Tele

Perekooli foorumis kritiseeritakse TV3 uudiste naissaatejuhtide riietust (377)

LISA KOMMENTAAR

E.3. veebruar 2017, 17:32
Eks need kritiseerivad rohkem ja on kadedad et nad ei saa selliseid kleite kanda.
Room3. veebruar 2017, 17:04
Alfaemastele tundub, et nende isastel jookseb sülg suhu ja tont teab, kellele nad veel teki all mõtlevad? Igaks juhuks on vaja kenadele konkurentidele pasunassse anda. Kodurahu huvides peaksid isased ka ise need ilusad kumerused vulgaarseks tunnistama, klassikalise naiseilu verbaalselt maha tampima ja oma isiklikku kodupätsi taevani kiitma.
Juta3. veebruar 2017, 16:19
TV3 puhul on täiesti ükskõk, kuidas nad seal riietuvad! Ei saa ju võtta tõsiselt telekanalit, mis näitab päeva jooksul koos kordustega 13 sarja!!! Millest nad küll ära elavad?
Päike!!3. veebruar 2017, 13:39
Mulle väga meeldib Tv 3 uuendus, et on kaks telejuhti, kes uudiseid edastavad. Neiud on kõik kenad ja rõõmsameelsed ja armsad!
Õie3. veebruar 2017, 13:33
Pole probleemi, et riided on ümber, aga kui riie on liiga ümber, ehk numbri võrra väike, siis see ei ole enam nii kena vaadata, seda enam, et televiisor toob vead paremini esile. Seega stilist ei peaks mitte kottidesse neide riietama hakkama, vaid lihtsalt suurused üle vaatama, kui muidu on kleit paras, aga rindadest siiski pitsitab, siis ehk tasub ikkagi proovida suuremat numbrit? Samas võiks ju tõesti olla seeliku pikkus selline, et daam saab mugavalt istuda, ilma, et mingid liigsed pitsid paistma hakkaks. See ei tähenda isegi, et seelik päris põlvini pekas ulatama, nlihtsalt ultramini ehk pole vaja panna.
Tige kala3. veebruar 2017, 12:29
Kas burka või bikiinid - kena, paras ja moekas riietus ei tule siin jutukski. Nende hoiak ja liigutused jätavad mulje, et nad tunnevad ise endid nendes liiga tillukestes kleitides ebamugavalt.
Ceps3. veebruar 2017, 11:33
Perekoolis kommeteerivad vaid haiged, psüühiliselt haiged tegelased. Neile tuleb rahu ja ravimeid anda ja arvuti käest võtta.
villem 3. veebruar 2017, 11:07
vanasti jooksis multikas nagu must ja valge koer
eesti mees3. veebruar 2017, 10:49
Inimesed mis teil viga on? perekool- see ütleb ju kõik- selle asemel, et kodus olles lastega tegeleda, aetakse mingit jama...võtke kittel seljast ja lokirullid peast..
ei ole kade3. veebruar 2017, 09:52
Sellel stilistil tuleks meelde jätta tõik, et ta riietab neiusid töö jaoks, mitte ööklubisse minekuks! Ja tööl ei kanta väljakutsuvaid riideid, see on labane. Nad on ilusad ja ma ei ole kade vanamutt, täitsa noor veel, aga lihtsalt riietuda/riietada tuleb vastavalt olukorrale.
riivab silma3. veebruar 2017, 08:33
...tõsi,rinnapartiid on nii kokkusurutud nagu kunagi väikeste hiinlaste labajalad,et mitte suuremaks kasvada,ebameeldiv vaadata
no see vasakpoolne 2. veebruar 2017, 23:36
kohe eriti jube,ja tema kõnetoon on selline,et ma alati keeran kuhugi mujale ära . . .
Ihuarst3. veebruar 2017, 14:27
sama siin- punnitab rääkides silmi ka veel...aga äkki hakkabki nii kitsas kleidis hing kinni jääma ?
Ol.2. veebruar 2017, 21:07
Ega saatejuhid ise saa valida millises riietuses esineb, miks nii palju kisa sellise asja pärast.
Täiskasvanud inimene otsustab vägagi ise, mis tal seljas on ja kui tööpakkuja 2. veebruar 2017, 23:25
Soovib, et ta kannaks midagi sobimatut, siis ta otsib uue töö.
Mida veel?!2. veebruar 2017, 20:07
Olen elukaaslasega iga õhtu kommenteerinud kui kenas riietuses on "Seitsmeste uudiste" ankurid võrreldes näiteks "Reporteri" inimestega. Riietus viisakas ja stiilne neil "Seitsmestes uudistes" kogu aeg. Eestlase kadedus on kahjuks aga nii suur, et lausa valus on vaadata. Kui ise ei ole nii heas füüsilises vormis ja ei ole võimalik sellist riietust kanda, siis ei pea teisi sellepärast prostituutideks kutsuma. Saage üle kadedusest ja elage oma elu!
Noh2. veebruar 2017, 21:23
see ongi teie tase. Kui riietud nagu prost, siis oled stiilne.
Stamp4. veebruar 2017, 01:48
Mul pole mehena ilusate naiste vastu midagi. Ilus naine on ilus ka siis, kui tal kartulikott seljas on. On hea, et Eesti ilusate naiste poolest rikas on.
Halb aga on see, et tänapäeva 30-sed on kitsa silmaringiga ja mõnel rumalus lausa voolab üle ääre. Egas ilu üksi veel kvalifikatsiooni tekita!
Asi seegi2. veebruar 2017, 16:44
Klient on küll viisakalt riides. Selline vanakooli mees tõi kindlasti lindudele lilledki.
tuhajuhan2. veebruar 2017, 16:42
Samuti on see punase kleidiga naine feminist!
🐂2. veebruar 2017, 16:15
Kenad tüdrukud. Üks mees peab lausa kahe käega kinni hoidma,muidu midagi lendaks.
Janune2. veebruar 2017, 15:38
Kadedus, mis seal muud. Kui on midagi näidata, siis andku tuld! Kahju on vaadata neid saatejuhte, kes istuvad põlved nii koos, et siniseks lähevad.
2. veebruar 2017, 18:07
Daam istubki jalad koos, mitte jalad harki või jalg üle põlve. Õppige, janused.
ja nendel siis2. veebruar 2017, 23:37
on põlved laiali . . . ?
Liis2. veebruar 2017, 15:03
Üks kuuma figuuriga naine kurtis, et ta ei saa täiesti tavalisi riideid kanda, sest need teevad ta ebasündsalt seksapiilseks kogu aeg. Peab mingi koti peale panema, et keha varjata.
Niiet kui täiesti tavalised õige suurusega teksapüksid ja t-särk, on suurema suurusega naise seljas on tavaline riietus. Siis samasugused tavalised nt õige suurusega teksapüksid ja t-särk on ülihea figuuriga naise seljas liiga seksapiilne.
lihea figuuriga mehe seljas 2. veebruar 2017, 23:28
On ka samad riided seksapiilsed, mis mõne teise seljas ei ole. küsimus pole selles. Küsimus on, etmiks meessaatejuhid liibuvate särkide väel stuudios muskleid ei pinguta?
vaatan harva2. veebruar 2017, 13:17
aga olen neid kitsastesse tuutudesse keeratud tibisid näinud küll. No ööklubisse sobiksid nad oma riietusega küll, aga avalikus uudistesaates tahaks näha tõsiseltvõetavamaid uudisteedastajaid. Pole need uudised ju kõik seksistliku ja naljaka alatooniga, räägitakse ka tõsisematest asjadest. Vanasti kehtis riietuse suhtes arusaam, et ametiruumides ei kanta niisuguseid rõivaid, kus ainult keskkoht kaetud, vaid riietutakse väärikamalt ja soliidsemalt. Mis ei tähenda muidugi, et rõivad maani-kurguni ja ainult pikkade käistega peaksid olema. Kas uudiste edastamise stuudio pole siis väärika ametiruumina esindatud, vaid mingi õhtuklubina, kus poolpaljad neidised ringi jalutavad ja ainult kergeid teemasid käsitlevad?
Nojah, mina ei tea ju, ütlesin, et harva vaatan. Eks need tea rohkem, kes selle kanali patrioodid. Igatahes asjalikke uudiseid vaatan teistelt kanalitelt, kus ka soliidsemad uudisteedastajad.
jah2. veebruar 2017, 16:42
õige riietus olgu õige eestlase arvates burka.
Sellised2. veebruar 2017, 13:10
uuemat tüüpi uudistesaated pole ju nagu AK. Siis loeti lihtsalt vurinal need nn. uudised ette ja rahu majas. Kõik oli enne ette tehtud. Mõni ehk veel mäletab kuidas nn. vanasti vuristati spordiuudiseid, et vremja täpselt kell 9 hakkaks ning tõsteti AK Soome suveajale minekul peale vremjat, et sealt uudiseid vaadata ei saaks. Ma mäletan, et keegi ERR omadest mainis, et nemad küll otse ei taha saadet teha.
Nüüd moes nn. uudistemagaziini tüüpi saated. UUdisteajakiri, kus on kõike juttu, pilte, videosid, reklaami, külalisi. ERR-l on ka selline saade --- Ringvaade.
Arvata võib, et saate kokkupanemine nn. tavalisel ajal on ikka suur tegemine. Vaja leida külalisi ja kes on nõus saatesse tulema. Nendega ikka räägitakse teemad kaadri taga läbi, eks nad teavad küsimusi ka v.a. ehk poliitikud , kes peavad seletama mingeid tehtud lollusi. Kui mingi suurem jama on kokku keeratud, siis TV kanalid kindlasti võistlevad selle isikupärast, kes essana saab. Teises kanalis on juba kõik targemad oma juttu sättima ja puudub üllatusmoment. Samas ei tohi inimest ära ehmatada raskede küsimustega ja need pole saatejuhtide väljamõeldud!!!
Eks selline ilus naine ilusas kleidis tundubki mõnele " ohutu" ja ei ootagi karme küsimusi. Kohe on ju näha, et vähese eetrikogemusega inimene hakkab pabistama , ülemõtlema, kuigi enne võis kõik selge olla.
Te näete ju Saatevigade klippides, et tehakse mõnikord mitu duublit.
Nii siis kallid kodanikud: paluks rohkem lollusi, ka ilusaid tegusid, apsakaid, naljakaid ütlemisi. AK saab paarikümne mindiga need ette loetud, aga teised peavad seda teemat laiemalt arendama.
Herr Reikop, teil on peaaegu alati kihvtid riided seljas. Palun võtke mõnikord pintsak ka ära, et seda huvitavat nn. triiksärki oleks paremini näha. Muidugi näeb vahel ka lipsudisainetite suurepärast loomingut.
2. veebruar 2017, 16:07
Võtke püksid ka maha,tahaks stringe näha.
Vanaema 2. veebruar 2017, 12:39
Väga ilusad tüdrukud,meie vaatame just alati tv-3 uudiseid.Mind küll ei häiri et kleidid lühikesed või liiga ümber,just ilus vaadata noored,saledad moekad.
onujuhan2. veebruar 2017, 12:16
no kenad tüdrukud on küll, tuleb tunnistada ja oskavad ka . viimasel ajal kui ikka uudiste ajal teleka taha satun ja tv3 peale kogemata klõpsan, siis k2 peale enam ei klõpsa tagasi. ilusad tüdrukud peavadki oma ilu näitama. minu pärast võiks seelik kulmudeni olla...
rein2. veebruar 2017, 11:38
Terviseministril jälle uus tööpõld avanemas,kujutage ette eesti rahvas ei taha näha ilusaid naisi.Küsimus kas keelata näitamine ära või hakata rahvast ravima.
rahvana sooviksin mina näha ilusaid mehi!2. veebruar 2017, 23:32
Naisena ei huvita mind naiste ilu absoluutselt. Jah, muuseas, võib olla ootamatu, aga naised on ka rahva osa.
60+ naine2. veebruar 2017, 11:10
Mulle meeldib TV 3 uudiste vaatamine, kuna kenad neiud seda saadet veavad. Aga jah, sama lugu, et miks riided nii ümber peavad olema? See on tõesti mul silma hakanud ja pannud mõtlema.
ei pea jah2. veebruar 2017, 16:45
olema riided ümber, visaku maha, alles siis hakkan uudiseid kuulama.
