Anti SaarepuuFoto: ALDO LUUD
Spordivaria
15. jaanuar 2017, 22:40

Anti Saarepuu Lembitu Kuusest: kindlasti oleks ta selle üle kõige rohkem rõõmu tundnud, kui suusatamisel läheb hästi (3)

Endine tippsuusataja, nüüdne Team Haanja treener Anti Saarepuu sõnas, et nad pidasid eile lahkunud Lembitu Kuuset Raido Ränkeli ja Marko Kilbiga õhtul Toblachis hea sõnaga meeles.

„Lembitu oli läbi ja lõhki suusainimene, ta tundis kõiki suusatajaid isiklikult ja oli väga hästi kursis, kuidas kellelgi läheb," meenutab Saarepuu. "Ta uuris alati ka niisama, kui polnud otsest põhjust. Kogu suusarahvas sai temaga väga hästi läbi. Ta polnud reporter, vaid ka hea sõber meile kõigile. 

Kui meil sügisel oli Team Haanja pressikonverents, siis Lembitu ütles, et tuleb kohale. Tuligi ja tegi väikse loo, kuigi oli näha, et ta tervis pole kõige parem. Ta oli südamega spordi juures. Ta tahtis alati väga kursis olla, isegi võistlusvälisel perioodil. Meie, suusatajad kaotasime väga suurepärase inimese.

Mida meie saame teha, on suusarajal hästi sõita. Kindlasti oleks ta selle üle kõige rohkem rõõmu tundnud, kui suusatamisel läheb hästi."