Karl-Erik Taukar saates "Tund tähega". Nii mõnigi laste poolt esitatud küsimus võttis noormehe mõtlikuks ja punastama.Foto: Tiina Kõrtsini
Tele
10. veebruar 2017, 09:53

Staarisaade “Tund tähega” ajas Laura Kõrgemäe vihale: pidin viieaastasele selgitama, kes on gei ja mis on kokaiin! (148)

Eile õhtul oli eetris Kanal 2 saade “Tund tähega”, kus oli külaliseks laulja Karl-Erik Taukar. Saade ajas aga modelli Laura Kõrgemäe marru, kuna seal ei räägita lapsesõbralikel teemadel!

"Appi! Armsad teleinimesed, kes te seda loete... Mis asi seal Kanal 2s praegu on? "Tund tähega". Stuudios lapsed. See on lastesaade ja mis teemad te eetrisse lasete?” kirjutas Kõrgemäe.

”Mu viieaastane tahtis seda vaadata. Okei, lubasin. Olen viie minutiga pidanud talle selgitama, kes on gei (ja miks ei peaks inimene gei olema) ja mis on kokaiin. Algust õnneks ei kuulnud. Lõppu ei kavatsegi kuulata. Õudne. Mul on teie saatekülalistest siiralt öeldes kahju. Miks vaja meie oma inimesi nii ebamugavatesse ja kummalistesse olukordadesse panna?" lausus ta. 

Praeguseks on postitus sotsiaalmeediast kustutatud.

“Tund tähega” on saade, mille käigus tuleb stuudiosse sadakond noort, kes saavad saate staari käest küsida ükskõik mida ning staarid peavad küsimusele ausalt vastama. Näiteks Liis Lemsalult on küsitud, kas ta on narkootikume proovinud, Taukarilt uuriti, mis on tema kohta ringelnud kuulujuttudest kõige naljakamad. Laulja vastas, et tema kohta on ringelnud jutud, et ta on gei ning et tal on kokaiinisõltuvus.

Kallis Õhtulehe lugeja, mida arvad teemast sina? Kas tegu on lastele sobimatu saatega?