Jukkum ei ole2. veebruar 2017, 11:05
nõuandja. jälle pole artiklit loetud. Saatejuhid riietab STILIST! Ja mis neil viga on? Kas ilusad noored naised peaks kandma siis nunnarüüd, et Perekooli moralistid rahul oleksid?
Kui tahad kergemeelsena näida, see oma asi.2. veebruar 2017, 10:47
Ole siis ka kergemeelne. Ikkagi väga vana amet.
Ilusat keha ka ilus vaadata.
2. veebruar 2017, 10:21
kui jukkum on nõuandja, siis arusaadav, miks nad niimoodi riietuvad.
TV2. veebruar 2017, 10:16
Uskumatult suur poleemika. Naisterahvana olen isekeskis vaadanud, imestanud ja mõelnud, et: mis tunne on sellises trimmis riietuses olla, kui kaua läheb aega sellise riietuse selga saamiseks, miks peab riideese üldse nii pingul olema jne. Ausalt öeldes, ei ole silmale kena vaadata. Sentimeetrike siit avaram, teine sealt avaram ja olekski nägus. Lihtne ju. Stilist on väidetavalt saanud hea idee mujalt maailmast, aga teostus on jäänud tal kriitilise pilguta.
naisterahvana2. veebruar 2017, 16:46
muidugi mitte, ega ma lesbi ole, ikkagi konkurent.
väike televaataja2. veebruar 2017, 10:03
perefoorum pole kindlasti asi, mida tõsiselt võtta! aga eks see kleidimood(lõige) võiks vähe kenam olla küll
.....2. veebruar 2017, 09:55
Sellisele pisiasjale nagu riietus eriti tähelepanu ei pööra. Kõige halvem on kui olenemata teemast naistel ikka see kohtlane irve näos on. Vaevalt et õnnetuste teemal peab kõrvuni naerma.
Mõned...2. veebruar 2017, 09:41
...ei saa sadet enam tõsiselt võtta. Ega nemad päevauudiseid kokku pane.
Juhan.2. veebruar 2017, 09:41
Vanasti öeldi kui naerad mind siis naerad jumalat (jumal lõi mind sellisena) kui naerad riideid siis naerad rätseppa (rätsepp tegi sellised riided) vanasti oli inimesel häbi katkiste riietega ringi liikuda nüüd müüakse poes uusi katkiseid riideid, ringiliikujatel teksastega tihti põlved või kintsud paljad.
Juhan ile2. veebruar 2017, 09:45
Sinu hariduse tee on küll lühikeses jäänud kui jumal on inimese loonud.
on2. veebruar 2017, 19:30
sul eriti suur haridus siis kui arvad , et Darwin tegi selgeks...kus on see puuduv lüli inimeseks kujunemisel, pole leitud midagi sellist millest koolis kõneldi ja vastupidiselt arvamistele on leitud hoopis suuri inimese luid- eks see inimkond koos dinodega mehed 3,5-5 meetrit pikad elasid enne kataklüsmi aga meie aja inimene on ikka välismõjude toel siia toodud, kas siis marsilt või siiriuse tähtkujust aga kuni pole leitud ahvi ja inimese vahelist puuduvat lüli, on kogu inimese tekkeline teooria vale, mida koolis õpetati...hah,hah, darvin...Jumal pole üks, neid on ilmaruumis rohkesti, kes v-b olla katsetavad meie inimkonna arengut ja õpetavad nt. unenägude kaudu-nt. Mendelejev, kes pani kirja unes nähtud tabeli, selline teise dimensiooni sekkumine kiirendab inimkonna arengut.Kes on käinud teispoolsuses, see teab kuidas asjad käivad ja on aga paljud materialistid ei näe oma ninast kaugemale- õhku ja elektrit sa ka ei näe, nii, et mõni asi siis mida või keda uskuda.Mina olen näinud omi vanemaid teises dimensioonis, aeg kulgeb aeglaselt ja nagu aega polegi, tegelevad sellega mis eluajal tegid ja elavad seal kus elasid, ainult majal pole nagu seinu, kõik on õhuline ja läbi nähtav, eriti siiapoole.
Ei häiri...2. veebruar 2017, 09:18
...nende riietus. Ja ei saa aru,kuidas mõned ei saa neid tõsiselt võtta? Ega nemad päevauudiseid kokku pane. Harjumatu oli alguses vaadata küll: et kaks naist. Aga mõlemad on kenad naisterahvad ja minu arust sellele tööle väga sobilikud. Mis lühikesse kleiti puutub,siis nad on väga hoolikalt selle kandmist läbi mõelnud- kuidas välja paistab istudes- et põlved liialt paljad poleks,et ennast mitte ebamugavalt tunda,on nad asetanud klade põlvedele. Jah,kuhu sa ikka selle paned,kui laud selleks liialt kaugel. Pole ma veel näinud,et nad kladet istudes kätte võtavad,mida aga mees saatejuhid teevad. Nii et kõik on OK.
ka naissaatejuhil peab olema õigus kladet kätte võtta2. veebruar 2017, 23:36
Mitte ta ei pea sellega oma olematut seelikut teesklema!
Pr2. veebruar 2017, 08:32
Ei vaata Seitsmeseid, kuna juba ammu pole tegemist uudistesaatega ... sama Reporteriga.
ju2. veebruar 2017, 14:06
siis ei jää aega muuks yle,kui siin kommida,siin ju köikse paremad uudised...
heh2. veebruar 2017, 08:15
eesti inimene või need kes komentaariumis käivad komenteerimas see kuidas te maha teete inimesi kui ainult võimalus antakse solvate ja mõnitate jätate endast kui kibestunud ja kadedad inimesed ja ma kujutan ette et te kõnnite tavalised inimesed minu kõrval tänaval häbi lihtsalt mina üldse siukeste inimeste komentaare ei loeks kes siin kirjutavad siukeste labaste ja kibestundu inimeste imestan et kedagi üldse huvitab kuidas keegi riietub :D
to heh2. veebruar 2017, 09:37
sa tundud tore inimene olema.
No jah2. veebruar 2017, 08:07
Küll inimesed ikka jõuavad palju vinguda. Mis see sinu asi on millinesee kleit on? Tegelegu oma eluga mitte lambiste probleemide tekitamisega.
loogiline2. veebruar 2017, 07:01
kuigi TV3 on erakanal peaks seal ikkagi tööl olema erapooletu personalijuht, stilist, koolitaja
praegu on selgelt tunda stiilitaju puudumine - tegemist on soliidselt riides oleva peaministriga mitte suvalise ärimehega ja seda ei sobi vastu võtta klubilise riietusega, mis sest et CNN teeb ka nii, ka temal on kohatu ja häiriv mitteeakohane (enam mitte nii ilusad reied) riietus
2. veebruar 2017, 06:36
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Rumal.naised peaksidki öppima istuma hargivahe laiali , siis oleks maailm kohe parem2. veebruar 2017, 08:17
Kes see ühiskonna vaenulik oli kes neile ütles et nii ei soobi
mees422. veebruar 2017, 08:47
Huvitav jah,et ülemised ja alumised otsad peavad kogu aeg välkuma.Kuhu jääb enesest lugupidamine.
mari2. veebruar 2017, 06:14
Mind häirib see, et kaubanduses on suur osa kleite jmt. ilma varrukateta ja minid. See viitab otseselt sellele, et tootja tahab lihtsalt hakkama saada. Korraliku varrukat on keeruline otsa õmmelda. Ja mini näitab lugupidamatust suure osa naiste suhtes, kellele jalad ei võimalda eksponeerimist. Kokkuvõttes-minu jaoks on sellist tüüpi kleidid säästukleidid. Korralik kleit on ikka varrukaga, varieeruvate kraede ja pikkustega, vöödega jne.
mees422. veebruar 2017, 08:48
Kristel2. veebruar 2017, 06:07
Palun vabandust, aga kui Jukkum otsustab kiidab takka, see vast pole ...parima stiili näitaja. Arvatakse, a sa oled "mittesuur", siis number 0 või 34 on ok. Tegelikult mitte, igal firmal oma mõõdud ja saatejuhid ei ole just modellid. Aga miks nad ise peeglisse ei vaata või ei tohi või nad arvavad et nii on ok, seda on raske kommenteerida. Võrdlused teistega on kohatud, Eestis eeldaTakse HEAD MAITSET, ka meeste puhul, mitte nii ah astusin poest läbi ostsin ülikonna-see ei ole näitaja vaid KUIDAS SOBIB.
Thule nendib2. veebruar 2017, 05:48
Rohkem kui riietus häirib mind see, et mõlemad piigad on silmatorkavalt rumalad.
Seda2. veebruar 2017, 06:51
olen minagi rohkem märganud kui riietust. Selline riietus vaid rõhutab minu märkamist.
pole vaja solvata2. veebruar 2017, 02:23
naissaatejuhid on kenad noored naised . Ekraanil jääb selgelt näha hoopis teine probleem - stilist pole tasemel kuna ta ei suuda tagada , et naistel ÕIGE suurusnumbriga kleidid oleks. Eesti rõivatootjate probleem on ju üldteada - tehakse rõivad ebaproportsionaalselt väikese rinnaümbemõõduga. Ja nii jääbki lõppmulje halb kuna kleit on rinnust nii kitsas et vajutab rinnapartii lapikuks. Õige suurusega kleidis oleks üldmulje hoopis teine.
Minipikkus on minu arvates OK , neil naistel on kõigil ilusad jalad ja meestel peab ka midagi vaadata olema :).
Algus oli paljulubav, aga lõpp läks taas veidraks. need naised seak on meeste meelelahutus või ?2. veebruar 2017, 23:41
eeldaksin, et saatekülalisi koheldakse võrdselt ja nii mees kui naissaatekülaliste tähelepanu suunatakse sisukale vestlusele, mille loomulik osa on silmside, mitte kintsuvahtimine.
N632. veebruar 2017, 00:40
Tüdrukud on ilusad. Riided on ilusad. Mind minu soliidse ea ja 10 ülearuse kilo juures üldse ei häiri. Aga olen avastanud, et ma ei kipu TV3 uudiseid enam vaatama. Mõtlesin selle peale ja leidsin, et uudiseid tahan kuulata nii, et uudise esitaja ei paneks oma välimuse ja kergema suhtlemisstiiliga mind uudise tõesuses kahtlema. CNN uudistega ei kannata võrrelda. Nende riided on soliidsed nõks enne kerglaseks minemist. TV3 on aga selle nõksu siiski ära teinud. Tulemuseks mulle tundub uudis naljana.
N622. veebruar 2017, 00:52
kas peaks burkas tuima näoga uudised ette vuristama,ära vingu,ela oma elu
to n622. veebruar 2017, 01:38
vahet pole, milles, tuimad on nad niikuinii.
Odava ja burka vahele jääb palju maad2. veebruar 2017, 01:39
Kui juba saadaolemisele rõhuda, siis miks mitte pesus? Või üldse ilma? Kui saatejuhid ei olnud saadaval, siis ei ole ka môtet hingamist takistavat riba selga ajada vaid oleks võinud asjakohasemates riietes olla. Kas meessaatejuhid ilmuvac stuudiosse liibuvates jalgratturipükstes, et kintsu lihaste mängu demonstreerida?
to Moslem2. veebruar 2017, 01:46
Ei häiri või ?
Aga miskipärast häirib sind inimeste arvamus.
Iga asi omal ajal ja kohas. Uudiste edastaja peab siiski soliidne välja nägema.
to N632. veebruar 2017, 01:43
Täpselt minu mõtted.
Silmatorkavalt väljakutsuva välimusega kõnelejaid ei ole võimalik tõsiselt võtta.
Nende jutt lihtsalt ei mõju tõesena.
Moslem1. veebruar 2017, 22:15
MV.Kõik peavad burkasid kandma ja nunnarüüd või.Mingite paksude jehhovistide kiun jälle.Minupärast näidaku või tutti,mind see ei häiri.
