Cara (keskel), Poppy (paremal) ja Chloe Delevingne. Foto: Instagram
Inimesed
8. veebruar 2017, 16:20

Supermodellidest õeste elu tumestas ema heroiinisõltuvus

Briti modellid Cara ja Poppy Delevingne ja nende õde Chloe räägivad esmakordses ühisintervjuus, kuidas ema narkosõltuvus nende elu mõjutas ja neid ühte hoidma pani. 

“Olin 12, kui see kõik algas,” rääkis nüüdseks 30aastane keskmine õde Poppy ajakirjale Porter. “Selles vanuses on ema väga vaja – sul algavad päevad, sa tahad teada, mis värk selle seksiga on.”

Kuus aastat noorem Cara otsis vanematelt õdedelt lähedust. “Ta magas aastaid minu voodis,” rääkis Poppy.

“Ma ei tea, mida ma ilma nendeta teeksin, see oleks kohutav,” on Cara õdede olemasolu üle piiritult tänulik.

Õeste ema, seltskonnadaam Pandora Delevingne (57) ei varja, et rikkus oma heroiinilembusega tütarde elu. Mullu avaldas ta oma mälestused pealkirjaga “Shadows On My Wall”. Endine Selfridgesi kaubamaja personaal-shopper Pandora tunnistab, et võitleb endiselt depressiooniga ning tahtis alles 2015. aastal endalt elu võtta.

Ka näitlejana läbi löönud Cara nimetas kahe aasta taguses intervjuus ema vapustavalt tugevaks ja suure südamega naiseks, kuid nentis, et ta ise oli sunnitud liiga kiiresti täiskasvanuks saama, sest pidi emale ema eest olema.

Caragi kannatas teismeeas masenduse, ärevuse ja enesepõlguse all. “Tunded olid nii valusad, et virutasin peaga vastu puud, et teadvust kaotada.” Ta on veendunud, et päris emalt sõltlasegeenid. “Minu puhul väljendub see töösõltuvuses.”