Foto: kuvatõmmis
Tele
2. veebruar 2017, 22:18

TV3 VIDEO | Põhja prefekt Kristian Jaani tulistamisest Tallinnas: pingutame iga päev, et selliseid intsidente ei juhtuks (17)

"Seitsmeste stuudios" oli täna külas Põhja prefekt Kristian Jaani, kes rääkis täna keskpäeval Rotermanni kvartalis toimunud tulistamisest. Kas inimestel on põhjust karta?

Jaani sõnul oli tänane juhtum ebanormaalne ning politsei pingutab iga päev selle nimel, et selliseid intsidente ei juhtuks ning antud juhtumit võetakse väga tõsiselt. “Üldse nii tõsiselt kui tõsiselt suhtuda saab. Ei ole üldse normaalne, kui Tallinna kesklinnas paugub püstol, siis see on väga suur jama, politseinikud pingutavad iga päev, et selliseid asju ei juhtuks,” sõnas ta.

Kuid inimestel paanikaks Jaani sõnul antud juhtumi valguses põhjust ei ole. "Kindlasti ei ole. Ka see konkreetne juhtum, mis täna juhtus, leidis aset tuttavate inimeste vahel, kurjategijate omavaheline arveteklaarimine, mis algas kaklusega ja lõppes sellega, et üks inimene kasutas relva," selgitas ta.

Jaani sõnul on kahtlusaluste ring teada ning on vaid aja küsimus, kuni süüdlane tabatakse. "Väga aktiivsed tegevused praegu käivad, meil on väga palju videomaterjali läbi vaadatud, meil on tunnistajad läbi kuulatud ja veel kuulata," rääkis ta. 

Jaani sõnul ei oska nad hetkel veel öelda, millest tulistamisega lõppenud tüli võis alguse saada. "Kuid need inimesed teineteist teadsid. Kindlasti ei ole siin tegemist sellise olukorraga, kus täiesti tundmatud tänaval saavad kokku ja lõppeb see sellise olukorraga nagu see täna lõppes. Tegemist ei olnud juhusliku ohvriga," rääkis ta. 

Vaata intervjuud videost!