Mann3. veebruar 2017, 14:08
Äärmusest - äärmusesse! Kas oled paljas või burkaga. Muud varianti nagu polekski. Ja keegi ei kahtle ju tüdrukute ilus. Probleem on ebasobivates riietes, mis enamus mehi ilkuma paneb.
jah1. veebruar 2017, 22:09
eks see jukkum ju ise ka selline labase riietusega tihti ja siis teised ka vaja selliseks teha
268 kommentaari !!!1. veebruar 2017, 21:49
Vaadake ise enne peeglisse te kõik siin! Teate : Me ei väärigi paremat riigikogu ega ka tõsiasja , et mingid probleemid lahenduse leiaksid. Selline nagu rahvas - selline ka valitsus! Millest selline pahatahtlikus ja ine ? Jõudu teile ja terveid hambaid!
!!!2. veebruar 2017, 00:41
AAP1. veebruar 2017, 21:45
Kas ma saan õigesti aru, et PEREKOOLI liikmetel on ikka väga igav. Et siis tulevastele liikmetele, hoitke jalad koos.
Mr. Siiv Suss1. veebruar 2017, 21:34
Kenad piigad ja sobiv riietus, vingujad on kadedad, ei muud
1. veebruar 2017, 22:03
Nagu papagoid reas, kadedad, kadedad, kadedad...
Armsad tüdrukud 1. veebruar 2017, 21:26
need pildilolevad. Kadri naerab liiga palju, aga viimasel ajal on end siiski parandanud... Mina ei kritiseeriks :)
kõik on stiilne1. veebruar 2017, 21:11
stuudiokujundus meenutab samuti bordelli ja kanal3 uudised on muidu ka paras pedeporno
Naine1. veebruar 2017, 20:47
Uudiste lugemine ja sellised kleidid?! Ja nagu möni muu arvab, ei sobi, olen minagi seda meelt! Olgu asjalik ja korrektne riietus. Näiteks Soomega vörreldes on ikka suur vahe!!! Siin on uudiste lugejad kyll väga korrektselt/asjalikult aga samas väga maitsekalt riietatud ( mitte nagu kuhugi ööklubisse vöi löbusat öhtut veetma minemas) !
M321. veebruar 2017, 23:46
Tyypiline rumal, kole naine kes arvab et ainult valjaminnes peab hea valja nagema, mine vaata peeglisse t6esti!
Tüüpiline ennasttäis mees, arvab, et naised peavad veetma päevi ebamugavates riietes ainult tema lõbustamiseks. 2. veebruar 2017, 01:42
naisena on mul täiesti eriarvamus ilust. ilus on see, kui inimene on mugavalt ja teemakohaselt riides. Aga kui paljas on ilus, siis homme palun meessaatejuhid stringides!
M322. veebruar 2017, 14:24
Ega keegi ei topi täiskasvanud inimest vastu tema tahtmist riidesse, m6tle peaga!ja kus on keegi paljas olnud?mugavalt ehk siis milles dressipykstes ja pusas vyi t särgis?
Kristel2. veebruar 2017, 06:13
+1 mis tahta kui Jukkum otsustaja, talle meeldib:( mega kulmukaared veel markeriga enne saadet joonistagu tüdrukutele:)
karmi1. veebruar 2017, 20:35
Prean ka pirisma. Mind ei häiri üldse napp riietus, aga selle brüneti kleidi lõige häiris mind ikka väga pikka aega - selline õlgade peal väike riideosa, toonitamaks tema liiga kõhnu käsivarsi oli lihtsalt maitsetu. Milline stilist soovitas sellise lõikega kleiti? Tüdruk oma kitsas kleidis ei julgenud liigutagi, oli puisus ise ja nii ka kogu saade. Uudised peaksid olema ilmekad, hoogsad, aga see tüüpiline eestlase tuim saade. Olin vanasti tv3 uudiste fänn, kanal 2 oli liiga kollane ja pikk, AK liiga asjalik ja valel kellaajal, nii vaatasingi TV3. Pärast saateformaadi muutust, olen jälginud vaid mõni üksik kord, ma jään magama selle saate ajal. Aga muidu tubli ja ilusad tüdrukud. Riietus olgu stiilne.
V.1. veebruar 2017, 20:05
Perekooli kosmose muttidel rinnad nagu pooltühjad petipakid ja kadedusest roheliseks minemas,rasvased ja haisvad kodus istuvad rippuvate tissidega haiged elajad
1. veebruar 2017, 22:56
Kus sa neid kosmosemutte nuusutamas käid?
aa1. veebruar 2017, 19:58
kleidi omanikud ka kohale jõudnud ja sõimavad perekooli nii, et tuleb meelde black lives matter
kole lugu kui enam-vähem sobilik kleit (siiski mitte ametlikesse uudistesse) varjab mõtteviisi mis igasugusele bomžkule teeb silmad ette
Klt1. veebruar 2017, 19:50
:D Ohh issand, mingi KÄGU kuskil kommenteerib kellegi riietust, ise ilmselt on liiga suur et sellise kleidi peale mõeldagi julgeks ja pläägutavad seal midagi.
Perefoorum tegelegu oma naiste koleda riietusega1. veebruar 2017, 19:29
Ig5ale poole on vaja oma nina toppida.
krrr1. veebruar 2017, 19:10
vaatan seda pilti selle mõttetu uudise juures ja arvan et see nn.klient on ka juba kohal. loodetavasti abikaasa ei näe tal seda. õelusekotid olete
riietus ei peaks küll kedagi häirima1. veebruar 2017, 19:08
aga see kileda häälega uus uudiste lugeja ei saa ja ei saa kuidagi häält meeldivaks. ise on väga meeldiv inimene aga see peenikese häälega kiremini nii õudselt häirib ja kiunumisest ei ole vahest võimalik arugi saada. Kas tõesti ülemused seda ei märka ja asja parandada ei soovi.
mulle on häiriv hoopis 1. veebruar 2017, 19:03
see, et blondiin on hiidnaine, lihtsalt nii suur, et näiteks mardisalu pannakse istuma tooli äärele, et kuidagigi pildis välja kannaks. aga ei kanna. no ei kanna, ausalt kohe. nad ei peaks koos saadet juhtima. muidu on ekraanil see neiu ju ilus, selle vastu ei vaidle.
Jürka1. veebruar 2017, 19:44
kus sa seda hiidnaist näed? oma kodus või?))) otsi normaalsem naine omale või sinusugust lihtsalt premad naised ei vaatagi.
ZL1. veebruar 2017, 18:58
Hambutud pekihunnikud võtavad perehälvikutes sõna.
huvitav, huvitav1. veebruar 2017, 19:43
kas see selge vihakõne on mode enda oma, et musta kirja peale ei tulnud?
1. veebruar 2017, 18:58
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
ahahh1. veebruar 2017, 19:51
et selline on nüüd õhtulehele sobiv kommentaar mida kritiseerida ei tohi
kas mode korjab ka sidruneid? ja kui palju peab joonistama?
mis teha, eesti naised ongi ju sellised1. veebruar 2017, 18:55
pehmelt öeldes kahte- või mitutpidi mõistetava käitumisega.
eesti naine1. veebruar 2017, 22:47
aga eesti meestega on nii, et seal pole mingit kahtepidi mõistetavat käitumist, ikka üheselt on kõik nõus oma naist petma esimesel võimalusel. lausa käivad ja manguvad seda võimalust, sõna ei tähendus on täiesti segane neile.
Segane1. veebruar 2017, 18:44
Ah mida te jaurte, mina masturbeerinud alati tv3 uudiste aeg
õige tegu1. veebruar 2017, 19:23
Uudised on ju nii mõttetud, et polegi midagi targemat sellel ajal teha :)
pool meetrit puhast rõõmu1. veebruar 2017, 20:03
mind erutavad väga tv3 uudiste vaatamine. alati läheb lahti.
nojah1. veebruar 2017, 21:08
ju ongi siis selleks mõeldud
Eesti mees1. veebruar 2017, 18:44
Väga kaunid Naised! Ja väga minu Naise moodi! Oh seda õelust,foorumlastel soovitaks alahuule üle pea ajada ning neelatada.
Jürka1. veebruar 2017, 19:38
Minuarust ka väga meeldivad naised, mõned pekised vanatüdrukud teevad maha siin.)))
to Eesti mees ja to Jürka!2. veebruar 2017, 06:56
Kas teile uudistest ka mõni sõna meelde jäi? Või jõllitate ainult naisi?
ainult2. veebruar 2017, 18:11
vinguv ,,kägu,, jäi meelde
rox1. veebruar 2017, 18:42
seal perekooli foorumis ongi sellised lodevad, vormitud, kompleksides eided, keda ilusate naiste nägemine hüsteeriasse ajab, sest nemad seda ei saa ja siis tahavad, et kõik oleks nende moodi jubedikud.
1. veebruar 2017, 21:09
sealt teabki1. veebruar 2017, 22:48
et ta enda pekihunnikust naine kommib seal pidevalt, nagu püsikunde või nii. mitte mingi suvaline kägu, vaid ikka perekooli tegija.
roxike2. veebruar 2017, 17:15
Ära hõiska enne õhtut! Kes teab, millised lodevad, vormitud ja kompleksides eided nendest iludustest ükskord saavad. Eks me enamuses ikka tüki mõtlema, et me kõik jäämegi nooreks ja ilusaks, kuid aeg teeb paljudega oma tööd ja muudab ükskord sellisteks eitedeks, et endal ka hakkab paha. Annad ehk hea retsepti, kuidas mitte vananeda ega vormist välja minna.Ära ainult too seda igivana õpetust, et süüa ei tohi, sporti peab tegema ja mis kõike veel. Vaata natuke rohkem ringi, kui liigud väljas ja sa näed, et ka paljud noored ei vasta sinu standard-mõõtudele. Mine siis jalutama ja ära istu seal teleri ees silmad naelutatud ainult ilusatesse inimestesse.
Kes see "sinine"2. veebruar 2017, 17:25
täna neid kommentaare kogu aeg modereerimisele saadab? Kas inimene ei tee vahet, mis on kõlblik ja mis mitte siin kommenteerida. Mis oli minu kommentaaris valesti või ropusti või keda see solvas? Igasugu solvangud lastakse aga tihti siin läbi. Kas see roxi - nimelise kommentaar on 5+?
Ärni1. veebruar 2017, 18:32
Naised,vötke vabalt.Ärge istuge jalad koos.Ärge tundke huvi,kas tis.ud peidus.Vötke vabalt! Istuge kintsud laiali,aluspükse ärge kandkegi.ja no, kui ongi üks ti.su dekolteest välja lupsanud - las ta olla.Ega seal stuudios külm ole..
Ja kui seljagai teinekord kaamerate poole olete ja midagi pörandalt korjate (mahakukkunud pliiatsi vm), kummardage ikka sügavalt,paistab tagantpoolt ka ühtteist.Vötke vabalt,naised! Me rüüpame ölut ja naudime teie saadet!
margus1. veebruar 2017, 18:35
tuleb kibekähku tööle võtta ajusaagim ! siis saab tädi niipalju oma tutti välgutada,et lõpuks rahuneb maha.
siutsuvad1. veebruar 2017, 18:28
need , kellel midagi näidata ei ole !
et ongi1. veebruar 2017, 19:31
nagu näitamise mitte uudiste peal väljas, tähendab ikkagi prostid
to siutsuvad1. veebruar 2017, 19:51
et kogu aeg ja igal pool peab kohe midagi näitama?
Uskumatu1. veebruar 2017, 18:23
millest uudist tehakse. Kenad, noored naised. Ja pole nad ei lollid ega koledad. Arenevad iga päevaga, südikad ja saavad hästi hakkama. Kui neil oleks lohakas ja kole välimus, oleks jälle vingujaid. pere foorumist teemade korjamine on muidugi kuum värk. Minge parem sinna pensionäridele konserve jagavasse punkti, mida praegu TV 3 reklaamib. Minge küsige mõne korraliku jope ja välimusega madaami käest, mis ta seal vehib kätega ja endale konserve nõutab!? Vot see oleks teema püstitus. Konserve peaks jagama ikka kuskil hädas olevatele inimestele. Need, kes seal pikas sabas seisid, ei tundunud küll hädas olevat. Kui külmal ilmal suudavad järjekorras tammuda. Häbi peaks olema.
veider1. veebruar 2017, 18:23
mis viga???kenad naised ja mix mitte oma ilu ka näidata!!!tahate mingit vanaema sinna we?tublid neiud olen teie poolt!tundub rohkem et mingid paabad siin virisevad kellel pole enam kena keha!
