Foto: Kanal 2
Tele
2. veebruar 2017, 17:20

Uude telesaatesse otsitakse toredaid ja andekaid Eesti lapsi!

Kanal 2 toob kevadel ekraanile maailmas ülipopulaarse telesaate "Väikesed hiiglased", mille kangelased on kõigest 4 kuni 12aastased lapsed. Uude saatesse otsitakse just hetkel toredaid ja andekaid Eesti lapsi! Kas tead mõnda last, kellest võiks saada Eesti televaatajate uus lemmik? 

Kõikjal Euroopas, Lõuna-Ameerikas ja Aasias teletoppe vallutanud teleshow "Väikesed hiiglased" jõuab sel kevadel esimest korda ka Eesti tele-ekraanile.

Uute teletähtede otsingud on hetkel käimas, sest väikestest talentidest saab teada anda kuni 15. veebruarini. Uude telesaatesse on oodatud kandideerima kõik 4-12aastased Eesti lapsed, kes paistavad silma laulu- ja tantsuoskuse, aga ka niisama laheda iseloomu poolest. See on võimalus laval särada ka neil, kel varasem esinemiskogemus puudub, sest kõige olulisem on osalejate julgus, särasilmsus ja soov esineda. 

Teistest talendisaatest erineb "Väikesed hiiglased" sellegi poolest, et saatesse otsitakse ka niisama lahedaid lapsi, kes paistavad silma oma naljakate väljaütlemiste ja tabavate tähelepanekute poolest. Need on lapsed, kes on vanusele vaatamata seltskonna hinged ja kel on kõige kohta alati midagi lõbusat ja toredat ütelda. 

Kui tead mõnda toredat last, keda kogu Eestimaa võiks tundma õppida, siis anna temast märku siin

Vaata lähemalt "Väikeste hiiglaste" videost!