Tele

TÄNA "RADARIS" | Yana Toom: Saabusin Eestisse aastal 1966 sünnitusmajas. Kui see on okupeerimine, siis... (3)

LISA KOMMENTAAR

Ah, juut!29. jaanuar 2017, 17:20
Seda ma ei teadnudki. Paljud juudid on kasulikud rahvale, kelle seas nad elavad. Paraku, Toom on vaenulik meie rahvale kui me temast lahti saame kunagi, siis on põhjust pidu pidada.
Meenutagem minevikku24. jaanuar 2017, 22:12
Ma arvan,et Yana Toom saabus Eestisse sünnitushaiglas, sest tema Venemaal elavad juudi rahvusest vanemad olid tulnud Eestisse, kuna Venemaal ei olnud tollal juutidel just hea elada. Neid kiusati riiklikul tasemel taga. Mitmed töökohad olid neile kättesaamatud, prestiizhsemates kõrgekoolides oli ette nähtud protsent, milels rohkem ei tohtinud juute sisse võtta jms. Sel põhjusel on Eesti saanud väga tublisid inimesi, näiteks Lotmandiega suur ja suurepärase perekond. Eestlased on alati hea meelega võtnud enda hulka inimesed, kes siin elada tahavad ja eestlaskonda rikastavad. Seepärast ongi eelstased nii andekas ja eluvõimeline rahvas. See üleujjutus, mis nõukogude ajal toimus, oli midagi hoopis muud... Ja Yana Toom võinuks ka väga hea meelega olla tubli eestalne, ja eestlased oleks tema üle rõõmsad olnud, kui ta poleks ise valinud olla hoopis midagi muud.
! ! !24. jaanuar 2017, 17:38
Palju Õnne Reformile ! Pevkur leidis uue vaenlaskuju. Nüüd ei ole Ref-il enam vaja muretseda Eesti rahva pärast, aitab, kui " tulistatakse" vaenlase kuju pihta... nii nagu ennemgi kombeks...