Shia LaBeoufi briti aktsent filmis "Nümfomaan" oli nii halb, et brittidest filmisõbrad küsivad, kas mees üritas filmis Lõuna-Aafrika aktsenti teha.Foto: kuvatõmmis
Tele
30. jaanuar 2017, 11:48

VIDEOD | Ameerika näitlejate haledaimad briti aktsendi katsetused

Vahel juhtub ikka, et Ameerika päritolu näitleja peab suutma imesid teha, et välja võluda maailma seksikaimaks aktsendiks peetud briti aktsent. Kahjuks ei lähe iga kord aga asjad päris nii nagu vaja ning ilus illusioon briti päritolu karakterist puruneb, kuna aktsent ei ole ligilähedaseltki täpne.

Muidugi on ebaõnnestumine kohati ka arusaadav, kuna kõigil inimestel pole aktsentide tegemise peale lihtsalt annet. Siin on viis jubedaimat juhtumit filmidest, kus briti aktsent üldsegi britilikult ei kõlanud.

1) Rebel Wilson - "Pruutneitsid"

Kahjuks ei olnud näitlejatari aktsendis kuulda kübetki britilikkust. Tegu on pigem imeliku ameerika aktsendi-austraalia aktsendi hübriidiga.

2) Anne Hathaway - "Üks päev"

Kas ameeriklased arvavad, et Yorkshire'i aktsent kõlab niimoodi? Õnneks Hathaway üritas kõigest väest ja selle pärast tuleb talle au anda. 

3) Dick Van Dyke – "Mary Poppins"

Seda esitust peetakse läbi aegade halvimaks briti aktsendi jäljendamisürituseks üldse. 

4) Keanu Reeves - "Dracula"

Seda on lausa piin vaadata (kuulata). Ühe filmisõbra arvates üritas Reeves kõigest väest aktsenti teha (mis tal üldsegi välja ei tulnud), et unustas hea näitlemisoskuse sootuks. 
 
5) Shia LaBeouf - "Nümfomaan"

Labeoufi jaoks on briti aktsent: "Good jahb, Liz!"

Kahjuks ei teinud LaBeouf oma briti aktsendiga üldsegi head tööd ning inimesed klipi kommentaariumis küsivad, kas ta üritas Lõuna-Aafrika aktsenti teha.