Foto: HEIKO KRUUSI
Tele
9. veebruar 2017, 15:41

Uus telesaade "Roheline Vabariik" avab karuslooma farmide ja äri telgitaguseid

Alates 9. veebruarist algusega kell 19.02 alustab Tallinna TV-s keskkonnasaade "Roheline Vabariik", kus räägitakse kõigest sellest, mis on rohelise ilmavaate seisukohast oluline.

"Loomade õigused ja eetiline kohtlemine on kujunemas aina aktuaalsemaks teemaks kogu maailmas, nii ka Eestis. Esimeses saates kohtume Eesti Karusloomakasvatajate Aretusühingu esimehe Leander Pragiga, kes avab karuslooma farmide ja äri telgitaguseid, samuti vestleme materjaliteadlase ja tehnoloogia eksperdi Katrin Idlaga ning MTÜ loomade eestkoste organisatsiooni Loomus tegevjuhi Kadri Tapersoniga," sõnas saatejuht Züleyxa Izmailova.

"Lisaks räägime saates Eestimaa elanikele palju muret valmistavast Keskkonnaministeeriumi metsanduspoliitikast, mille tulemusel katavad metsade asemel kodumaad aina uued ja suuremad lageraie langid. Käime Keskkonnakomisjoni avalikul arutelul "Eesti metsa kaitseks", kus oma ettekanded tegid Eestimaa Looduse Fondi, Tartu Ülikooli, Eesti Maaülikooli ja Keskkonnaagentuuri esindajad," lisas Izmailova.

Saade "Roheline Vabariik" on eetris igal neljapäeval kell 19.02 Tallinna TV-s.