Tele

TV3 VIDEO | Martin Helme: Keskerakond on teinud nii palju kannapöördeid, et neid ei jõua ära kritiseerida (76)

LISA KOMMENTAAR

Pettunud16. jaanuar 2017, 23:00
Olen keskerakonnas sügavalt pettunud. Valetasid rahvale silmad ja suu täis. Pole Ansipist mitte karva võrragi paremad üks VÕIMUIHA taotlenud kamp kõik. Paistab et ainuke tõsisemalt võetav erakond on Helme poolt juhitav erakond. Ratas on täiesti ära pööranud. Pole enam ratta moodi, pigem mingi kaheksasse sõidetud käntsakas.
nii ongi17. jaanuar 2017, 08:12
Pole need Helmed paremad.Seda nägime ka soomlaste puhul.Köik on oma rahakoti asju ajamas,seda ka Helmete pere.Neil on kama kaks,mis pärast saab,saaks vaid poliitikas pysida ja palju lubada ja rahvast lollitada.Keskidel oli ju ka köik olemas,raha,töökohad,aga nende juttu ei kuulata.Nyyd näeme,et Kadri jutt oli suur mull ja asjad lähevad suure kiiruga allamäge ja kulutame raha palju rohkem ,kui meie riigil vöimalik.Varsti alles näete,mis juhtub,kui meid juhivad inimesed,kes majandusest ja rahandusest ei tea möhkugi!
1 arvaja16. jaanuar 2017, 22:26
Kuulame nüüd, mida enamat räägitakse asjast. https://www.mixcloud.com/raadiosaade/
aga16. jaanuar 2017, 18:59
hiljuti külastas eestit kõrilõikajast senaator McCain ,kes ilmselt viis läbi oma hirmutamiskampaniat ja hoiatas koostöö eest Trumpiga!Seega on ratasel püksid vedelat täis!
miku16. jaanuar 2017, 15:20
mina saan asjast nii aru, ei ühelgi erakonnal ei ole asja oma maa rahvaga, vaid AINULT VÕIMUGA. Kõik erakonnad näevad suur vaeva, et võimule pääseda, aga kui on "võimupiruka" juures, siis ei ole rahval enam mingit olulist tähtsust. Käib ainult üks suur VÕIMUVÕITLUS, ei muud. Olen samuti keskerakonnas suuresti pettunud. Ei oleks oodanud sellist tagasilööki. Väga kahju ja häbi on, et üks suur erakond valmistab oma valijatele nii suure pettumuse.
nii,valige KE,16. jaanuar 2017, 20:10
Vassiljev ajab lausa öökima.
Võimuvõitlus käib,kuid EKRE kiituseks peab ütlema,et ajavad järjekindlat oma rida.
Kas võim neid ka miskitmoodi muudab,saame näha,kuigi hästi ei usu.
see kloun Vassiljev ju ütles:16. jaanuar 2017, 22:15
Lubasime, mis me lubasime, nüüd oleme võimul ja nüüd on meie kord kägistama hakata.
jääb veel üle16. jaanuar 2017, 15:14
keskerakond nimetada ümber reformierakonnks ja keegi ei märkagi et viimasel aastal on midagi muutunud.
Kuuuurija16. jaanuar 2017, 13:49
Helmed näitasid oma prioriteete sellega, kuidas nad jagasid oma katuserahasid. Selle asemel, et toetada rahvuslikke abivajajaid, toetasid nemad võõrusu kantse - kirikuid.
Kõigile ühe mõõdupuuga.16. jaanuar 2017, 10:52
EKRE on jah, praegu visa rahvast kaitsma. Edu talle! Aga, kas sama visalt ei kaitsnud Keskerakond rahvast kui opositsioonis oli? Nii nagi nina lauast kõrgemale said, nii tuul pöördus. Kui vaadata aegu tagasi, milline varem valitsust kritiseerinud erakond, valitsusse saades, on näo rahva poole keeranud? Praegu peaksime valvsad olema just lubaduste peale. Tegusid veel pole, järelikult, oodake valimiseelset moosikeetmist! Mina ei näe täna Eestis ühtegi erakonda, keda tõsiselt võtta. Hindaksin ainult tegude järgi, aga mida pole, on teod.
arvamus16. jaanuar 2017, 10:07
keskerakond peaks just väga hoolikalt oma tegemisi jälgima.sa kas tõstad rahva elatustaset või noolid ärikate ja brüsseli ametnike saapaid,kahe tooli peal korraga istuda ei saa.ja seda võtke arvesse,kesk,et kui te valijate usaldust petma peaksite,lendate te sinna tagasi,kus 15 aastat istusite-opositsiooni nimelt,ja sealt uuesti välja tulla on teie jaoks oi kui raske kui mitte võimatu!
keskerakonna valija16. jaanuar 2017, 09:49
Martin Helmel on õigus. Niisugune Keskerakond on varsti prügikastis, kui nad samamoodi edasi toimetavad.
Vanaema maalt16. jaanuar 2017, 09:36
Just nimelt ja nüüd naudib koos Ossidega kinnikasvanud konnatiigis( see roheline lärakas) kaanide lõbusat elu, mis rohelise ollusega kaetud. Laseb rahal lennata EAS-s nii, et silm ei pilgu. NAGU POLEKS KUNAGI TEIST JUTTU RÄÄKINUDKI.
