Video: Martin Ahven, Geidi Raud
Õhtulehe horoskoobid
24. jaanuar 2017, 11:06

ÕHTULEHE VIDEO JA GALERII | Igor Mang loitsis uuele elamurajoonile head energiat: "Siin majades võib sündida järgmine Marilyn Kerro!" (73)

 “Lääne ilmakaares valitsevad õhujõud, meie teie sõbrad. Õhk peab puhas olema, siis on ka mõtted puhtad ja inimestevahelised suhted õiged,” loitsis tähetark Igor Mang täna hommikul Kadrioru uusima elamukvartali ehitusplatsil. Samal ajal viibutas ta oma puidust saua lääne suunas ja lasi kohaletulnutel oma väge täis laused kooris üle korrata.

Maagilisel riitusel kutsus Mang appi kosmilised energiad kõigist neljast ilmakaarest. Ta süütas neli küünalt ja sättis need vastavalt itta, läände, põhja ja lõunasse. Elamurajooni arendajad, ajakirjanikud ja linnaisad käsutas Mang maagilisse ringi ja inimeste keskele sättis ta tabureti, millel seisid poolvääriskivid turmaliin ja kullisilm.

Foto: Martin Ahven

Abiks ja heaks endeks oli Mang riitusele kaasa võtnud ka oma musta värvi koera Sulfa.

Foto:  (Martin Ahven)

Kogu protsess oli vajalik, et Tuukri tänava pikendus ja Rannapargi elamukvartal saaks energeetiliselt väestatud nurgakivid.

Igor Mangi sõnul oli see esimene kord, kui kinnisvaraarendajad on pöördunud tema poole sooviga nurgakivid enereegiliselt laadida. Tähetark leiab aga, et energeetlilselt väestatud majades elamine on igati kasulik, soosides vaimsete võimete avardumist.

"Igal juhul on need inimesed erksamad ja vastuvõtlikumad kosmilistele jõududele ning energiatele. Siin võib sündida neid hingi, kes on väga tugevad ekstrasensid nagu meie Marilyn Kerro. Siit nurgakivist tuleb ju energia kogu majale ja nende majade kaudu omakorda kõigile teistele siinsetele hoonetele," rääkis Mang energeetiliselt laetud kodu eelistest.

“Need kivid soosivad loominuglist ärkamist. Selleks, et olla loominguline, tuleb võtta energiat vastu kõrgematelt tasanditelt,” lisas ta.

Küll ei maksaks liialt kurb olla, kui pärast Mangi poolt loitsitud majja kolimist ei suuda sa naabrinaise mõtteid lugeda või Sixtuse kabeli laemaalidest koopiaid joonistada.

Selleks, et eile segu alla maetud turmaliini ja kullisilma energia ikka kestaks ja voolaks, lubab uue Kadrioru elamurajooni lähedal elav tähetark koduseinte vahel tulevikus riitust korrata. Justkui garantii tema maagiale. “Eks ikka selleks, et energia nurgakividest otsa ei saaks. Kõike tuleb aeg-ajalt laadida,” märgib tähetark.

“Ma tean seda, et kui teadlikult maagilises haldjaringis niisuguste väärtkividega riitus läbi viia, siis kivid hakkavad tööle. Seda, kui tugevasti, ma öelda ei oska.”

Foto: Martin Ahven

Nurgakivideks pandud turmaliini ja kullisilma valisid Mangi soovitusi järgides välja kinnisvaraarendajad ja linnaisad. Kullisilmal on rahustav ja kaitsev toime. Turmaliin kaitseb kodu kurja, vägivalla ja sissemurdmiste eest.

Mangi enda lemmikkivid on aga lasuriit ja roosa mäekristall. “Aga need on liiga kallid,” ütleb tähetark naerma hakates.

Kui inimesed soovivad ka oma ehitusjärgus maja energeetiliste kividega õnnistada, soovitab Mang ennast ja Sulfat kohale kutsuda. Siiski saab tema sõnul ka ise maagilise riituse ellu kutsuda. “Igaüks võib seda õppida, aga mina olen juba spetsialiseerinud!”