seda ütles perekond Kylie’le, et ta peab pulmad ära jätma – ja nad avaldasid tõsist survet,” räägib Woman’s Day allikas.

Kuulu järgi olid poptähe vanemad Ron ja Carol mures, et 29aastane väimees kasutab nende 49aastast tütart omaenda kuulsuse nimel ära. Ühtlasi ringlesid kõlakad, et Joshual on tekkinud lähedased suhted hispaania näitlejatari Marta Milansiga.

Veel väitis Joshua endine kolleeg Vinnie Jones, et Sasse oli algusest peale Minogue'i omakasu eesmärgil sihikule võtnud. Kylie tutvus noormehega 2015 telesarja "Galavant" võtetel. "Joshua kolis Kylie saabumise eelõhtul tema hotelli - meelega," väitis Jones The Sunile. 

Minogue kinnitas kihluse katkemist jaanuaris Instagramis ja tänas oma poolehoidjaid toetuse eest. “Soovime Joshuaga teineteisele üksnes head.”