Tele

KOMMENTEERI | Pagarisaatest lahkusid ootamatult lausa kaks osalejat! Kas kohtunikud olid ülekohtused? (45)

LISA KOMMENTAAR

köhh20. jaanuar 2017, 13:07
mis sellesse koerakesse puutub, siis kes pole veel tähele pannud, et saade käib välitingimustes. Et siis alles see oli, kui kallid kaaskommijad ise üle jaanilõkke kargasid ja sealsamas, oma lemmikutega kaelakuti, šašlõkki sisse vohmisid, niipalju siis hügeenist. Aga osalejad on tublid ja tragid ning pigem lennutab hetkeline ebaõnn saatest, kui oskuste puudumine.
Brita19. jaanuar 2017, 12:39
kas muidu rangete hügieeninõuete poolest tuntud EL ei kontrolli siis üldse. kuidas avalikus telesaates toiduainete käitlemine käib ? kas tervisekaitseamet siis ise sööks seda koeraga koos sööki ? ja miks selline mõnitamine osalejate suhtes ? ja miks nii nõme / lapsik ja mõttetu saatejuht ?
edu osalejatele. ise ma ei mõista. miks on vaja end minna vabatahtlikult näitama selleks. et mõnituste rahe all end tõestama hakata !
lühidalt - häirivaid asju nii palju . et ... loobun selle vaatamisest edaspidi .
Mari19. jaanuar 2017, 11:05
Ei saa aru, miks saates osalejaid nii koheldakse. Need on amatöörid. Ei ole ju nii, et Kang teab kõiki retsepte peast või on need ette antud aja jooksul veatult otsast lõpuni läbi teinud, kusjuures sel moel, et keegi käib pidevalt segamas. Miks siis osalejatesse nii üleolevalt suhtutakse, kui nad ei saa mingi asjaga kohe esimesel korral ideaalselt hakkama? Ei saa aru! Näiteks ühes saates pidid osalejad tegema Moskva saiakesi ja siis käis kohtunike poolt aina üks vingumine, et miks pole kihikesi näha/miks on kreemi palju/vähe. Hallo, poes müüakse Moskva saiakesi, millel pole ka kihikesi näha, kuigi tehtud väljaõppinud inimeste poolt (mitte et kihikeste puudumine maitseomadusi vähendaks!).
Aga eks kuniks sellistele saadetele osalejaid leitakse, mis viga siis sellist jura toota. Ma ootasin, et saatest saaks reaalselt ka mingit kasu ja uusi retsepte, kuid pigem on see mõeldud osalejate mõnitamiseks ja kohtunike/saatejuhi eneseupitamiseks. Kahju.
Mari` le19. jaanuar 2017, 12:30
õige ! minu mõte ka ! väga õige !
19. jaanuar 2017, 12:44
nagu mingid nartsissistid, et ennast upitada, tuleb teisi mõnitada. neil pole õigeid tingimusigi - soojas telgis tehakse kondiitritooteid.
lihtsalt19. jaanuar 2017, 16:12
täpsustan, et need, mida saates tehti ei olnud moskva saiad, retro oli nende juures ainult nimi ja saia kuju.
mina olen ammu mõelnud, et nii tahaks kohtunikud koos osalejatega mõnda tundmatu retsepti järgi tehtud kooki küpsetama panna.
kondiiter19. jaanuar 2017, 10:29
kõikidest nähtud erinevate maade sarnastest saadetest on Eesti saade kõige ebameeldivam.
kohtunikud on põhjuseta üleolevad ja ülbed, küpsetavad ju erihariduseta kodupagarid, eeldaks, et saatejuht ja kohtunikud nendesse nii ka suhtuvad,
saates on praegu osalejatele asjatult tekitatud palju negatiivseid emotsioone ja
saatejuht ja kohtunikud nendesse nii ka suhtuvad,
saates on praegu osalejatele asjatult tekitatud palju negatiivseid emotsioone ja mulle kui vaatajale ei ole see nauditav. olen näinud kolme viimast saadet ja nii mõnigi kord oleks tahtnud vahele segada.
koerast ei hakka rääkimagi,
ja järgmisel hooajal osaleda soovijatele soovitan - minge sinna kohvikusse ja jätke kõik meelde, sest kõik see, mis näeb välja teisiti või pole tehtud nii nagu koerakesega daamile maitseb, on vale :)
19. jaanuar 2017, 13:03
Tegelikult on kõik need saated mõnitavad. Eesti oma tundub selle pärast hull, et tead neid inimesi ja oma maa saated on alati pentsikumad. Sama õudus kõigis
kondiiter19. jaanuar 2017, 16:23
ma ei tunne ühtegi saates osalejat, ei tunne ka kedagi kes tunneks. ma ei teadnud isegi seda, kes need kohtunikud on. elan juba ligi 20 aastat mujal ja tuttavaid osalejaid on olnud hoopis ühe teise riigi kokasaates osalejate hulgas :)
ikkagi tunnen, et Eesti kohtunikud on kõige üleolevamad ja ebameeldivad.
