Pilt on illustreeriv.Foto: PantherMedia / Scanpix
Tele
24. jaanuar 2017, 18:56

VIDEOD | 5 halastamatut hetke tõsieluseriaalidest

Reality-TV on miski, mis ei pruugi olla paljudele inimestele meele järgi, kuna seal on liialt ülevõimendatud olukordi ja emotsioone. Kuid vahel juhtub ka tõsieluseriaalides asju, mis tõeliselt šokeerivad ja lausa õelad on.

Siin on 5 juhtumit tõsieluseriaalidest, mis üllatusest suu lahti jätsid!

1) Tõsielusarja “I’m a Celebrity” osalejal keelatakse oma tütart näha

2012. aastal oli tõsieluseriaali osaleja Charlie Brooks oma 7-aastasest tütrest sentimeetrite kaugusel, et teda üle pika aja näha. Selleks, et oma tütart näha, pidi võistleja valima õigesti, millise ukse taga tema tütar on, kuid kahjuks valis ta valesti ning sai alles hiljem teada, millest ta ilma jäi. 

Seriaali vaatajad pidid aga nägema vaatepilti täiesti endast väljas lapsest, kes ei saanudki oma ema näha ning tekkis küsimus, miks ei oleks võinud saate produtsendid last lihtsalt oma emaga kokku viia. 

Situatsioon oli nii halb, et asja hakati uurima selleks, et kindlaks teha, kas telekanal ei astunud selle teoga üle eetikakoodeksist.

2) Tyra Banks paneb modellisaate osaleja korralikult paika

See on absoluutselt klassikaline moment “Ameerika tippmodelli” saatest, kus saatejuht Tyra Banks kaotab igasuguse enesevalitsemise ühe modelli käitumise üle. 

Modell oli endas ebakindel ning madala enesehinnanguga ning tegi oma saatest lahkumise üle nalja, kuid Banks vihastas, kuna kõik kohtunikud ning kogu Ameerika elas talle kaasa, lootes, et tal läheb saates edukalt. Banksi arvates viskas modell oma võidu lihtsalt halva käitumise pärast maha. 

3) Donald Trump vallandas “Mantlipärija” saates ootamatult favoriidi

Saates, kus preagune USA president Donald Trump otsis endale mantlipärijat, vallandas ta ootamatult saate edukaima, kuid enim ennasttäis võistleja. 

Saates osaleja oli nii enesekindel, et läks veidi ülbeks ning Trump seda ei kannatanud ning nägi tema liigset enesekindlust lolluse ja nõrkuse märgina ning “vallandas ta”, kuigi osaleja oli ilmselgelt tol nädalal saates parim osaleja. Keegi ei oleks osanud sellist asjade käiku oodata!

4) Simon Cowell saatis talendisaates enda treenitud tüdrukutebändi koju

Talendisaates “X-Factor” võis alati loota sellele, et kohtunik üritab päästa enda treenitava esineja. Kuid 2005. aastal šokeeris Simon Cowell kõiki, kui valis saates edasipääsenuks hoopis teise esineja, jättes päästmata enda valitud õdedest koosneva laulugrupi, kellele ta ka saates mentoriks ja treeneriks oli. 

Tüdrukud olid siiski Cowelli otsuse üle neid saatesse lasta ja nende mentoriks olla õnnelikud ega olnud kohtuniku otsuse üle pahased.

5) "Hirmu faktori" osalejad jõid eesli spermat ja uriini

Saade "Fear Factor" šokeeris oma rõvedate ülesannetega pidevalt, kuid ühes episoodis läks asi liialt üle piiri, kui osalejad pidid ülesandena jooma eesli spermat ja uriini. Telekanal NBC, kus saade pidi eetris olema otsustas episoodi mitte eetris näidata, kuid klipid sellest jõudsid siiski internetti.