1. veebruar 2017, 19:52
Veider, mis sul vanaemade vastu on?
1. veebruar 2017, 18:22
Need on uue põlvKONNA esindajad - kunstrinnad, pardihuuled, kotkaküüned ning tätokas keset paljastavat rinda või reit.
Teie matsid lihtsalt ei saa aru, "kuidas tuleb hästi käituda!" ning iga lausa taha ka Päikest ! puistata.
pühavaim1. veebruar 2017, 18:13
Eesmärk pühitseb abinõu! Nad ju müüvadki ennast. Valdav enamus naissaatejuhte leiab endale rikka ärimehest paarilise. Nii on see kogu aeg olnud.
Väkk1. veebruar 2017, 18:06
On küll häda riietuse pärast, sest mõistuse jaoks jääb pauerit väheks. Kui sa koguaeg pead mõtlema, et kas jalad korralikult koos või kõht ikka täitsa sisse tõmmatud või kas püksikud jalgevahelt ei paista või kumma jala ma ettepoole sirutan. Pange endile selga veidi lahedam ja 20 cm pikem seelik/kleit ja uudiste sõnum jõuab vaatajani, mitte ei jää põlvedevahele kinni.
Ja pange oma karvasorakad ka soengusse.
Ausalt, mul ei ole ilusate naiste vastu midagi, aga uudistes peaks domineerima uudis, mitte naise keha.
Ei tahagi neid kahte tobedalt naeratavat beibi näha. Sõnumitoojad nad igatahes ei ole.
Väkk
UUH!
1. veebruar 2017, 18:26
Lasteaed, mitte saatejuhid. Ju siis topivad kleidi aluse oma rindade suurendamiseks vatti täis.
Mida virised?1. veebruar 2017, 22:35
kahjuks1. veebruar 2017, 18:03
jääb stiilitunnetust järjest vähemaks, selliselt esitatud uudised ei avalda tõsist mõju
Prink rind1. veebruar 2017, 17:54
Uudised jäävad teisejärguliseks. Tibide punnitav esikúlg tômbab kogu tähelepanu.
Ants1. veebruar 2017, 17:51
Mida vähem riideid, seda kaunimad ju naised välja näevad - vana tõde! Ja küll nad seda ise ka teavad! Andku aga minna!
No aga milleks uudistesaatese üldse riided2. veebruar 2017, 01:48
Ka külaliste puhul?
tv3 kaunitarid on ilusad1. veebruar 2017, 17:51
enamik vingatsid vast ise tavalise kala ehitusega st. on pea ja siis kohe keha. kaela ei ole kuna spekk ei luba. nagu telekas tõelist ilu näevad siis hakkab peale.
seda et1. veebruar 2017, 18:56
keegi polegi väitnud, et nad ilusad pole, on küll, aga riietus sobib rohkem klubisse kui uudiseid lugema, selles on küss. katsu nüüd ikka nii lihtsast asjast aru saada :)
:D1. veebruar 2017, 17:46
Ööklubis näesk sellised päris omal kohal välja. Minu pärast noored ja kenad näitsikud jooksku ringi või ihualasti, mis mul paksul ja karvasel mehemürakal selle vastu saab olla? :)
Kui nad siiski soovivad, et peale kehakumeruste miskit muut ka neis märgataks, siis võiksid veidi konservatiivsemaid rõivaid valida.
teadja.1. veebruar 2017, 17:45
Ma olen öelnud juba varem, et naiste riietuse stiilis tulevad väga karmid muudatused. Näiteks avalikes kohtades ei tohi naised kanda mini- ja lühikesi kleite, pika säärega saapaid ja kontskingi, pikki sukke, mis ulatuvad polvedeni, lühikesi ja pikki retuuse, seksikat teksapükse, nabapluuse jne. Peamise p6hjuse tekitajateks ongi Aafrikast ja Lähis-Ida riikides meeste rändevool euroopasse.
zzz1. veebruar 2017, 19:44
Mida siis veel kanda? Kartulikotti vist ainult sobib, muu kõigega häda ja virin
Vurle1. veebruar 2017, 21:44
Burka, ainult burka aitab!!!! Siis saavad kallid vaatajad keskenduda mõttetutele uudistele.
......1. veebruar 2017, 17:42
See on kivi stilistide kapsaaeda, kes riideid selga otsivad ....
mmmm1. veebruar 2017, 17:34
kaunid ja trimmis eesti naised !!! mingi perefoorumi apelsiinikoorene liharull on kade ja kogu lugu
No aga miks see mees seal liibukatega ei ole2. veebruar 2017, 01:50
Naisvaatajad on ka inimesed. Ja kui juba, siis olgu võrdsus!
Panda1. veebruar 2017, 17:24
No igatahes uudistesaadete kõige litsakamaid rõivaid kannavad Kanal2 Reporteri ilmatüdrukud. Nende tasemeni jääb TV3 veel kõvasti minna.
see naeruväärsus on juba ajalooline2. veebruar 2017, 01:55
ja kus on võrdsus, miks ei ole pooltel päevadest ilma näitamas meelates ujukates noorsandi?
kokkuvõtteks1. veebruar 2017, 17:24
mis me teada saime ? seda. et õhtulehe moded on usinad perefoorumi kriitikud. nad vaid unustasid mainida. et nemad need ongi .
krat pärnust1. veebruar 2017, 17:21
Arvi1. veebruar 2017, 17:18
Ei meheh küll ei vingu, et kleidid lühikesed ... pigem võiks veelgi lühemad olla. Ainus häda oleks aga hoopis, et rinnad nn liigselt kaetud!?
mina sooviksin ka stuudiosse paljaste rindadega meesterahvast. kui juba, siis juba, aga olgu võrdsus. 2. veebruar 2017, 01:58
see muidugi eeldab stuudiosse kahte paljaste rindadega meesterahvast.
1321. veebruar 2017, 17:18
Ja suur osa, kes vinguvad, on niikuinii ise pekivoltide vahel kinni või siis näevad välja nagu oleks vastu seina jooksnud nägupidi.
aru ma ei saa1. veebruar 2017, 17:18
aga ongi ju, miks selle peale peab solvuma, sisu ei muutu ju.
Nad on toonuses ning valmis paljunema - ja siis, mis see teie frigiidsete asi peaks olema.
Meie tahame uudistesaates uudiseid kuulata2. veebruar 2017, 01:57
Paljunetagu vabal ajal. Niiet teisi ei sega.
Graal7771. veebruar 2017, 17:09
Mulle saatejuhtide kleidid meeldivad.
mees1. veebruar 2017, 17:08
mul naine kah ei luba TV3 uudiseid vaadata, nüüd saan aru küll miks.
Nojah,1. veebruar 2017, 17:06
"perekoolis kritiseeritakse" on muidugi kõva argument...
kirurg...1. veebruar 2017, 17:04
Küll see Pikofi nägu on ikka lõikust saanud-õudukas,jumala kandiline...
vaataja arvamus1. veebruar 2017, 17:04
Kui oled noor ja nägus, võid enda ja vaatajate meeleolu tõstmiseks riietuda natuke vabamalt.Näeme selles sünges põhjamaa kliimas niigi palju musta värvi.Ja üldse.Ratsionaalsem oleks mitte tegeleda kümnenda järguliste küsimustega , nagu oleks tõelised probleemid Eestimaal olematud, millest rääkida
T1. veebruar 2017, 17:01
Tüdrukud on meeldivad, aga kleidid ei kõlba küll kuhugi! Kui võimalik, siis vahetage stilisti või riiete reklaamijat firmat.
Vaataja1. veebruar 2017, 17:00
Tüdrukud on ilusad ja kleidid on ilusad!
aga kus on ilusad mehed? j2. veebruar 2017, 02:00
Kas naisuudistevaatajatel ei olegi õigusi?
Vana mees1. veebruar 2017, 17:00
Ühele meeldib tütar, teisele ämm. Seega, kogu ilu on vaatajate silmis. Need kes suurt kisa tõstavad on tegelikult ise teatud mõttes kitsarinnalised, ehk siis ei juleta oma kintsu näidata, sest pekid löövad üle pea kokku aga sõna on võtma varmad. ja seda puhtalt kadedusest, et miks nemad saavad aga mina ei saa. Pealegi ongi suka pitsid näitamiseks, sest muidu ju ei oleks mõtet neid jalga panna. piisaks ju vanaema aluspesust. On ju nii. Mis aga puudutab diktsiooni või vestluste arengut siis on vahel küll tunne, et vaja oleks veel 12 aastat koolipinki nühkida aga tarkus ja oskus tulevad ajaga. Pane värskelt koolipingist ametit õppinud "spetsalist" maja ehitama siis tulemus oleks kolme põrsakese esimene maja.
1. veebruar 2017, 20:00
jah, vana mees ega siin ei kommenteerigi teised kui "üle pea kokkulöövate pekkidega"kadedad naised ja vesise suuga noori naisi vahtivad vanamehed, onju?
Vana mees1. veebruar 2017, 21:22
juhin sinu tähelepanu asjaolule, et telekat vaatavad naised. Mehed ammutavad oma uudisvoo neti kaudu, sest meie aeg on raha aga raha ei ole. See tähendab, et aega ei ole lustikummutit vahtida. Vanad mehed tegelevad praktiliste asjadega aga on eluga väga hästi kursis.
1. veebruar 2017, 22:14
Ja need naised on kõik "üle pea kokkulöövate pekkidega"? Mis sunnib vana meest naistesse niimoodi suhtuma. Vanalt mehelt eeldaks viisakamat sõnavalikut.
Seda veidram ,et2. veebruar 2017, 02:02
Naistele näidatakse telekas paljaid naisi :)
Jaanus1. veebruar 2017, 16:59
TV3 neiud on küll võrreldes Reporteri maltsadega viisakalt riides. Kui Reporter mingisugust pidu peab, siis vaevu 18-aastased poolpaljad tüdrukud aelevad seal koos 50-aastaste meestega - rõve vaadata.
jaaaa1. veebruar 2017, 16:45
Pigem on neid tüdrukuid piinlik kuulata kuna puudub igasugune professionaalsus ja on jäänud mulje et nii mõnigi mees kaassaatejuht tunneb end ebamugavalt või on lausa piinlik.
Juss1. veebruar 2017, 16:44
Tõesti kenad kleidid ja ilusad jalad parasjagu avatud - kui vaid rindu rohkem näha oleks!
dss1. veebruar 2017, 16:43
Naine1. veebruar 2017, 16:43
On õudne lugeda kui kadedad ja õelad võivad naised oma ilusate sookaaslaste vastu olla. Perefoorumis võiks arutada laste ja peredega seotud probleeme, mitte kas üks või teine kleit meeldib või on liiga ümber. Kui oleks inetud, vanemaealised ja trullakad saatejuhid, oleks jälle häda. Keegi ei arvusta meessaatejuhte, aga naistel on naised ikka hambus.
Kunksmoor.1. veebruar 2017, 16:56
Teles peaks olema küll soliidselt riides.Kitsad, lühikesed, rind paljas ei sobi mitte kuidagi ekraanile.TV.2 ilmaneiud on ju koheti poolpaljad. Pole kade, pole vana , natuke tagasihoidlikkust oleks ju hea ja soengud võiks hoopis korralikumad olla.
to naine1. veebruar 2017, 16:57
su jutt on vale. kui saatejuht on igav ja kammitsetud, siis pole vahet, on ta siresäär või trulla või mees.
no võtke viirpalu- aastakümneid sama igav ja paljudele ebasümpaatne. aga näe, plätrab ikka teleris...
to Naine1. veebruar 2017, 20:04
Jah, ega rohkem ilusaid naisi ju polegi kui selles uudistesaates, ülejäänud kõik on koledad ja kadedad. Rumal naine, kas keegi on öelnud, et naised pole ilusad, jutt on praegu ikka riietusest, niigi palju võiks ka sina, mittekade, aru saada.
