Edda Pauksoni horoskoobid

Mis on astroloogia ning kas ja kuidas see töötab? (5)

LISA KOMMENTAAR

Saage õigesti aru!24. jaanuar 2017, 11:41
Inimeste psühholoogiline käitumine on teatud korduvates situatsioonides korduv. Maa asend kosmose suhtes mõjutab maa ilmastikuprotsesse, seega füüsikalisi protsesse maa peal, õhus ja maaall. Seega kosmoses olev seis mõjutab ja juhib meie käitumist. Siin mängib ka rolli inimese isiklik biorütm, mis on igal inimesel erinev, kuid ühel ajal sündinud, ka koht peab olema sarnane, sarnane - seega sarnased käituvad sarnaselt, neil on sarnane saatus samasugustes situatsioonides. Astroloogia kirjeldab meie käitumist eelnevate kogemuste põhjal.
24. jaanuar 2017, 08:34
Kui astroloogia tekitati, oli universumi keskpunkt Maa ja kõik keerles tema ümber. Sellest ajast on ikka tohutu hulk vett voolanud ja teadus mühinal arenenud. Ei jamaloogiale.
oo23. jaanuar 2017, 16:01
ühe tavalise inimese jaoks, kes loeb tähemärkide kohta kirjutatut, on see huvitav lugemine - juhul, kui sind huvitab, inimene, tema käitumine, tema iseloomujooned, tema kiiksud. Loed ja hakkad nenest ennast otsima. Oleneb sinu ausast suhtumisest endasse, oma enesehinnangust, oma käitumisse. Loed nad kõik läbi ja leiad, et on üks tähemärk on sinu jaoks ja teine ei ole seda mitte. Kui sa seda ei leidnud, siis sa ei lugenud korralikult ja ei ole ennast analüüsinud erapooletult.
Selles on midagi, et inimese olemuse üle mõelda. Aga ei usu ma horoskoopide ennustustesse, need on jama. Enne usun mustlasi.
aga mina24. jaanuar 2017, 18:31
ükskord kuulasin, kui loeti kõik need tähemärgid ette, täpselt mina, järgmised tähemärgid jälle mina, ainult paar oli rohkem mööda. Seega, kuidas need koostatud on, ongi nii, et enamus inimeste omadused segi seal. Psühholoogiliselt inimene märkab ju seda, mis täppi läks ja hakkabki mõtlema, ju seal tõde on, mis täppi ei läinud, see unustatakse kohe.
ants21. jaanuar 2017, 10:05
Tänapäeval need kaks kokku ei käi