Tele

VIDEO | Mihkel Kunnus avameelselt "Radaris" oma alkoholismist: alkohooliku pohmell on paras põrgu (28)

LISA KOMMENTAAR

kas25. jaanuar 2017, 20:05
Alkohol on hea või halb, vajalik või mittevajalik jäägu igaühe enda otsustada.
KUID VÄGIVALD, NAISEPEKS JNE. EI OLE MITTE MITTE KUIDAGI VABANDATAV.
ALKOHOL OLI JA ON TARKADE INIMESTE JAOKS!
25. jaanuar 2017, 15:58
jätab nartsissisti mulje ;) mõõdukas kiitus on tervitatav, aga ei maksa üle pingutada.
25. jaanuar 2017, 15:43
tähendab keegi siin soovitab alkost loobuda... aga see käib alkohoolikul ju ilmselgelt üle jõu. seega on ainus variant elada üksi seni, kuni ravil ära käiakse. valik on naine või viin. lihtne. elus ei peagi saama kõike korraga.
valid naise,25. jaanuar 2017, 17:06
aga pikapeale selgub, et naine käib närvidele, sexi ka ei taha, tuleb siis hakata viinaga pingeid maandama. Nokk kinni, saba lahti ja vastupidi.
26. jaanuar 2017, 07:29
siis lähed lahku ja otsid endale naise, kellega su seksisoov ja muud vajadused või soovid ühtivad. siis kaob ära ka viinajoomine. ega siis naist ei hakka ju lööma või vägistama, et oma tahtmist saada?
m5025. jaanuar 2017, 14:05
pohmell on põrgu kui hommikul ärkad mendis ja nemad õlut ei paku . Lisaks veel väikesed jamad ja uurija küsimused. Kõik muu on lumme lasta.
ehk siis25. jaanuar 2017, 11:34
tegelikult on alkohol ta elus edasi...suvel mõned korrad, jõulute aegu ja siis tulla rääkima, et ta käib AA-s ja siiralt tahab kaine olla... mnjah. Ei jää tunnet, et ta oma probleemiga tegelikult tegeleks, pigem käib üks õigustamine ja kaastunde otsimine...
kas oled25. jaanuar 2017, 17:08
sama tee läbi käinud? Arvan, et räägid sellest, millest ise midagi ei tea. Tark räägib ainult sellest, mida ise kogenud, sinusugused ajavadki jooma.
****29. jaanuar 2017, 18:15
Joodiku ajavad kõik asjad jooma.
Ühiskond 00725. jaanuar 2017, 10:58
Inimesed on erinevad. Sõltuvusi on palju, mis on ka saanud suureks äriks paljudele firmadele.
Tundlikumad inimesed satuvad hammasratste vahele ja need firmad koorivad nende sõltuvustelt pappi. Alkohol, narkootikumid, arvuti- ja interneti suhtlussõltlased.
Mida ühiskond teeb selleks ,et inimesi mitte hukka mõista ja karistada, vaid aidata.
Eriti tundlikumaid inimesi ? Riik saab raha suurest ärist ja suur äri aheldab sõltlasi. Nii lihtne see ongi.
:)25. jaanuar 2017, 10:46
See on minu jaoks väga huvitav, kuidas mõned inimesed suudavad hoiduda meelemürkidest ja teised mitte. Mis on nende inimeste ajus erinev, mis neid eristab. Mina olin samuti ülikoolini täiskarsklane. Surve oli väga tugev, sest ju kõik jõid. Esimene õppeaasta jäin endale kindlaks. Mind oli lihtsalt nii kasvatatud, ilmselt ongi väga suur roll vanemate eeskujul. Ema kunagi ei keelanud alkoholi tarbimist, kuid ta rääkis selle kahjulikest mõjudest juba maast madalast ja mul lihtsalt ei olnud huvi. Teisel õppeaastal otsustasin ise proovida, ma polnud tõesti kunagi isegi proovinud rohkem kui keelt kuskile õllevahusse pannud. Ükskord juhtus nii, et jäin väga purju ja peale seda pole soovinud üldse alkoholiga tegemist teha. Mul oli häbi. Oma vanemate ees. Elu on mind üpris kõvasti peksnud, pean ennast ka depressiivseks, kuid mul ei tule kunagi madalseisus olles mõtet hakata jooma. Minus on mingi väga tugev võitleja tüüp: võin küll mõned päevad tunda suurt masendust ja justkui pole olukorrast väljapääsu, ent siiski lõpuks rabelen välja.
Olen käinud ka teraapias ja teinud endaga kõvasti tööd. Mida varem inimene mõistab, et ta vastutab ise enda emotsioonide eest, seda paremad on tema suhted ümbritsevate inimestega.
****29. jaanuar 2017, 18:14
Alkohol viib depressiivse inimese täiesti põhja. See võib võtta aastaid aga nii see juhtub. Kaine inimene saab depressiivsusest jagu, kasvõi ravimeid aegaajalt abiks võttes.
Tipp- joodik25. jaanuar 2017, 09:54