Mul on sellest, kas need paljad naised on ilusad vôi koledad täiesti kama2. veebruar 2017, 02:05
mind huvitab, miks ei ole ekraanil ilusaid paljaid mehi?! kas naised ei olegi TV3 vaatajad? miks naisvaatajatest ei hoolita võrdsel määral?
Ei ole mina1. veebruar 2017, 16:38
kunagi nende riietusele tähelepanu pööranud. Vastupidi, mulle meeldib eriti see kunagine ilmateadustaja. Pigem on temas kuhjaga tütarlapselikkust heas mõttes kui midagi prostitutsioonile viitavat.
Häbenege krt oma võrdlusi!
Kui võrdlus tekib, siis tuleb stiili muuta2. veebruar 2017, 02:08
kas peaks valetama ja mitte ütlema ennast väljapakkuvalt riietujale, et ta on ennast väljapakkuvalt riietuja?
ma1. veebruar 2017, 16:37
TV3 juures on siiski kõige eemaletõukavam pugemine globalistidele ja väga kallutatud meelsus. Uudistesaade ei tohiks seda endale lubada.
ma1. veebruar 2017, 16:36
Vaadake kuidas riietatakse naisi seriaalis "Pilvede all". Veel sada korda hullem.
Maali maalt1. veebruar 2017, 17:17
Sul on tegelikult jummala õigus. Paluks tõesti soliidsemalt, ikka kostüümis !
Juhan1. veebruar 2017, 16:31
Mida kuradit. Kenad kleidid ja kenad saatejuhid . Olete kadedad ja ilguvad paksud kibestunud üksikemad foorumites. Teid ei tahagi keegi,sest te ei tea,mis on seksikas ;)
1. veebruar 2017, 20:11
Juhan, kas sinu arvuti näitab iga kommenteerija pilti, et tead kõik paksud olevat? Miks sina "ilgud" oma arvamust avaldavate naiste kallal, kui küsida tohib?
lugeja1. veebruar 2017, 16:28
Tv3uudised on mu lemmik, saatejuhid ilusad ja taibukad. Ka riietus on korrektne, norimine on suisa patt. Tegu pole presidendi vastuvõtuga ega eakamate inimestega, et ilma käisteta asjad ei sobi. Sobivad ja kuidas veel. Kõigi uudiste ankrud ei pea olema ühe vitsaga löödud. Jube igav oleks.
vaataja1. veebruar 2017, 16:41
Vaatan uudiseid erinevatelt kanalitelt ja tegelikult eriti ei pööra tähelepanu neidude riietele. Põhiline on uudised kui just ilmatüdrurkud ekraanile ei tule. Ilmatüdrukutel on riideid ikka küll palju seljas! TV3 neiud on viisakad ja normaalsed.
to lugeja1. veebruar 2017, 16:54
arvasin ennist, et minu probleem on need noored naised, aga tuleb välja, et midagi ikka riivab, miks muidu rahvale ei meeldi? asi polegi ehk riietuses või nendes näole manatud õrn-naeratustes, aga no andke andeks, on ikka igav küll neid kuulata. ja vaadata. minu pärast olgu või trullakas ja rebenegu riided, aga saatejuht peab olema huvitav ja huumorimeelega.
ma küll siukesi igavusi naiseks ei tahaks.
Roland 1. veebruar 2017, 16:27
Pole neil kleitidel ja tydruqtel wiga midagi. Kedagi on wist kadeduseokas torganud.
mitte ainult riietus,1. veebruar 2017, 16:23
vaid ka kehakeel ja esinemislaad jätavad soovida.
selgituseks1. veebruar 2017, 16:20
seksitibide välimusel on veel arenguruumi, aga käib kah praegu, sest suisa jõllitan neid ja seetõttu jooksevad uudised ning muu pläma karu mustikasse.
ei morjenda, kuna uudiseid saab ak-st.
1. veebruar 2017, 16:14
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
maitse üle ei vaielda,kuid pilt pole tõesti nauditav1. veebruar 2017, 16:27
kuid see on ka vaid TV3 kus nagunii pole miskit vaadata. Uudised liseks peletistele ka väga kummalise diktsiooniga. Mõistagi on paremaid kohti oodiste kuulamiseks.
1. veebruar 2017, 16:12
Selgus, et hoopis diktsiooni kallal võiks pisut tööd teha. Kleidid on kenad :D
jah, ei ole enam eetika tunde vist1. veebruar 2017, 16:04
jah, sama meelt. ja reporteri oma pole ka kiita, see kaagutaja, on ka jube, nime ei tea
Heh, 1. veebruar 2017, 16:02
asi nüüd mille üle iriseda, kui naisel on mida näidata siis ta peabki näitama. See sukapitsiga saata lõpp oli lihtsalt hea vaadata! Need irisejad tõmmaku omale kartulikott selga!
pole ju miskit neil näidata1. veebruar 2017, 16:29
ka kõrvad hakkavad selliste hääldust kuuldes virtsavett välja ajama
aga kus on saates sama paljad mehed?2. veebruar 2017, 02:10
Pool Eesti elanikkonnast on naised! kui juba silmailu, siis kõigile!
R------ 15:54 1veebr 20171. veebruar 2017, 15:57
Tüdrukud ju viimase peal, kleidid võiks veel natuke lühemad olla on mida näidata
1. veebruar 2017, 20:18
"Näitamiseks" on teised saated ja kohad ega igal pool "näitama" pea. Ka teistes ametites töötab ilusaid naisi, kel "on, mida näidata", uhke oleks küll kui kõik sellele rõhuks.
aga milleks üldse kleidid, kui nad nii ilusad on2. veebruar 2017, 02:12
Palun: uus uudistesaate formaat: kaks paljast mees ja kaks naissaatejuhti. ja ilusat!
1. veebruar 2017, 15:56
kas siis kanal 2 on targem , kogu aeg selline tunne et pissi häda peal
Silmad1. veebruar 2017, 15:54
Midagi on blondi saatejuhi silmadega. Milles probleem, pole senini aru saanud aga kuidagi aegajalt häirivalt ebaloomuliku varjuga.
Ei1. veebruar 2017, 15:53
ole TV3 raatsinud stilisti tööle võtta.
Huvitav1. veebruar 2017, 15:52
Kus seda sukapitsiga saadet järelvaadata saaks?
Otsisin...1. veebruar 2017, 16:03
ja leidsin, 19.01.2017 lõpus.
TR1. veebruar 2017, 15:50
Väga head mimmid, kleidid võiks sipa veel lühemad olla
.1. veebruar 2017, 19:07
Tänapäeval, kui (pool)alasti keha võib igalt poolt netist ja telekast vahtida, võiks uudistesaade siiski tõsiseltvõetavam olla. Vaata vastavaid lehti või saateid või ei pääse muule, kui uudised, ligi?
Kadri , Marju & Mets1. veebruar 2017, 15:46
Maarika1. veebruar 2017, 15:45
Mind paneb imestama,et pere inimesed leiavad aega ja tahmist algatad mingit mõtetut diskusooni ,kellegi maha tegemiseks.Tegelega parem rohkem oma pere ja lastega.TV 3 tüdrukud ega juhtkond ei peaks ennast sellisest jamas häirida laskma ja jätkama sama värvikalt edasi.Edu ja jaksu!
.1. veebruar 2017, 19:12
Seksismi ja naiste objektistamist õhutav naine on nii armas. Su onuheinost mees võib uhke olla! Ilmselt valis ta ka sinu seeliku pikkuse järgi, kahe kõrva vahele jääva pärast ilmselgelt mitte- valus on vaadata su vigasid täis teksti.
1. veebruar 2017, 20:21
Mis sa ise oma perega praegu ei tegele, vaid mõttetust vaevaks võtad kommenteerida?
-1. veebruar 2017, 15:42
Blondiinidel alati ilusad, kallid kleidid. Brünett tütarlaps on nagu mingi Tuhkatriinu, tal on mitu ühesuguse tegumoega, erinevat värvi liibuvat kleiti mis väga koledad. Miks temale ei võimaldata uhkeid kleite.
Kus on saatejuht blond mees?2. veebruar 2017, 02:14
miks naised peavad ainult naisi vaatama?
oskar1. veebruar 2017, 15:35
tibid ei kolba jah mingu ööklubisse
uu1. veebruar 2017, 15:34
normaalsed kleidid küll, aga rohkem kokteiliõhtu jaoks. See on siiski töökoht. Mis teha, kõik püüavad ennast paljastada, kus siis teleneiudki pääesved sellest moest.
Aga kust peaksid nad need moekad ilusad väärikad tööriided saama. Vaata moeloojate töid..
Kas enam üldse keegi teab, milline on naiselik , ilus. Ega need kellukese-kleididki seal lehvimiseks kõlba. Kui varrukaid ei ole , siis ei ole see sobiv. Kitsas lühike kleidijupats ju nad siis valmistuvad veel minimaks.
alts1. veebruar 2017, 15:34
Tänu silmarõõmudele eelistan nüüd TV3 uudiseid, AK-d vaatan hiljem juurde. Reporteri jaoks aega enam ei ole. Igaühel omad valikud, nii lihtsalt on.
Siis ju tore1. veebruar 2017, 16:48
Onu Heinode elu tehti lihtsamaks.
Ärni1. veebruar 2017, 15:31
No aga Grete Löbul oli ka Kallast intervjueerides nii lühike mini,et peaaegu paistis vaoni välja
Juhan1. veebruar 2017, 15:26
Must värv ei näita niipalju välja, kuid punases kauniari rinnad esitaks tõesti väljakutse! Mõnus vaade, rääkimatta kui oleks korralikult avardatud, jne!
mina ootan saatesse stringides meessaatejuhti!2. veebruar 2017, 02:15
Siis on nii sulle kui minule midagi. Hetkel on väga ühele poole kaldu.
taevas appi1. veebruar 2017, 15:24
juba kommentaaritakse saatejuhtide pesu, mida veel?
tuleb ta sul jah1. veebruar 2017, 15:57
Aga loomulikult, kui see telepurgis kenasti välja paistab ning seda lausa demonstreeritakse. Tegu siiski uudistesaatega mitte vallaliste neidude õhtuga.
1. veebruar 2017, 16:57
kogemata juhtus, no ja siis :P
Daamidel ei juhtu2. veebruar 2017, 02:16
Ei...1. veebruar 2017, 15:23
ole sel riietusel viga midagi, täiesti kenad noored naised.Ühel korral on siiski saatejuhi riietus häirinud, nimelt kodutunde saates.Saatejuhiks oli tol korral Annely Lahe.Väga tihti olid rinnad liigselt paljastatud, väga ebameeldiv oli vaadata.Kuigi naine iseenesest ju kena aga jah, seal saates oli näotu mis näotu.
Vanamees1. veebruar 2017, 15:23
Ei see on vabadus ,mul on ,aga seda sa ei saa ! Mina otsustan ! Masin on mul !
Nõmedad inimesed1. veebruar 2017, 15:22
seal foorumis. Mingid vallasmammid raudselt vinguvad. Minumeelest see brünett seal uudistes on küll füüsiliselt, näopoolest, selline kuidagi hästi armas neiu :) Mis neil inimestel küll viga on? Kui inimene näeb kena välja siis kas ta peab end burkasse peitma? Selge, et sangadega üksikmammad on kibestunud aga võiks siis olla oma ajumahu pärast ka kibestunud.
eks1. veebruar 2017, 16:17
sinu tekst näitab sinu ajumahtu, õigemini selle puudumist.Mitmes elukaaslane sul praegu käsil on?
to Nõmedad inimesed1. veebruar 2017, 20:27
Aga sina ise, kas sa ei ole oma ajumahu pärast kibestunud? Võiksid olla.
Okei , nii nii1. veebruar 2017, 22:53
Ühel kommil 17 vallasmammi plussi ja sinuomal 1 vallasmammi pluss :D terve foorum lõugu saadetud lõksima? Kes teist sangadest siia tõstis küll :D
vaino1. veebruar 2017, 15:17
Uudis läkski kaduma, kõik vaatasid kleidimoodi ja sukapaela. Vahet pole millest räägitakse, mina arvasin, et on uudiste saatejuhid! Tavaliselt on uudiste lugejad veidi kogenumad ja parema diktsiooniga.
