Johnny DeppFoto: Reuters / Scanpix
Inimesed
1. veebruar 2017, 14:26

NÄPUD PÕHJAS: Johnny Depp laristab iga kuu 2 miljoni dollari ringis (3)

Jaanuari algul kaebas Johnny Depp kohtusse oma endised ärijuhid, väites, et nood on temalt välja petnud 25 miljonit dollarit. Nüüd aga annab The Management Group (TMG) vastulöögi.

Firma väitel on filmituus oma rahahädades ise süüdi, sest priiskab ohjeldamatult. TMG ütleb oma vastuhagis, et Depp kulutas oma ekstravagantsele elustiilile tihtipeale iga kuu üle kahe miljoni dollari. Näiteks kulunud Deppil 14 eluaseme soetamiseks, remondiks ja möbleerimiseks 75 miljonit dollarit. Kinnisvara seas oli nii loss Lõuna-Prantsusmaal ja mitmed majad Hollywoodis, farm Kentuckys ning lisaks veel rida saari Bahama saarestikus. 

Üle 18 miljoni kulunud 150 jala pikkuse jahi ostuks ja remondiks. Lukssõidukeid, mis bensiini ja putitamist nõudsid, olevat Deppil vähemalt 45. 

Ainuüksi veinile kulunud Deppil iga kuu umbes 30 000 dollari kanti - ta lasi peeneid margijooke enda jaoks spetsiaalselt importida. 

Väike kulutus polnud ka Deppi iidoli, kirjanik Hunter S. Thompsoni tuha tulistamine kosmosesse - selleks tuli ehitada spetsiaalne kahur, millele kulus kolm miljonit dollarit. 

Deppi advokaadid väidavad oma hagis, et nende klient kaotas TMG aastatepikkuste jämedate juhtimisvigade ja vahel ka lausa pettuse tõttu miljoneid dollareid. Seetõttu on staar sunnitud olulisi varasid maha müüma.

Kuid ajakirja People hangitud vastuhagis nõuab TMG, et Depp tasuks neile rohkem kui 560 000 dollarit väidetavalt maksmata tellimuste ja krediitkaardivõlgade eest. Lisaks taotleb TMG, et kohus kuulutaks: firma täitis kõik kohustused nõuetekohaselt ning Depp on ise oma majanduslikus kriisis süüdi.

Endised ärijuhid kinnitavad, et manitsesid korduvalt näitlejat priiskamast. Nad soovitasid Deppil ka sõlmida tema väljavalitu, näitlejanna Amber Heardiga abiellumisel abieluvaraleping. Staar seda aga ei teinud ning see läks talle abielu purunemisel maksma seitse miljonit dollarit.