Drew Barrymore mängib uues telesarjas "Santa Clarita Diet" zombiet.Foto: promofoto
Tele
30. jaanuar 2017, 13:12

Drew Barrymore oma uuest zombie-telesarjast: see aitas mind läbi pimeda aja! (1)

Näitlejatar Drew Barrymore mängib zombiet uues draamasarjas "Santa Clarita Diet", mis on täis musta huumorit, inimeste tapmist ning nende söömist. Barrymore peab aga sarja üheks heaks komponendiks, tänu millele ta sai üle abikaasaga lahkuminekust.

"See oli tore," ütles Barrymore sarja filmimise kohta. "Ma olin väga õnnelik, see oli hea suvi. Mu tütred ja mina saime Californias käia ning ma sain nädalas kolm vaba päeva," jutustas näitlejatar.

Eelmine aasta läks Barrymore lahku oma tütarde isast ja abikaasast. Näitlejatari sõnul oli sellele järgnev aeg tema jaoks väga raske. "See oli aeg mu elus, kui ma võtsin palju kaalus juurde ning ma olin hirmul ja kurb ning tundsin ennast lõksus olevat," selgitas ta. Seepärast meeldib Barrymore’ile ka enda tegelaskuju, mida ta uues zombidest rääkivas sarjas mängib. "Ma arvan, et see aeg ei erinenud väga sellest karakterist. Ma tunnen end kui Sheila. Võib-olla olin isegi seesmiselt surnud," naeris ta. Musta huumoriga vürtsitatud sari aitas Barrymore'il kurvast lahutusjärgsest ajast kiiremini paraneda. 

Drew Barrymore mängib uues telesarjas "Santa Clarita Diet" zombiet. Foto: promofoto

Kuigi Barrymore’il oli isiklikus elus raske aeg, otsustas ta siiski sarjas osaleda. "Ma lugesin sarja käsikirja ja mulle meeldis see. Kuid ma mõtlesin, et mida ma nüüd tegema pean? Ajastus oli kohutav, mu kogu elu oli kokku kukkumas," sõnas ta. 

Õnneks otsustas näitleja siiski sarjast osa võtta ning "Santa Clarita Diet" esilinastub Netflix’is veebruaris.