On küll vahe,1. veebruar 2017, 15:23
millest räägitakse. Kleidid kleitideks, aga vahest tundub, et tüdrukud arutavad tähtsalt teemat, mida nad ei valda. Keegi ei peagi kõiki teemasid korraga valdama. Aga siis ei pea ka oma "teadmisi" teistele peale suruma. Vahest tunduvad nad nii lapsed. Nad ju ongi.
Jah1. veebruar 2017, 17:25
Mujal ei intrvjueeri kaks inimest kunagi uhte. Ka ei kutsuta intrvjueertavaid stuudiosse, vaid lepitakse kokku aeg intervjueeritava tookohas.
A.L.1. veebruar 2017, 15:12
Ja milleks on üldse vaja kahte saatejuhti?
Nikifor1. veebruar 2017, 15:06
Pealkiri on pisut liialdav, kuigi arvan, et uudistesaates võiks veidi korrektsem väljanägemine olla. Kas just kurguni-kandadeni kaetud aga pisut rohkem riiet võiks kasutada küll.
vabameelne1. veebruar 2017, 15:11
ei riie ega müts ei riku tegijat. Samas võib häid uudiseid edasi anda ka aadama ülikonnas. Ongi vaatajaid kuulajaid rohkem ja jälgivad tähelepanelikumalt !
Mina ka toetan! saatesse üks paljas mees ja teine naissaatejuht!2. veebruar 2017, 02:19
kui juba siis juba! mis siin niisama välgutada!
Mutt1. veebruar 2017, 15:04
Pealkiri on pisut liialdav, kuigi arvan, et uudistesaates võiks veidi korrektsem väljanägemine olla. Kas just kurguni-kandadeni kaetud aga pisut rohkem riiet võiks kasutada küll.
haints1. veebruar 2017, 15:04
Kui mõni kanal hakkaks näitama veel " Naked News", mis siis juhtub?
aga1. veebruar 2017, 15:13
siis juhtuks ime ja rahvad koonduks üha enam oma uue valitsuse ümber !
haints1. veebruar 2017, 15:01
Kommenteerijad vaatavad rohkem saatejuhtide riietust, kui kuulavad uudiseid? See tuletab meelde nõukaaega, kui mammid istusid majade ees pinkidel ja kommenteerisid kõiki möödujaid! Lihtsalt neil oli igav.
no1. veebruar 2017, 15:35
eks ikka raadiost kuulan ja telekast vaatan.Kuidagi imelikud on need neidid kuidagi oma kleitidega!
Ants1. veebruar 2017, 15:00
Täitsa õige Johanna, päris ilusad tissid võivad seal peidus olla ja miks mitte silmailu pakkuda!
Arts1. veebruar 2017, 15:00
Tüdrukud ainult niimodi seksikalt edasi.
aga poisid?2. veebruar 2017, 02:21
Vaataja nõuab seksikaid meesterahvaid!
maakas1. veebruar 2017, 15:00
vot perekooli foorumis on need kõige targemad! vaadake iseennast!
juhuu1. veebruar 2017, 14:57
Väga lahedad ja trendikad mõnusa figuuriga tütarlapsed silmad kohe puhkavad.
Kas soovite saadet juhtima vanu puhvaikades saatejuhte või soovite tagasi vene aega.
Eestlase kadedusel pole piire eriti veel mandunud mammidel või impotentidel!
Johanna1. veebruar 2017, 14:55
No kui rüü pigistab, siis võiks ta ju hoopiski ära võtta, või tiba lukke-nööpe lahti kruttida.
Uskuge, selliste uuendustega ei jäägi teistele kanalitele vaatajaid. Unistan edasi...
1 arvamus:1. veebruar 2017, 14:52
ETV diktorid ja saatejuhid on korrektselt riietatud, võtke eeskuju ja tehke oma välimus sobivaks rahva ette ilmumisel.
Hm?1. veebruar 2017, 14:51
tähtsam kui tibid on hoopis stuudio diivan ja tugitoolid. Need on päris kummaliselt mõjuvad.
Ants1. veebruar 2017, 14:51
Minu arust on ju kenad jalakesed ehk vanasti öeldi ikka, et säärejooks kui soorebasel! Ja kui uudist mingisugust eriti pole, siis saab ka jalgadelt omamoodi naudingu või unistused kätte. Edu teile! Imetlejaid ikka leidub.
Aga naisvaatajad? Kus on kenad 2. veebruar 2017, 02:23
Musklilised lühikeste pükstega meessaatejuhid?!
to nii1. veebruar 2017, 14:48
Olen samal arvamusel- AK vaatan kui uudistesaadet ja vaadates TV-3 uudiseid,siis nagu meelelahutussaadet!
Pole vahet, mis naisel seljas, vaid1. veebruar 2017, 14:46
tähtis on see, kuidas ta selle välja kannab. Ilusad saledad naised peavadki oma ideaalset figuuri näitama! Saaks aru, et oleksid tugevama kehaehitusega. Tip - top. mulle meeldivad
jusss1. veebruar 2017, 14:38
Ja keda need kriitikud sinna sooviksid? Evelini, või Kihnu Virvet?
Ei, mitte seda1. veebruar 2017, 14:59
Vaid tahavad, et neil mamma kleidid seljas oleks, kaelast põlvedeni, kõik kaetud
jusssile1. veebruar 2017, 15:15
jäta vähemalt kihnu virve oma ilkumisest välja. Isegi sinusugusel võiks väikseimgi taktitunne olla.
Ants1. veebruar 2017, 17:10
Mis püha lehm see virve on siis, et ei tohi tema suunal sõna võtta?
1. veebruar 2017, 20:35
Mitte püha lehm vaid auväärses eas inimene. kelle "suunal" igasugust jampsi ei maksa ajada.
Mina kuulaks Kihnu Virvet küll hea meelega.2. veebruar 2017, 02:25
Aga teda nad ei jaksa ilmselt palgata.
nii1. veebruar 2017, 14:38
olen ka arvamusel,et saatejuhtide riietus peaks olema tagasihoidlik ja silma mitte riivav,aga tihti see tõesti nii ei ole.Ainult etv kõik saatejuhid riietuvad väga maitsekalt .Aga teistel kanalitel päris veider vahel ,südatalv,riietus nagu kõige kuumemal ajal tänaval.Paljad õlad ,sügavad dekolteed ja võrdlemisi minid ja figuuri rõhutavad.Eks vahel riivab silma,aga ega siis saa kõike ettekirjutada,kui nad ise niimoodi riietuvad.
1. veebruar 2017, 14:42
Eks burka oleks täitsa omal kohal
NB!1. veebruar 2017, 14:57
Stuudios on ju soe kaamerate ja lampide all.
EGA nad õues pole. Neid ilusaid kleite reklaamivad kui poeketid. Igakord on üks kleit ja ükskord ja need otsib neile vastav isik meeskonnast
Teistel kanalitel ja saadetel on ju samuti. Ma ei usu, et saatejuhtidel on kodus sadu kleite või ülikondi ja triiksärke: need on tööriietus!
MASSOONIDE DIKTATUUR1. veebruar 2017, 14:35
Siim Kallas ütles Grete Lõbule et meist ehk meie riigist ei olene midagi siin maailmas,nii et rahvas võiks julgem olla poliitikute ohjamisel,sest nad kõik mulli ajajad ja väärivad ranget kohtlemist.
Hakkas silma1. veebruar 2017, 14:33
Isegi ribid on näha ilusat pole siin midagi
1. veebruar 2017, 14:32
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Hmm1. veebruar 2017, 14:44
Märjad unenäod või Trumpist võtsid malli, tal ju samuti meeldib naisi mõnitada?
Ärni1. veebruar 2017, 15:01
Kus sa siin mönitust näed? Sa arvad,et need naised niisama sellised kleidid selga on ajanud? Neile meeldib see kui midagi vaadatakse.Kus sa elanud oled? Vanaema ti.ssi all vöi? Vanaema pe.pu tagant piilud niikaua kui pannkoogid pannil?
Eestlased moslemiseeruvad, nt Ärni1. veebruar 2017, 15:15
Noh tõesti, moslemite naistel sellist probleemi nagu enesenäitamine küll ei ole.
Trump1. veebruar 2017, 15:16
Sõnastan teismoodi - räägid nilbusi
Ärni1. veebruar 2017, 15:24
Paistab,et sina oled pärit perekonnast,kus on kaks isa..
kui paistab, ju nii ka on1. veebruar 2017, 23:23
Mis ime, kärgpered meie riigis ju tavaline nähtus, kaks isa, kaks ema, ja vahepeal veel rohkem
Sa Ärni1. veebruar 2017, 14:45
kummarda oma mummulise kitliga mafulda ette ja...
Ärni1. veebruar 2017, 14:59
No aga kittel on mini ja eit mul 27 noh..
Ärni1. veebruar 2017, 15:05
Mis ma sinna mafulda ette kummardan.. Seal pole enam hambaidki.. Paljad igemed.. Seal all.
vot ja1. veebruar 2017, 16:06
rahuldu sellega...mis on!
Ärni1. veebruar 2017, 17:49
Ei mötlegi! Sa vaata oma vanaema dekolteesse! Käib sulle küll
1. veebruar 2017, 14:31
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
1. veebruar 2017, 15:19
Kuidas naiterahvad, kes siin kommenteerivad, kakanokud saavad olla, ehk räägid lähemalt?
1. veebruar 2017, 20:37
Näe, 3 arvavad, et saavad aga lähemaid selgitusi keelduvad andmast.
vaataja1. veebruar 2017, 14:30
hakkab juba jälle see kommide kustutamine! N.ö. vana saadete vormoli asjalikum,oli lugeda-vaadata! Nüüd nagu mingi vestlussaade-jututuba!
Eks igaüks1. veebruar 2017, 14:28
vaatab ja näeb saateid iseenda rikutuse tasemel.
1. veebruar 2017, 14:27
Paraku küsimused, mida nad intervjueeritavatele esitavad, on ka ikka väga naiivsed, aga samas nende riietust vaadates saad aru, et nii see peabki olema.
seega1. veebruar 2017, 14:26
Vaataja tahab et oleks suur maani lodev kartulikott ja burka peas.
1. veebruar 2017, 15:20
Ära nüüd nii hoogu ka mine
Lugeja 1. veebruar 2017, 14:25
Enamus Perekooli foorumit külastavad naised on pidevalt millegi ootel....
1. veebruar 2017, 14:25
ikka vist väga taskurahast puudu et kahekesi peab saadet nämmutama, nõme ja igav uudistekanal
Nii1. veebruar 2017, 14:22
Ma arvasin,et mu silmad petavad,aga paistab,et on ka teisi,kes sukapitsi nägid!!!!!
Siis1. veebruar 2017, 14:59
sul vedas. Loodan, et ei minestanud.
Tea...1. veebruar 2017, 14:22
viinamarjad on hapud!1. veebruar 2017, 14:21
Meeleheitel, kodus istuvad ripprinnalised ründavad.
viinamarjadele1. veebruar 2017, 15:22
1. veebruar 2017, 14:19
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
jah just1. veebruar 2017, 14:49
10 eurised lohvakad teksad, alt ülekääritud säärtega ning tennised jalga...juustesse karikakra õis ja huuled lillaks, kaela suurte mummudega kee ja õlarätik...:)
hm1. veebruar 2017, 14:18
kleidi muidugi ei ole neil tõesti sinna saatesse sobivad, kuid veel rohkem häirib hääl ja jutt. ma ei tea nime, kuid ühel neist on eriti ebameeldiv läbinina hääl. Ega teistelgi midagi head ole.
Isegi Reporter on vaadatavam-kuulatavam.
jah1. veebruar 2017, 14:24
rohkem kui riided häirib ühe neiu nasaalne hääl. Alguses arvasin, et tal on mingi kauakestev nohu, et ega siis muidu sellise kõnedefektiga saatejuhiks võeta.
Muidu armas ja meeldiv tüdruk, aga jah, selline kõne on häiriv tõesti.
