Video: Martin Ahven
Saund
16. jaanuar 2017, 13:07

ÕHTULEHE VIDEO | Alari Kivisaar: laulusõnu ma enam kunagi tegema ei hakka, ma olen ikka andetu! (45)

“Mul isiklikult on väga hea tunne, et sain selle laulu tehtud ja kaelast ära. See saatis mind neli aastat ja pidevalt tiksus kuklas, et ma ei pääse ja pean selle ära tegema. Nüüd sai tehtud, huh,” õhkab raadiohääl Alari Kivisaar, kes lubas neli aastat tagasi, et annab välja loo, kus ise laulab. Nüüd on see väljas.

Täna tähistas armastatud telenägu ja raadiohääl Alari Kivisaar oma 50. sünnipäeva. Vähe sellest, et turjale kukkus pool sajandit, täitis Kivisaar ka oma ammuse lubaduse – anda välja lugu. Alguse sai see lubadus pea neli aastat tagasi, kui Kivisaar, Maris Järva ja Rauno Märks rääkisid hommikuprogrammis, kuidas sotsiaalvõrgustikus Facebook on populaarseks läinud komme lubada, et kui mingi pilt saab teatud arvu like’sid ehk meeldimisi, siis teeb pildi omanik midagi enneolematut. Kivisaar ütles, et ta tahaks ka trendiga kaasa minna ja nii hakati mõtlema, mida Kivisaar lubada võiks.

Märks arvas, et Kivisaar võiks miljoni like saamise järel tema Fordi miljoni euroga ära osta. “See võiks olla midagi, mida ma muidu ei teeks, aga mitte ka midagi väga ebanormaalset. Äkki raadiokuulajad tulevad appi,” pakkus Kivisaar. Välja käidi, et mees võiks oma kehale tätoveerida Sky Plusi logo, käia nädal aega tööl lühikeste pükstega või juuksed punaseks värvida. Üks raadiokuulaja aga pakkus, et Alari võiks ise ühe loo sisse laulda, mispeale Kivisaarel silmad särama läksid. “See on päris äge, arvestades seda, et ma ei oska ju üldse laulda,” ütles ta.

Hommikuprogramm tegi pildi, kus Kivisaar hoiab silti kirjaga “Kui see foto kogub 100 000 laikki, siis Märx & Maris sunnivad mind laulma.” Nelja aasta jooksul on mehelt korduvalt uuritud, et millal superhitti siis lõpuks kuulda saab. Eile hommikul toimus Skyu Plusi hommikuprogrammis selle maailma esmaesitlus, kui eetrisse läks esitaja Kivisaar x Crius lugu “Aeg ei hooli”. 

Kuula videost, miks lugu alles nüüd ilmavalgust nägi, kui kerge või raske oli sõnu kirjutada ning kuidas Alari Kivisaar ja Crius teineteist leidsid.