Foto: TAIRO LUTTER
Saund
7. veebruar 2017, 11:34

Poeröövi eest vangi pandud Beebilõusta plaadifirma: ta on selle koha 100% välja teeninud (44)

Möödunud nädala lõpus šokeeris kõiki räpisõpru uudis, et armastatud räppar Beebilõust röövis noa ähavrdusel üht Tööstuse tänaval asuvat poodi. Tänaseks on räppar kaheks kuuks vahi alla võetud ning plaadifirma, mis annab välja Beebilõusta ehk Andrus Elbingi plaate, annab omapoolse selgituse.

Legendaarne Records kirjutab oma kodulehel (tekst muutmata kujul):

"Ta on puhtatõuline ja tõetruu: artist, kunstnik, räppar, vang, kaabakas, luuletaja, hull, tätoveerija, joodik, hurmur, narkar. Ta räpib ja elab südamega – ta on Joe Blow!

Eesti Politsei sai ta kätte. § 200 lg 2 p 8 – ta on kaheks kuuks vahi alla võetud ja ootab kohtukulli vankumatut otsust. Ta on jälle vanglas ja 100% oma koha välja teeninud. Andrus Elbing a.k.a Beebilõust ärkas eelmise laupäeva hommikul üles, läks iseendaga konflikti ja vihastas. Protesti märgiks manustas kõiki mürke, mida meil väikestes kilekottides ja 0,75 liitristes pudelites saada on. Vandus kättemaksu. Võttis kaabu ja oma “mõõga”, lootes sitast läbi raiuda ning marssis Koplis bussi peale. Kõik, mis juhtus hiljem, on tänaseks kõigile teada: Lõust pani toime kuriteo! Tema eesmärgiks oli  lõpetada vanglas, sest tal sai kõrini. Kõike oli üheks momendiks liiga palju. “MA TEILE NÄITAN!” Nägimegi. Iiri viski, mees, Iiri viski……mnjah…

Eelmisel nädalal arutasime omavahel  kuidas paremini digitaalselt välja anda Beebilõusta kolm albumit – “32 Kuupi”, “Valge Lipp” & “Must Lipp”. Otsustasime, et rahvas saab ise valida, kas maksab albumi eest ühe euro, kaks või kümme tuhat. Mõtlesime plaane, kuidas seda aktsiooni reklaamida. Beebilõust tegi laupäeval promo meie eest ära. Meile ei meeldi see, kui meie eest kogu töö ära tehakse. Esimesel võimalusel räägime selle asja siseringis selgeks ning oleme brutaalselt ausad. Peame  veidi veel ootama. Seniks soovime Teile head maksmist, tõmbamist, kuulamist ja nautimist.

Ärge nähtut kodus järgi tehke, nagu tuntud telesaateski alati korrutati. Võib sitasti lõppeda. Kõikidel ei pruugi nii tugev süda olla, kui üleeile Reporteri saates avalikustatud turvakaamera salvestise kolmel peaosalisel. Kokkuvõtteks on jäljendamine näotu ja karistatav nagu Beebilõusta tegu."

Alles paar nädalat tagasi kilkas räppar Instagramis, et on kainem kui kunagi varem.

Laupäeva hommik. Olen kainem kui kunagi varem, kuidas teiega lood? Blõusta uus algus. Kohtume EMA-l! #3daydetox

A photo posted by Beebilõust (@andruselbing) on

Möödunud  laupäeval pidas politsei Tööstuse tänaval Salme poes kinni mehe, kes kavandas sularaharöövi. Keskpäeva paiku oli poes kaks klienti, kui sisse astus kummalises rüüs mees, kes tõmbas põuest välja noa, mis pigem meenutas oma mõõtudelt matšeetet, ning jooksis leti taha. Müüja põgenes poest, jooksis välja ja karjus õues abi järele. Talle tuli lõpuks appi kaks meest, kes poeust kinni hoidsid, et röövel välja ei pääseks, ning kutsusid politsei, kes mehe kinni pidas. Selgus, et kõige taga on räppar Beebilõust ehk Andrus Elbing.

Harju maakohus andis eile loa vahistada Beebilõusta nime all tuntud räppar Andrus Elbing, kes üritas poodi röövida, vahendas ERRi uudisportaal. Põhja ringkonnaprokuratuuri abiprokuröri Enge Selge taotlusel vahistati Elbing esialgu kuni kaheks kuuks, et vältida tema poolt uute kuritegude sooritamist või kriminaaluurimise eest pakku minekut.