toitu, kunsti ja muusikat on üsna keeruline hinnata, igal on oma maitse ja see, mis ühele lemmik ei pruugi teisele üldse meeldida.
aga see, kui mulle mingi toit ei maitse, siis see ei tähenda veel sugugi, et see on halb toit. kritiseerida saab ka ilma alandamata.
mina19. jaanuar 2017, 10:28
Lihtsalt ei vaata seda saadet,need meie samalaadsed saated on jama! Hea rahulik,pole vaja kedagi maha teha või kiruda!!
kujuta ette19. jaanuar 2017, 10:07
Koer ei sobi toiduainetega kokku, looma koht ei ole söögiainete juures kohe mitte. See daam, kes on keoraomanik pole ju tegelikult ka paberitega kusagil koolis väljaõppinud kokk või kondiiter, seega ei tea tema kindlasti, et toidutegemise juures peab valitsema täielik puhtus, juuksed peavad kinni olema ja kaetud, et juuksekarvu ja kõõma toiduainete sisse ei kukuks ja looma hoida toituainete juures on kohutav viga.
vaataja19. jaanuar 2017, 10:05
ja ärgem unustagem, et saade on kokku lõigutud ja kõige karmimad roppused ja draamad nimelt sisse jäetud, sest sobib Terhi julge olemusega kokku. Mida rohkem draamat, seda suurem tähelepanu.
aga näed19. jaanuar 2017, 12:47
vaatajad ei taha seda draamat, ei soovi näha neid eneseimetlejaid juhte, kohtunikke. tahavad näha hppois midagi uut ja huvitvat kõpsetamise kohta.
19. jaanuar 2017, 13:04
siis peavad nad mõne teise saatega leppima. See on võistlus ja võistluses jääb vaid üks alles :(
televaataja19. jaanuar 2017, 10:01
selles saates on üldse puudu esmased sanitaar nõuded,mingi haige krants jookseb laudade peal ja all tõstab jalga vastu riiulit,aga koeramut on ise täitsa rahul laske aga edasi
Kangi19. jaanuar 2017, 12:42
kohvikut suvel külastades nägin ka õõvastavat vaatepilti esimese korruse lahtisest köögiuksest, kus vedelesid maas mustad toidunõud ja sealsamas maas ahjust tulnud toit. Kingituseks kaasaostetud makroonid olid kivikõvad ja lihtsalt jubedad,kingisaaja ees oli lausa häbi.Rohkem oma jalga sinna kohvikusse ei tõsta.
vaataja19. jaanuar 2017, 10:00
Mulle meeldivad osalejad, kes teevad huvitavaid teistmoodi asju: Ain ja punapäine naerataja. Aga kiitma pean kõiki julgeid osalejaid. Eilses saates torkas eriti silma, et osalejad on loomulikud ja armsad inimesed kõikide oma heade ja halbade omadustega. Seevastu tuntud lauljanna mõjus väga-väga võltsilt. Edu saates osalejatele ja tegijatele.
See19. jaanuar 2017, 11:51
tuntud lauljanna on ju suur "staar". Viitsib alati olla nii mukitud, nii sätitud. Mõtlesin, et ta ongi hästi pikk, aga näosaates Scatman Johni tehes oli pisike kämbu. Nüüd vaatasin, et all ju 15 cm platvormiga kontsad. Vaesed staarid, koperda kogu aeg kraanana ringi. Õnneks ülejäänud meil seda ei viitsi.
Aga saade on muidu tore, kodukokk ei peagi oskama Kangi tasemel luiki teha. Olid just vahvad, igal isemoodi.
minni19. jaanuar 2017, 09:18
Kuna tòòtan ise ka toitlustuses,siis hàirib koer laua peal mind vàga,koer peaks olema ikka seal,kus on koera koht.Terhi on ka ebameeldiv kuju,òel ja ennasttàis naisterahvas,kes teistele ainult halba soovib.Edu Ainile!!!
19. jaanuar 2017, 10:01
Terhi on tegelikult üks soemaid inimesi maamuna peal! Ma pole saadet näinud, aga tunnen teda juba väikesest peale. Koera üle ei saa argumenteerida, saade on lindistatud suvel
nojah19. jaanuar 2017, 10:11
Ise ma Terhit ei tunne, aga neis saadetes, mida näinud olen, on õela mulje jätnud. Küll ta soovib, et teistel halvasti läheb, küll teritab lihtsalt hambaid.
