Austraalia uudistesaates kandsid nii saatejuhid kui saatekülaline sama värvi riietust ning olukorrast tekkis suur tüli. Foto: kuvatõmmis
Tele
16. jaanuar 2017, 13:37

NAISTE KÄTŠ | Austraalia saatejuht oli maruvihane, sest ta kolleeg kandis sama värvi pluusi (1)

Tavaliselt tekib naisterahvaste vahel imelik situatsioon, kui mõlemad kannavad samasugust kostüümi, kuid seekord läks asi veelgi kaugemale. Austraalia televisioonis läks kahe saatejuhi vahel ütlemiseks, kuna mõlemad kandsid valget värvi pluusi.

Internetti lekkinud videost saab näha kuidas uudistesaate juht Amber Sherlock oma kaassaatejuhi Julie Snooki peale vihastab, kuna ka tema pani selga valget värvi särgi ning nõudis Snooki käest, et too läheks vahetaks oma pluusi ära.

Kõige tipuks oli ka saatekülalisel seljas valget värvi pluus.

Austraalia uudistesaates kandsid nii saatejuhid kui saatekülaline sama värvi riietust. Vasakul asuv saatejuht pidi tüli vaigistamiseks omale musta värvi jaki peale panema.Foto: kuvatõmmis

Sherlock tegi situatsioonist suure stseeni ning karjus Snooki peale, et ta ütles talle kaks ja pool tundi tagasi, et ta peab oma pluusi ära vahetama. "See on suur probleem! Mine võta omale jakk peale, ma ei öelnud sulle varasemalt seda asjata!" pahandas ta, samal ajal kui saatekülaline ehmunult kõike pealt kuulas.

Õnneks leppisid kolleegid siiski ära ning nad selgitasid juhtunut asjaoluga, et mõlemad lihtsalt armastavad valget värvi.

Sherlock põhjendas hiljem oma tegu sellega, et ei ole kunagi hea olla samasuguses riietuses nagu su kolleegid või sõbrad. "Ma arvatavasti reageerisin üle otseetrist tuleneva pinge tõttu," selgitas ta.

Küll leidub ikka inimestel probleeme!