Luule Komissarov rõõmustas fänne hea uudisega - üle pika aja on naine taas lavalaudadel!Foto: www.facebook.com/luulekomissarov/
Inimesed
2. veebruar 2017, 21:55

Luule Komissarov on üle pika aja taas laval: “Feels gut to be bäk!” (2)

Näitlejanna Luule Komissarov oli hiljuti pikalt haigevoodis, kuna käis põlveoperatsioonil. Nüüd jagas aga naine oma Facebooki lehel head uudist - täna oligi ta esimene etendus pärast pikka pausi!

“62 päeva tagasi mängisin viimase etenduse Ugala teatri laval, enne kui proovisin oma nahal järgi lauluread „Sirgiti-sorgiti-pussnugadega-torgiti“. Oi, kuidas ma ootasin seda hetke, kui saan uuesti lavale minna. Täna see juhtuski – esimene etendus pärast pikka pausi! Feels gut to be bäk!” rõõmustas Komissarov. 

Kogenud näitleja tõdes, et õnneks oli kõik meeles ning paus ei olnud tema näitlejavõimekust kuidagi mõjutanud. 

“Ära sa ütle, täitsa meeles oli kõik. Pole see mõistus midagi segi läinud sellest nelja seina vahel passimisest. Kui ikka prožed peale lükatakse, siis tuleb vana hea krudisev lavanärv sisse ja puha. Ja publik on ikka endiselt fantastiline. Kolleegidest ma parem ei räägigi (nad on mind kogu selle “passimise” ajal poputanud nagu ssss-i pilpa peal). Aitäh, sõbrad, teatrirahvas ja publik. Ma olen ikka üks hoitud inimeseloom,” sõnas ta. 

Komissarovi sõnul taastub ta operatsioonist tasapisi ning uus põlv on ikka palju parem kui vana!

“Eks see va taastumine läheb omasoodu. Vaikselt. Teen trenni küll (lemmik on treppidest üles ja alla vudimine). Ja uus põlv on parem ilmaennustaja kui köögiakna taga rippuv termomeeter (Taimi Paljak, vaata ette, varsti hakkan konkurentsi pakkuma),” kirjutas ta, tõdedes, et täiesti vormis ta kahjuks ikka veel ei ole. “Lihtsamad lavalood, kus mul väiksem osa, saan ära mängida, kuid otsustasime, et “Vanaema ja Issand Jumala” veebruarikuu etendused jätame ikka ära. Seal on natuke liiga suur füüsiline koormus ja keeruline liikumisjoonis, päris nobedalt mul see püsti-pikali-püsti koreograafia veel välja ei tule,” ütles näitlejanna. 

Postituse lõpus manitses naine kõiki ettevaatusele, kuna väljas on libe. “Maru libe on ikka väljas, olge ettevaatlikud ja proovige mitte libastuda. Käige vaikselt nagu mina, ikka üks samm edasi ja kaks sammu tagasi, heheheheeee. Ja siis suvel lähme koos tantsupeole (katsugu nad vaielda, et see on ainult noortele, eks ole),” lõpetas Komissarov.

Soovime näitlejale palju edu ja edukat paranemist!