Prints Harry ja Meghan Markle'i armusuhe on kestnud väidetavalt kevadest saadik.Foto: FREDERIC J. BROWN JUSTIN TALLIS
Inimesed
16. jaanuar 2017, 13:50

Prints Harry pruudi vend ähvardas elukaaslast tulirelvaga

Prints Harry pruudi Meghan Markle'i mainet määrib poolvend, kes arreteeriti möödunud neljapäeval, süüdistatuna oma elukaaslase ähvardamises relvaga.

50aastane Thomas Markle juunior viidi Daily Maili teatel neljapäeval hilisõhtul Oregoni osariigis politseijaoskonda, süüdistatuna ähvardamises, tulirelvaga sihtimises ja relva ebaseaduslikus kasutamises. Prints Harry pruudi, näitlejanna Meghan Markle’i poolvend oli rünnanud oma elukaaslast Darlene Blounte’i, kellega ta oli koos olnud vaid kaks kuud.

Politsei teatel läks Markle, kel on Meghaniga ühine isa, Blounte’iga purjuspäi tülli. Relva surunud mees vastu elukaaslase pead selleks, et too nende ühisest kodust lahkuks. Seepeale pages surmahirmus naine WC-sse ning helistas sealt politseisse, kes viis vägivaldse Markle’i minema. Mees pääses järgmisel hommikul kautsjoni vastu vabadusse, kuid teda ootab kohus.

Daily Mail märgib, et poolvenna arreteerimine valmistab Meghanile kindlasti piinlikkust ning tekitab Briti õukonnas küsimuse, kas 35aastane näitlejatar on ikka prints Harryle (32) sobiv partii.