Olgem tolerantsed1. veebruar 2017, 14:16
klient toob leiva lauale !
sikhhhh1. veebruar 2017, 14:15
Kui uudised on so´´rose omad, las siis meie tüdrukud olla ilusad! kena vaadatagi...
Pets1. veebruar 2017, 14:15
Eks nad müüvadki ennast,lisaks see lõputu totter müügimehe(naise) naeratus....
eriti häirib see üks pikkade hammastega neiuke1. veebruar 2017, 14:41
ei hakka pikemalt kirjutama ja nime nimetama.
Olen tõsiselt imestanud saatejuhtide valiku üle.
Naine1. veebruar 2017, 15:25
Jummel-jammel, kui hammastest rääkida, siis jääb täiesti arusaamatuks ETV-s Liisu Lassi hambumus. Tänapäeval on ju kõik kergelt korrigeeritav ja vaid ettevõtmise asi. Lisaks ta räägib ka nii, et kõik hambad mitmes reas letil.
to naine : margus1. veebruar 2017, 15:44
absoluutselt sinuga nõus
kes?1. veebruar 2017, 15:52
Kergelt korrigeeritav?
Jummel-jammel.
kellel mis häirib1. veebruar 2017, 15:55
üks räägib arukat juttu, teine kisub suu kõrvuni kui põhjuseks vaid olemine kaameras ja visuaalselt on see OUT.
Liisu on OK: tark jutt, kena välimus ja ei naera uudiste edastamisel suu kõrvuni.
fhisi1. veebruar 2017, 15:58
Kõik Teie hambutud eestlased! Tehke ruttu oma hambad korda- see on kõigest ettevõtmise asi!
Ants1. veebruar 2017, 14:15
Õhtulehe tsensor möllab- miks mu eelmist kommentaari ei avaldatud???
Igatahes- Perekool on küll jah koht, mille najal uudist treida- seal kommenteerivad naised, kes on elus kibestunud, ei suuda oma 120kg keresid trenni vedada ning sõimavad kõiki ja kõike, mis on ilus või kena.
Need neiud TV3 uudistes suudavad isegi mõttetud uudised kuulatavaks teha, silmailust rääkimata. Ma saaks sellest kriitikast aru, kui tõesti rasvavoldid pressiks kleidist välja või oleks meik nagu pealkirjas mainitud ameti esindajal, kuid ei- neiud on VÄGA ilusad, kenade kehade, ilusate jalgadega, maitsekalt meigitud- milleks viriseda?
dish1. veebruar 2017, 14:39
Mul sama lugu. Saadeti "modereerimisele". (Milline kaval eufemism prügikasti viskamise kohta!) Julgesin meenutada, kuidas neiud kord ühe saatekülalise provokatiivse ründe peale rahulikuks jäid. Aga et artikkel ole soosiva, vaid mahategeva suunitlusega, Õhtulehe toimetus oma välkkoosolekul kolmehäälselt välkkiirelt otsustaski: KEELATA kommentaar!
dish1. veebruar 2017, 14:58
Aga võibolla võis blokkimise põhjus peituda selles, et avaldasin oma kommentaaris saatekülalisele esitatud küsimuse ja tema nime? Teeme loomkatse ja vaatame, kuidas ÕL oma eufemismile ise reageerib. Nimelt. Tegu oli eesti päritolu briti poliitikuga, küsimuseks üks pöördeline sündmus eelmise aasta juunis.
dish1. veebruar 2017, 17:21
Lisaks ülaltoodule avaldas Õhtuleht lõpuks ka mu esialgse kommentaari (vt allpool)
Villem1. veebruar 2017, 14:11
Kõik on väga ok...tublid tüdrukud.
dish1. veebruar 2017, 14:10
Imelikud seisukohad seal foorumis. Kes arvab, et naissaatejuhtide kleidid peaksid nende figuure rõhutama, kes jälle risti vastupidi, et ei pea. Ja millest järeldab ÕL, et Perefoorum on Eesti kõige populaarsem foorum? Millise kontingendi seas? Kas sellise, nagu eelpool kirjeldatud? Minu meelest on Militaar.netis ja Lolliklubis hulga asjalikum vestluskond. Teisalt, ega populaarsus ja asjalikkus muidugi sünonüümid kah pole.
eh1. veebruar 2017, 14:09
ei loe perekooli ega vaata ka neid kritiseeritud saateid. Pildilt paistev tuletas aga meelde enda hiljutist imestust. Juhtusin kogemata klõpsama kanalile, kus oli parasjagu mingi osa sarjast Sherlock New Yorgis - varasemalt selline pealkiri on jätnud mind külmaks. Nüüd nägin aga, et üht peaosalist mängib Lucy Liu. Ja jäin vaatama. Eks see üsna pinnapeale tilulilu oligi, kahjuks, kuid - imestama pani justnimelt rõivastuse valik! Mehed olid kõik lipsustatud ja ülikondades, enamasti teised osalised samamoodi soojemates riietes, kuid - Lucy Liu pidi selles seltskonnas olema paljaste käsivartega, avara dekolteega liibuvas lühikeses kleidikeses, mis sobiks kenasti kokteilivastuvõtule. Eks nii need stereotüübid tekivadki ja meil ollakse vägagi tublid kopeerima, tuletagem meelde vaid kniksmariiheneid. Ja - alles me irvitasime jutte, kuidas vabadusetoojate peened prouad kombineede väel väljas patseerimas käisid, sest pidasid seda aluspesu peeneks tualetiks.... Mis seal's ikka....
Naine neh1. veebruar 2017, 14:08
No pole kade...st olen küll, tahaks ka sellist figuuri! Aga...no just eile jäi jälle silma, kuidas näitsikute kleidid volditavad, peaministrit intervjueerides olid ikka liiga lühikesed kleidid seljas. Seistes võib olla okei, aga kui liibuva miniga istuda, siis noh...vaata juuresolevalt pildilt. Olen nõus, et vaatamata uudiste meelelahutuslikule väljundile võiksid tüdrukud olla veidi avaramates ja paremini istuvamates kleitides :)
1. veebruar 2017, 14:07
Vaatasingi eile, et Pikoffi kleit plartsatab õmblustest lõhki veel enne saate lõppu.
Milles küsimus1. veebruar 2017, 14:07
Kanal 2 koorib oma ilmatüdrukud suvel alati lahti. Vastus sellele teemale on ,et te pole vist õigeid liibuvaid näinud.
Selle tobedust on2. veebruar 2017, 02:30
Kommenteerinud isegi mehed. Et nad tahaks ilmatedet, mitte stripisaadet
Othu1. veebruar 2017, 14:05
no see tumedate juuste ja öökullisilmadega neidis - elan talle alati kaasa, kas saate lõpuks rebeneb rindade ümbert kleit, või mitte- kui ikka on rinnapartii antud, no milleks see nii kokku kiskuda ?
häbilugu1. veebruar 2017, 14:03
vot see on nüüd küll ajakirjanduse tipptase - perekooli reportaaž! selleks õpitegi mitu aastat ülikoolis?
dish1. veebruar 2017, 15:41
Tabloidmeedia versus ajakirjandus? Kulla inimene, kus sa elanud oled? Loe Independendit, Suni, Mirrorit - need väljaanded baseeruvadki ainult kõmuartiklitel. Toimetusse värvatakse reportereid demonstrantide seast, ülikooliga pole neil mingit pistmist. Ei tunta võõrsõnu, ei lauseehitust, ortograafiat ega ajakirjanduseetikat. Sama lugu Eestis. Õhtuleht on veel viljad. Parim kirss ühe Delfi koosseisulise töötaja artikkel 2016. Igas lauses üks grammatikaviga! Nime esialgu ei reeda, aga salvestasin selle teksti lastelastele mälestuseks.
Ilusatele NAISTELE1. veebruar 2017, 14:03
NOH,OTSIGEM SIIS ALICE TALVIKU AEG ÜLES JA PANGEM ENNAST VAADATAVALT RIIDESE...
dish1. veebruar 2017, 16:27
Alice Talviku "riidese-st" ei tea sa midagi. Helsingis sündinud eesti laps sai hiljem eesti rahva lemmikuks mitte modellina, vaid TV diktorina. Tema sarmiks oli kohev soeng ja vaevu-vaevu märgatav soome aktsent. Olin siis väike poiss, kuid mäletan.
4. veebruar 2017, 08:06
Jaa, Talvik on ise meenutanud, et tal olid pluusid mõnikord tagurpidi seljas, et midagi erinevat oleks või seljal haaknõeltega koos, sest ei jõudnud eetrisse mineku ajaks valmis õmmelda.
Valmar1. veebruar 2017, 14:02
Ilmselt soovib teemaalgataja näha burkasi.
A.1. veebruar 2017, 14:10
Mis ,,asi,, on ,,burkasi,,?
1. veebruar 2017, 15:27
see on valmari võimetele vastav sõna.
1. veebruar 2017, 16:28
keelemees1. veebruar 2017, 16:48
Ilmselt mitte. Viktoriiniküsimus tänapäeva indigoeestlastele. Arvake ära, milline sõna on eesti keeles õige? a) autusi, b) emat, c) perefoorumit (etteruttavalt ütlen, et 2 on õiged)
dish1. veebruar 2017, 16:49
Bluffisin muidugi! Tegelikult on vaid 1 vastus õige.
Ja2. veebruar 2017, 11:28
mina õiget eesti keelt Valmari esituses!
naine 311. veebruar 2017, 14:02
minu arvates ka väga kenad. ainult kadedus paneb sellist teemat üldse lahkama...
1. veebruar 2017, 14:01
Alles hiljuti nTV 3 uudiseid vaadates, tajusin, äkki, et midagi on eetris valesti - nimelt häiris mind saatejuhtide riietus - liiga pitsitavad kleidid.
ollakse ajast maas1. veebruar 2017, 15:07
need paar numbrit väiksemad kleidid-seelikud pole enam moes, pigem on moes nn kottkleidid, millel pole sissevõtuvolte ja langevad vabalt.
Kanal 2 puhul imestan alati, miks peavad piigad seisma üks põlv kõveras, kas nii on seksikam?
krat1. veebruar 2017, 14:01
Kahjuks on TV3 uudised võtmas ise šnitti alasti neidude teemal. Rääkisid ja tegid Reporterit maha, vaadagu, millised nad on nüüd ise on. Kui AK sarnaseks ei muutu riietusstiil, pole mõtet uudiseid üldse vaadata. Riiete pärast keegi uudiseid ei vaata. Ikka info pärast. Televisiooni ülesanne on edastada täit tõtt mitte aga tegeleda vabandage väga väljenduse pärast striptiisiga.
MM1. veebruar 2017, 13:59
Keda need perekooli autistid ikka huvitavad?
1. veebruar 2017, 15:28
Sina, MM, rumal laps, tee endale sõnade tähendused selgeks.
Asjatundja1. veebruar 2017, 13:56
Kas ajalehed ära ei tüdine juba sellest Perekooli foorumi põhjal "uudiste" genereerimisest?
Ma soovitaksin sul, kulla E..., vähem Perekoolis istuda ja rohkem tööd teha :) Saab ka põnevamatel teemadel kirjutada. Eriti debiilne on veel ühe Käo kommentaari (mis sai palju negatiivset vastukaja) kajastada kui Perekooli üldist arvamust.
sadsa1. veebruar 2017, 13:55
arvake ära, kes seal perefoorumis pesitsevad.
ülekaalus kolmandajärgu naised
1. veebruar 2017, 15:29
Ütleb alakaalus "esimese järgu" mees...
tavalin1. veebruar 2017, 13:54
see kuidas inimene riides käib on tõesti ainult tema asi, ei ole meil ju seadust selle kohta kuidas keegi peab riides käima. nii et, inimese vaba valik.
lii1. veebruar 2017, 22:33
No ei ole ikka küll, ka s näiteks arstil vöi apteegitöötajal sobiks alastus riietuse valikus?
Õiget juttu 1. veebruar 2017, 13:53
ajavad sallijad, euroopas pole sobilik kanda naiste riideid, kõik peavad käima burkaga nagu sobilik.
