Karl-Erik Taukar saate "Tund tähega" salvestusel.Foto: Tiina Kõrtsini
Tele
9. veebruar 2017, 18:26

Kelle plakat oli teismelise Karl-Erik Taukari seina peal?

Täna astub Kanal 2 saates "Tund tähega" saja uudishimuliku fänni ette Karl-Erik Taukar. Küsimusi lendab popstaari suunal kõikvõimalikel teemadel alates soengust lõpetades elukaaslase kohta.

"Tund tähega“ stuudio on täna elevil noori täis, sest paljude jaoks on seegi juba unistuse täitumine, kui saab Karl-Erik Taukariga ühes ruumis viibida. Ent nagu saatele omane, annab saade noortele võimaluse oma iidolilt ka küsimusi küsida. Staar ise neid seejuures ette ei tea.

Ja nad küsivadki kõikvõimalikel teemadel. Tänases saates selgub näiteks, kas Taukar on mõtelnud abiellumise ja isaks saamise peale, aga laulja annab vastust ka selle kohta, millise trenni abil on ta nii heasse vormi saanud või kaua kulub tal hommikuti aega soengu sättimise peale.

Küsimuse peale, kas lauljal endal ka noorena mõni iidol oli, tunnistab Karl-Erik Taukar, et teisme-eas oli tal tõesti üks plakat seina peal, aga noored teda vaevalt et teavad. "Seal plakatil oli Pamela Anderson. Ta ei olnud mu iidol, aga ta oli mu seina peal," sõnas ta.

"Tund tähega" on Kanal 2 ekraanil täna kell 20:00.