19. jaanuar 2017, 13:06
temast jäetakse väga vale mulje, mis on ääretult kurb. Küllap on monteerijad ja toimetaja rõõmust käsi plaksutanud saadet kokku lõigates
ogier19. jaanuar 2017, 13:36
Natuke peaks ise ka oma väljendusviisi mikrofoni ees valima. Kui ikka ütled konkurendi kohta "ma loodan, et tal läheb täna halvasti", siis on raske seda valesti mõista.
just20. jaanuar 2017, 13:16
sportlik hasart ja suunavad küsimused vist hoiavad intriigi ja pinget õhus. Kommenteerijad ka ei peaks unustama, et käib mänguline võistlus, mitte võitlus elu ja surma peale
Muhahahaa19. jaanuar 2017, 09:17
Kohhuutav draama, mõelda vaid. Kohhutav, ma ei tea, kuidas enam edasi elada. Ausalt. Aga daam koeraga on pehmelt öeldes kummaline kuju.
Evi Dence19. jaanuar 2017, 09:00
Mind häirib, et see koeranäff istub alatasa laua peal. Õõvastav on mõelda, mis jama seest see koer on eelnevalt läbi jooksnud, ning siis tõstetakse ta laua peale, kus hinnatakse võistlustöid. Tehku oma kodus nii, mitte kokanduse saates, kus hügieen peaks esmatähtis olema.
19. jaanuar 2017, 12:49
keegi ju ei näe siis tema peent koerakest, ei imetle. pidevalt peab näitama, muidu veel viimaks ununeb.
rein19. jaanuar 2017, 07:50
miks peab peni söögi saates olema.
Mari19. jaanuar 2017, 08:59
Mõtlesin ka ise, et miks peab kohtunikuproua oma koerakest niimoodi teles demonstreerima. Küll jääb koer inimestele jalgu, küll ta vedeleb laua peal. Tekkis küsimus, et kas see koer on ka kohvikus niimoodi kogu aeg kaasas ja käib laua peal maiustamas??
ma ei tea19. jaanuar 2017, 09:14
ja võibolla eksin, aga vägisi jääb mulje, et koer on lapse eest.
kas19. jaanuar 2017, 10:30
lapse paneks ka lauale?
19. jaanuar 2017, 12:50
mõni topibki ka last igale poole ning ekspneerib udaraid ja täis mähkmeid tervele ilmale.
19. jaanuar 2017, 13:07
no päris laua alla ka ei lükkaks last ju :D
19. jaanuar 2017, 16:25
kas on ainult 2 varianti, et kui ei ole laua peal, siis paneme laua alla?
marge19. jaanuar 2017, 07:16
Üks osaleja on küll rõvedalt ropu suuga ja sellisel on veel 3 last? Vaesekesed!
Ja samas ka õel ning kade teiste peale, kuid kahjuks oskab küpsetada - mitte ei saadeta koju!
margele19. jaanuar 2017, 10:03
Miks vaesekesed? Lapsed näevad ja kuulevad elust nagu see on, mitte lilled ja liblikad ja mannamäed nagu ilmselt teil kodus. Oma nime kirjutad ka väikese tähega - õige kah!
Vahur19. jaanuar 2017, 06:37
Selle toreda saate nimi peaks olema siiski kaks ego ja koer köögis! Või lihtsalt- Koeraga köögis!
BBull19. jaanuar 2017, 05:35
Saates võiks ikka mingid eelnevalt kokkulepitud reeglid ka olla. Kui inimene tulekahju ei korralda, siis keset saadet minema ei peaks saatma. Samas ei olnud ka eriti põhjendatud korraga 2 inimese koju saatmine. Aga kui produtsent näeb ette üleoleva käitumise kohtunike ja saatejuhi poolt, siis polegi midagi teha - vaatamine on võimalus, mitte kohustus.
t19. jaanuar 2017, 00:11
Täiesti normaalne saade.Tänane osa oli väga lõbus. Edu Ainile!
miks18. jaanuar 2017, 23:11
inimesed üldse lähevad end rumalaks tegema sinna, lasevad end hinnata ja alavääristada?
19. jaanuar 2017, 13:10
et sinusugused reitingut tõstaks nii vaadates kui lehte lugedes ja kommenteerides. mõni tahab tähelepanu rohkem kui mõni teine. Mõni julgeb seda oma nime all teha teine kirjutab nimeks MIKS
nii18. jaanuar 2017, 22:23
Väga ebameeldiv on vaadata,kui A. Kang oma koeraga igalpool jalutab, ka saatekülalistel pole meeldiv kui koer ümber nende tiirleb. Kokkamine koeraga. Õudne!
mina18. jaanuar 2017, 22:02
Saade on ju alla igasugust arvestust,kuidas need osalejad üldse valitud on
tema18. jaanuar 2017, 22:46
Kas kohtunike valik on parem?
sina19. jaanuar 2017, 02:39
ega valida saab nende seast, kes ise end pakuvad valikusse ju? samas kas ikka maksab nii karm olla, las inimesed teevad elu lõbusaks, no tahtis minna, sõbrad kiidavad, no läks ja las läkski. teevad ju küll, ega seal kaamerate ees pole midagi nii lihtne, et kõik õnnestuks. õppinud kokad keeravad tihtilugu asju tuksi, mis siis tahta asjaarmastajatelt. kuigi ma muidu tänapäevases mõttes salliv ei ole, siis selle koha peal sallin küll :)