1. veebruar 2017, 14:04
burka on varsti kohustuslik.
tõesti kohustuslik1. veebruar 2017, 16:47
liigutakse ju "sugude kaotamise" suunal, kuigi inimesed sünnivad siiamaani siiski sootunnustega, sekundaarsed sootunnused paistavad kaugele vaatamata sellele, et neid püütakse kinni katta
mees1. veebruar 2017, 13:50
superkenad noored neidised. Mida seksikas outfit, seda meeldivam see saade minu jaoks on.
dish1. veebruar 2017, 14:27
Ja lollid pole nad samuti. Mäletan, kuidas kord Lembit Öpikult mingit arvamust küsisid (ei mäleta täpselt mis, vist Brexiti teemas). See aga ei tahtnud vastata ning ründas hoopis saatejuhte: "Aga mida te ise sellest arvate?!" Asi kiskus lausa piinlikuks, et kes nüüd keda siin üldse intervjueerib? Iga nõrganärvilisem blondiin oleks verest välja löönud, aga neiud jäid rahulikuks ning viisid jutu mujale. Au ja kiitus. 1:0.
nii seksikas1. veebruar 2017, 14:57
Võiksid lausa pesus-stringid ja sukad olla.
Mofo1. veebruar 2017, 15:23
Äh, milleks vaatajaid õrritada, poliituudiste asemel võiks saatejuhid räigemas vormis suurte inimeste asja teha - sisu ja sõnum oleks kenasti edasi antud :)
mehele1. veebruar 2017, 15:30
sinu jaoks on siis teised kanalid
dish1. veebruar 2017, 16:59
Au ja kiitus Õhtulehele mu kommentaari üllitamise eest 14:27! Kuigi vajutasin saatmist 13:58.
Mait1. veebruar 2017, 13:50
Minule need saatejuhid ei meeldi,, imelikud on. Ja miks neid peab kaks korraga pildil olema.
must1. veebruar 2017, 17:03
Sellepärast kaks, et topelt ei kärise.
vaataja1. veebruar 2017, 13:48
Ega jah, peaks endale inimesed ikkagi selgeks tegema, milliseid riideid ja kus sobib kanda. Mida saates demonstreeritakse, tekib küsimus, kas liibuvate kleitidega mimmisid? Pole ju nagu selline saate formaat.
1. veebruar 2017, 13:56
Mis see "ega jah" tähendab? Kas nõustumist või eitust?
/-le1. veebruar 2017, 16:01
"jah" sellele, et "peaks ikkagi selgeks tegema", lugeda ei oska või?
keelemees3. veebruar 2017, 10:19
Kui lause on jaatus, siis on "ega" selle alustamiseks väär. Sest "ega" tähendab eitust. Vähemalt niipalju võiksite eesti keelt osata, Vaataja ning 13:56.
keelemehele4. veebruar 2017, 08:11
Mina, 13.56, tean seda ja sellepärast küsisingi "vaatajalt".
Mofo1. veebruar 2017, 15:21
TV3 just selline formaat ongi, saate nimi "uudised" on ka vägagi eksitav - kui võrrelda muusikaga siis TV3 ja Kanal 2-e Reporter kuuluks kategooriasse "sült" ehk amatöör / ühemehebänd, kes samal ajal laulu joriseb ja sünti mängib. AK on vormilt ok, ainult sisu koosneb propagandast nagu Vremjat vaataks juba.
Ants1. veebruar 2017, 13:47
Perekool on jah see koht, mille arvamuste alusel uudist teha. Seal pole muud, kui kari lambaid üksteise karjas määgimas.
Aga miks mitte näidata neid tüdrukuid- ilusad noored tüdrukud, ilusad jalad, kenad kehad. Mis nendel kleitidel siis viga on? Kas perekooli oinad eelistaksid, kui tüdrukud oleks burkadesse riietatud nii, et vaid silmad võrgu tagant välguksid? Seitsmesed Uudised pole mingi krdi Prillitoos või AK, et pead olema pükskostüümis või maani kleidis. Saage üle ja ärge virisege, kadedad moorid. Las mehed vaatavad ilusaid naisi vahelduseks ka. :)
1. veebruar 2017, 15:34
Mis sina, Ants, seal Perekooli foorumis teed? Saad teiste oinastega kokku?
Arno1. veebruar 2017, 13:47
Tere. Ei oska vaielda kanal 2 ga sest ei vaata seda kanalit eriti reporterit. Minu meelest väga kenad piigad ja seksikalt ning maitsekalt riides. Oh seda kadedust.
1. veebruar 2017, 13:46
Iga ametikoha jaoks on oma riietus, seda peaks siiski ka silmas pidama saatejuhtide puhul. samuti on mind häirinud nt ka saates ringvaade Marko Reikopi näos olev jumestuskreem. Ka terevisoooni mehest saatejuhi näonahka kattev jumestus on jube. Võtke seda valgust siis maha või milleks üldse mehi meikida? Saatekülalistel on täiesti ok nahk ja siis pane see saatejuht kõrvale ja üudus kuubis-2 meest, aga nii erinevad. Kuidagi kole, pläss, odav ja masendavalt värvitu. Naiste puhul ei häiri, ilmselt on tegu teise kreemiga ja meik tasakaalustab seda. Meeste riided võiks ka olla rohkem toonikamad, mitte hallid-pruunid. Kokkuvõttes tehke nende meeste välimusega midagi ekraani taga. Ei ole koledad inimesed, aga liiga hallid ja plässid stiili osas.
1. veebruar 2017, 13:51
tänahommikune terevisioon: uudiste edastaia Elo(on vist õige nmi, vabandan kui ei ole), tema vist tegi küll ise meigi ja soengu endale või oli kiiruga viimase hetke meik-soeng
D:)1. veebruar 2017, 13:46
Selles siis asi ongi, ma ei saanud aru miks mulle TV3 uudised ei meeldi ja eelistan Kanal 2 Reporterit.
1. veebruar 2017, 13:46
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
1. veebruar 2017, 15:36
Kuidas on uudised ühekülgne jura? Uudis on uudis igal kanalil. omalooming ja jutusaade ei ole päevauudis.
1. veebruar 2017, 13:44
naised peavadki ilusad olema :D ja üleüldse, need kommertstv uudised ei ole nii asjalikud, et neid hallis kostüümis krunniga vanaprouad peaks lugema.
täpselt1. veebruar 2017, 13:50
Leian ka,et ilus neiu mõjub ka masendavale uudisele leevendavalt. Ja TV3 naispersonal on äge,mulle meeldivad.
külamees1. veebruar 2017, 13:43
daame ei tohi isegi kiita, kohe blokeeritakse ! eriline saast välja anne !
1. veebruar 2017, 15:37
Mis sorti "välja anne" sa ise ka oled?
Naine1. veebruar 2017, 13:40
Tegelikult on selline riidevalik neid alandav. Kas tahetakse näidata nägu või tegu ja tundub, et siin püüab tv3 vaatajaid seksistlike võtetega nende naiste väärikuse arvelt. Kas mõni tõsiseltvõetav naine läheks sellisena kusagile ametlikule kohtumisele? Ok, ööklubisse küll kui sul on hea keha, aga halloo, see on ju avalik ja ametlik uudistesaade koos väärikate külalistega. Minul oleks intervjueeritavana küll ebamugav seal istuda, eriti meesterahvana
margus1. veebruar 2017, 13:49
see on ju casual. ehk siis riided saavad nad poest.Lõpptiitritest saad lugeda,kes nad niimoodi riidesse pani,kas Sangar,Monton,või müni kolmas,neljas. vist tuuakse need riided mõõtude,või mine tea,mille järgi neid seal riidesse pannakse,tuuakse kohale ja palun !
i
Madal TV31. veebruar 2017, 13:59
90ndad on Eesti telemaastikul tagasi. Vahet pole, kui arukas või asjalik naine on, ikka ei väärtusta ta ennast nii palju, et mitte lasta tööandjal ennast viinerikilesse pressida ja piiksuva häälega uudiseid ette lugeda. Hea, et klaasikest kokteiliga veel nina alla pole pandud.
Tänan, ei vaata uudiseid, kus naisi väärikalt kohelda ei osata, kena kleit või pükskostüüm uudisteankru seljas oleks tõsiseltvõetavam.
joo-joo1. veebruar 2017, 16:33
mis alandav? vott kus Helsinki miss tegi saatejuhtidel seal selja prügiseks. Päris täpselt ei mäleta kas Mart too õhtu oli.
margus1. veebruar 2017, 13:35
ausalt ütelda,pole nagu enne riietele sealpool ekraani tähelepanu pööranudki.ma küll ei arva,et nad kliente ootavad. Noored,kenad noorikud. Meestel on küll korrektne riietus,eriti hea ülikonna kandmisega paistab silma hr.Lindmaa.Saateformaat on muidugi iseasi,need meie telekanalid kuuluvad ju konglomeraati ja seal on minuti ja tundide täpsusega paika pandud,palju peab seal omasaateid olema,kui palju "uudiseid" + muidugi kordusi.Sellepärast meie telemaastik nii õnnetu ongi,et pead kõike ülejala tegema,mõtlemata,kas on see ka midagi väärt. Ja noh,eesti " uudistesaateid" vaadata on puhas massohism. See ju massihüsteria,sõjapropaganda. Kui esimene uudis on süüria,või ukraina sõjakolletest,siis mina tavaliselt edasi ei vaata.ja üleüldse,olen aru saanud,et ilma televisioonita on elu palju muretum ja rahulikum. telekas küll on,aga konsoolitaga,või vaatan kõvakettalt filme.
Naine1. veebruar 2017, 13:33
Häiris tõesti silma. Tegu pole kadedusega, sest nad on tõesti ilusate kehadega, kuid kui tabad end uudiste ajal ikka ja jälle jälgimas võimalikke kumerusi ja voldikesi (olematuid, kuid siiski), siis tekkis küsimus, et kas tõesti peab nii sardelliks need diktorid kilesse tõmbama? Ei ole maitsekas. Leian, et riided peaksid olema palju soliidsemad ja need teeksid ja nad naiselikumaks.
Jah1. veebruar 2017, 13:47
Tundub, et kohe hakkab riie kärisema, õmblused on nii tugeva pinge all.
Elame uuel ajastul1. veebruar 2017, 13:47
Kui laulu uluval naisukesel pole paljast tagumikku,keerame pilgu eemale.
Saatejuhid peaksid olema soliidsemad.
Välimus annab hinnangu,kes nad tegelikkuses on.
Aga ootavad kindlasti...
vaataja.1. veebruar 2017, 13:33
Ilusad noored ja kui jalg 5 pluss miks mitte-ega see prillitoosi saade ole.
1. veebruar 2017, 15:38
Modellisaade ka mitte.
Ruigo Mörgmaa1. veebruar 2017, 13:33
vaino1. veebruar 2017, 13:50
kägu1. veebruar 2017, 13:52
perekooli registreerimata kasutaja, need kõik seal Kägud
tv31. veebruar 2017, 13:31
pärdik1. veebruar 2017, 13:31
No mis imeilusate staarsaatejuhtide riietusel viga on? Vaadake spordis nais kergejõustiklaste riietust. Väike riideriba üleval ja väike riba all. Praktiliselt - varsti täitsa alasti? Ei saa aru, miks meessportastel nii palju riideid seljas on? Kardavad vist külma? Või häbenevad oma ihu?
hmmm1. veebruar 2017, 13:30
Tänapäevane mood, kui saledad naised kannavad liivuvaid kleite. Siin pole midagi imelikku, libulik oleks kui pekirind poeks kaelaaugust välja aga siin sellist koledat nähtust ei esine, lihtsalt saledad naised ja see on ju ilus.
Ega1. veebruar 2017, 13:48
Kas saledal peaks kleit ikka paras olema.
.1. veebruar 2017, 13:51
Kus nad siis saledad on kui kleit on rebenemise piiril?
---1. veebruar 2017, 13:28
täiesti normaalsed kleidid , ju need mingid õunafiguuriga naised siis kes kritiseerivad
mees1. veebruar 2017, 16:53
imelik jah, et keegi otsib TV3-st peale labase ja madala meelelahutuse ka tõsiseltvõetavust...