täna joome viina, homme joome viina, viina joome üle-üle-ülehomme.
Hele25. jaanuar 2017, 09:54
Inimene saab aru, et alkohol on talle kahjulik, põhjustab kannatusi...aga ta joob endiselt edasi. Naine peab siis mehe okset koristama, tihti ka purjus inimese mõnitusi/peksu taluma ja lapsed on sunnitud seda kõike abituna pealt vaatama?! Andestust, aga mul pole sellest alkohoolikust üldsegi kahju! TEMAL on kannatused. Aga alkohooliku lähedased??
Ära osta alkot!!! Vaata kui palju jääb kohe raha üle. Leia muud tegevust (sport, lugemine, reisimine jne, jne). Oled ise õnnelikum, ja see on juba sammuke õiges suunas.
sinusuguste25. jaanuar 2017, 17:10
tõttu hakkavadki mehed jooma.
MIKS25. jaanuar 2017, 19:27
on alati keegi teine (loe: naine) alkohooliku probleemides süüdi? Justkui naine ostaks poest viina ja joodaks siis vägisi mehele sisse. Huvitav, et armastus alkoholi vastu nii suur on. Pigem süüdistatakse oma naist, keda väidetakse armastama, aga seda, et alkohol on sõltuvust tekitav aine, mis inimest aeglaselt hävitab, sellest ei suudeta või ei taheta kuidagi aru saada. Naistel oleks samuti põhjust juua, kuid tal on pere ees vastutustunne. Kui naised nii vastumeelt on, noh, ela siis mehega! Kuid õnneks on ka normaalseid mehi, nii et tuleb vaid see "õige" leida.
To sinusuguste'le26. jaanuar 2017, 09:03
Alkoholism on haigus, mille puhul tekib organismil sõltuvus etanoolist. Võid süüdistada oma naist, lapsi, vanemaid, töökaaslasi, töökohta, kehva suusailma või kes-teab-mida, aga lõppkokkuvõttes on tegu ikkagi haigusega, millega tuleb võidelda. Paraku pole sellele väga tõhusat ravi. Kui vaid see, et alkoholiga tuleb lõpparve teha. Alatiseks. See on raske. Aga tuleb endas nii palju tahtejõudu ja austust enese vastu leida, et selle asjaga lõpparve teha ja elus uus lehekülg pöörata. Elus on ju nii palju toredaid asju, millega tegeleda. Miks seda siis viinauimas mööda lasta minna.
toredad26. jaanuar 2017, 18:13
asjad võivad noortel, kel elu veel avastamata, olla ja tuimadel naistel. Kui sul näiteks oleks kõht kõvasti tühi, kas suudaksid midagi muud nautida? Loodus on meestele andnud sexuaaltungi, kui sexiga pingeid maha võtta ei saa, siis jääb üle alko. Aga mida ikka harimatutele seletada.
sellepärast,26. jaanuar 2017, 18:14
et igal asjal on põhjus, niisama ei juhtu midagi.
****29. jaanuar 2017, 18:11
Luuri luuri. See Mihkel Kunnus võib oma paha naise mõne parema vastu välja vahetada aga mina arvan, et küll me edaspidi ikka ja jälle kuuleme kui paha tal on ja kuidas ta edasi lakub. Hakkas ju jooma juba ammu enne seda naist ja küll joob ka peale seda naist.
A25. jaanuar 2017, 09:40
Kui tahab kaine olla,jätku kohe nainemaha.see praegune võimukas naine ajabki jooma.
Mihkel Espoost25. jaanuar 2017, 09:30
Unustasin,soovitan leida sportliku tegevuse.Näiteks osavõtt jooksu või suusa või ratta või ujumisyritustelt.Mina võtan osa,kogun medaleid ja karikaid.Ainus probleem on,kuhu neid panna,kellele jätta.Sa ju endine sportlane,yrita enda kõrvale leida norm. tark naine.Jumal hoidku sind,sa oled vajalik.
Oled25. jaanuar 2017, 10:53
muidugi mikhel paskpoost.
Mihkel Espoost25. jaanuar 2017, 09:16
Soovitan 0 toleransi,see vaid aitab elada.Kui palju sõpru on enneaegselt läinud.Aga kuhu.Ise veel täitsa kena mees.
jah25. jaanuar 2017, 08:49
vastik tegelane tundus kui selle õudsa sanderiga koos asju ajas, tolle lakeiks hakkas, aga kui alkohoolik ka veel siis tõesti kahju kohe teisest...
Kahjuks, Mari,25. jaanuar 2017, 08:39
veel ei ole nii. Sinna on veel oi, kui pikk tee.
mari25. jaanuar 2017, 07:46
Kas alkohol on ikka veel seltskonnas norm? Ma arvasin, et nooremad inimesed on ikka tugevama selgrooga. Peaks ju uus ja õigesti kasvatatud põlvkond peale tulnud olema...
jah25. jaanuar 2017, 17:12
uus põlvkond on narkotsile üle läinud.