Karl-Erik Taukar saates "Tund tähega"Foto: Tiina Kõrtsini
Tele
9. veebruar 2017, 17:41

GALERII JA REPORTAAŽ: Saate "Tund tähega" salvestusel panid osade fännide küsimused Karl-Erik Taukari punastama!

Väisasin ühel pühapäeval Kanal 2 uue saate “Tund tähega” salvestuspäeva. Tookord said noored fännid küsitleda Kristel Aaslaidu ja Karl-Erik Taukarit. Mõned lapsed olid mõlema staari fännid, nii et istusid stuudios lausa neli-viis tundi käsi püsti lootuses, et iidol just nendelt küsimuse küsib.

Ise väisasin Karl-Erik Taukari saate salvestust ning stuudio ukse taga oodates oli kuulda hullunud fännide plaksutamist ja kriiskeid, kuna nende lemmik Taukar oli iga hetk stuudiosse astumas.

Taukar võttis keset stuudiot asetatud toolile istet. Fännid jälgisid Taukari igat liigutust, silmad peas säramas, justkui oleks nende peas mõte, et kas tõesti seisab nende ees tele-ekraanilt nähtud staar päriselt?

Küsimused, mida lapsed Eesti edukaimalt meeslauljalt teada tahtsid, olid täiesti seinast seina. Noored poisiklutid küsisid küsimusi, mis mul endalgi naerupahvakaid tekitas – näiteks, kuidas suhtud avalikus kohas kõhutuule laskmisse, miks ometi otsustas mees täna jalga panna punased sokid ja kuidas saaks paremaks teha McDonaldsit?

Neiud aga küsisid isiklikumaid küsimusi: kas Taukar käiks kunagi fänniga, kunas siis mees ometi abiellub ja kas tulemas on ka lapsed? Aga üks neiu otsustas proovile panna ka Taukari kooliteadmised, küsides, mis on soola valem. Taukar teadiski vastata, et naatriumkloriid (kuigi tunnistas, et keemia talle koolis üldse ei meeldinud).

Nii mõnigi küsimus pani Taukari ehmatusest punastama, kuna noorte küsimused olid väga loovad. Näiteks kuidas vastaksid sina, kui sinult küsitaks – mida teeksid kui su parim sõber on gei ja teatab, et sa talle meeldid? Taukar oli heaks eeskujuks ja vastas, et sellest poleks midagi ja kindlasti saab asjad läbi rääkida ning sõpra ta seetõttu ei jätaks.

Taukar otsustas saate fänne küsimuste vastamise vahele rõõmustada sellegagi, et tegi koos nendega oma Instagram’i video. Muidugi olid lapsed sellest vaimustuses ja kõik üritasid nutitelefoni väikese kaamerasilma ette end pressida.

Üks hetk hõigati kaadri tagant, et rohkem küsimusi küsida ei saa. Enamus lapsi said vähemalt korra, tähtsalt mikrofoni käes hoides, midagi Taukari käest uurida, kuid leidus ka neid, kes hõigatuse peale mossi jäid.

Selline edutu oli ka Anna-Britt, kes pärast saadet mulle kommentaari andis. Tüdruk seisis tagareas kurva näoga, vaadates, kuidas fännide hordid kui mesilased Taukari ümber tiirlevad, lootes temalt autogrammi ja kallistust saada.

Anna-Britt rääkis, et on laulja väga suur fänn ja on ka mitmeid tema kontserte väisanud. Aga tüdruk jäi saatega rahule ning Taukar olevat ka täpselt selline, nagu ta ette oli kujutanud. Kui poplaulja oleks teda tagareast märganud ja temalt küsimuse küsinud, oleks Anna-Brit uurinud, et kui mehe nimi poleks Karl-Erik, siis mis ta nimi võiks olla. Hea küsimus, aga ehk saab tüdruk selle küsimuse kunagi ikkagi oma eeskujult küsitud.

Autogrammid jagatud ja iidol kallistatud, sammusid noored stuudiost välja, hõigates lauljale naeratades "Tsau, Taukar!" ja lootes uute kohtumiste peale. Laulja ise kiirustas stuudiost minema ning saate korraldustiimil jäi üle ainult laste tekitatud segadus koristada, tühjad smuutipudelid prügikottidesse korjata ja põrandal olev konfetti tolmuimejasse tõmmata. Stuudio jäi ootama oma järgmist staari.

Mida noored fännid Taukarilt veel küsisid ja kuidas laulja vastas, vaata täna Kanal 2 saatest "Tund tähega", kell 20:00.