Kit Harington Foto: Vidapress
Suhted
31. jaanuar 2017, 17:35

“Troonide mängu” staar kahetseb: olin liiga noor, kui esimest korda seksisin! (2)

“Troonide mängu” staar Kit Harington ehk Jon Snow rääkis intervjuus avameelselt oma elust, muuhulgas ka sellest, et kaotas süütuse liialt noorelt, umbes 13-aastaselt.

Intervjuus ajakirjale Elle paljastas Harington, et kahetseb nii noorelt oma süütuse kaotamist, kuna ta polnud seksiks lihtsalt tol ajal valmis.

“See oli tüüpiline tiinekate värk, peol. Ma olin arvatavasti liiga noor,” rääkis ta, lisades, et intervjueerija ei olnud tõest väga kaugel, kui temalt küsiti, kas see juhtus, kui ta oli 13-aastane.

“Ma arvan, et see tüdruk ja mina lihtsalt tahtsime seda. Sa kas hoiad end tagasi ja teed seda õigesti või sa oled liiga noor ning otsustad asjaga lihtsalt ühele poole saada,” selgitas ta. 

Stseen "Troonide mängust", vasakul Rose Leslie ehk Ygritte ja paremal Kit Harington ehk Jon Snow.  Kusjuures Haringtoni karakter Snow kaotas sarjas oma süütuse just Ygrittele.Foto: HBO

Hetkel on Harington suhtes kaasnäitleja Rose Lesliega, kes mängis “Troonide mängus” mehe karakteri Jon Snow kallimat Ygrittet.

Kit Harington ning tema kallim ja kaasnäitleja Rose Leslie Foto: Vidapress

Haringtoni sõnul armus ta Lesliesse Islandil. “See maa on ilus, virmalised on maagilised ning just seal ma armusin. Kui sa oled juba kellestki sisse võetud ning nad mängivad sarjas su armastajat, on väga lihtne armuda," rääkis ta enda ja Leslie armastuse algusest.