Jane Park aastal 2015 Foto: Vidapress
Müstika
12. veebruar 2017, 17:42

LOTOVÕITJA VÕIB! Brittide noorim lotomiljonär kaebab korraldaja kohtusse, sest võit tegi ta õnnetuks (56)

17-aastaselt lotomiljonäriks saanud Jane Park kurdab, et rahahunnik on tekitanud talle aastatega stressi ning muutnud ta õnnetuks. Neiu plaanib loto korraldaja oma õnnetuse pärast kohtusse kaevata.

Parkist sai 2013. aastal brittide noorim lotovõitja, kui ta miljoni naela suuruse võidu EuroMillionsi loteriiga taskusse pani, kirjutab Daily Mail.

Neli aastat hiljem tunnistab noor miljonär, et raha on teinud ta õnnetuks ja kurnatuks.

"Inimesed vaatavad mind ja mõtlevad: ma tahaksin elada nagu tema, ma tahaksin tema raha. Aga nad ei mõista, kui suur stress sellega kaasneb," selgitab neiu.

"Ma arvasin, et võit teeb kõik kümme korda paremaks, aga see tegi kõik kümme korda hullemaks. Soovin pea iga päev, et mul ei oleks raha. Ütlen endale tihti – mu elu oleks palju parem, kui ma poleks võitnud," kurdab Park.

Neiu lasi võiduraha eest suurendada oma rindu, täita huuli ja süstida näopiirkonda Botoxit. Lisaks ostis Park kinnisvara ning nimetab end arendajaks. "Mul on materiaalset vara, aga muus osas on mu elu tühi. Mis on mu elu eesmärk?" mõtiskleb Park.

Neiu räägib, et on hädas poiss-sõbra leidmisega, sest kõik jahivad tema raha. Samuti on ta tüdinenud kallitest disainerriietest ja firmamärkidest ning igatseb odavat Benidormi perepuhkust.

Samas tunnistab Park, et ei ole kunagi mõelnud raha annetamisele või sellest muul moel vabanemisele.

Edinburghist pärit neiu on veendunud, et praegust vanusepiiri (16 a) tuleks tõsta 18. eluaastani ning ta plaanib loto korraldaja kohtusse kaevata.