Mats.16. jaanuar 2017, 09:06
Riigikogulaste palgad tuleb siduda miinimumpalgaga, annetused erakondadele võrdsustada altkäemaksuga, erakondade riiklik rahastamine lõpetada, riigikogulaste kuluhüvitis kaotada ja riigikogulaste arvu vähendada.
alf16. jaanuar 2017, 08:52
Andke ikka keskile aega. Momendil on nad kui vasikad karjalaskepäeval, hüppavad ja kargavad siia sinna:) Põhjuseks pikk aeg opositsioonis ja lühike pink isikutest, kes on tegijad. Rahvale on vaja tsirkust ja seda Tsahkna ning Ossinovski ka pakuvad.
Mx16. jaanuar 2017, 08:47
Loen siinseid arvamusi ja ei mõista EKRE kritiseerijaid. EKRE ei ole Valitsuses ja põhjapanevaid otsuseid ei saa nad teha, mõistke seda. Tänu EKRE ennetavale tegevusele ei ole meie riigis tuhandeid pagulasi, mis on meie põlisrahva seisukohalt väga tähtis. Vaadake/ lugege lugusid Rootsist jt riikidest, mis on pagulastega üle külvatud, mis seal toimub, lihtsalt jube....Lugesin just hiljuti kuidas meie sotsist minister Palo käis välja mõtte, et plaanitavasse super metsafirma rajamiseks võiks abi saada Junckeri fondist!? Püha blondiin....Samas kui oleme vastu äritegelaste raha suunamistest erakonnale ( erakond hakkab kaitsma teatud ringkondade huve ), arvame et Juncker annab raha niisama puhtast südamest. Jah raha võime saada kuid vastutasuna tuleb intensiivsemalt viljeleda multikultit- see on üks Junckeri Euroopalikest väärtuste punktidest. Eesti riigi, tema looduse ja rahva huvides pole meile siia vaja mingit super metsahävitusfirmat ega's selleks Junckeri mammonat. Nii et ärge kritiseerige siinkohal EKRET midagi. Aga ise ootan, millal võetakse juhitava Võimu poolt üles üks varasemalt lubatud teema - tööaastad 1=1.
17. jaanuar 2017, 08:20
Nii lolli juttu pole ammu olnud,et ekrelased ei lasknud pagulasi sisse.Kas pere,kes ainult hirmutas ja lolli juttu ajas,saab olla mingi asja ennetaja.Nyyd ekre kirub keski,kes teda ei vötnud valitsusse,ilmselt ikka teadmised ei kölba valitsuse tasandile,on kohe ekre valmis neid kiruma,enne tegid koos Tallinna tv suurt propagandat kyll ja keskid olid köige paremad ja targemad.
nemesis16. jaanuar 2017, 08:28
ühegi riigipartei poolt (kesk, sotsid, irl, ref) ei tohi hääletada. me ei vaja poliitlist muutsut a´la tondi asemele kodukäija. on vaja hoopis uutmoodi poliitilist kultuuri. on avar ruum ka uute reakondade tekkeks.
siiani olnud Keskerakonna valija16. jaanuar 2017, 07:28
olen ka kohe väga pettunud Keskerakonnas ja ei vali neid enam iial. Ainult võim, võim. Võim läheb neile korda. Nad ei oska olla ka viisakad, ainult rusikatega vehkida oskavad.
Tead?16. jaanuar 2017, 09:01
Varem öeldi, et Mersu on hea ja vastupidav auto. Oligi Mersu kuulus. Nüüd on Mersust vaid kuulus tema märk. Vot nii on ka Keskerakonnaga. Seda head Keskerakonda enam pole, kutsugu noorkolmik seda, kuidas tahavad. Keskerakond lagunes koos Savisaare kukutamisega. Jah, täna pole enam tõesti erakonda, kellele hääle usaldaks. Kõik nad on ühtemoodi "ärapanijad".
jah tõesti16. jaanuar 2017, 11:12
oli RSR-l üks kõva kaagutamine, kuid nüüd on tuuled puhunud teise suunda. Ei usalda neid enam.
Tiit16. jaanuar 2017, 05:33
Helmel täiesti oigus. Kui oled aastaid uhte liini ajanud, siis on häbiväärne teha kannapööre ja hakata teist joru ajama. See on lihtsalt oma valijate petmine.
Tegeles Reformierakond lubaduste ja rahva petmisega ja paistab, et Keskerakond läheb sama liini pidi edasi.
RS16. jaanuar 2017, 05:10
Vassiljevil on tõsised meditsiinilised probleemid. Nii rumalat juttu ei ole ammu kuulnud.
16. jaanuar 2017, 07:30
Vassiljev on tõeline lõuapoolik. Midagi asjalikku on sealt mõttetu loota.
no16. jaanuar 2017, 13:56
RS-il jumala õigus,see kloun sobibki ainult TTV saates neljapäeviti oma jura ajama,poliitikas on see mees täielik o ja häbi oli kuulata seda videot.
Igaav16. jaanuar 2017, 00:57
Meedia peedibki ekret sellga, et ainult Helmesid näidatakse. Martini esinemine oli lahja. Vassiljevi-suguse klouni vastu ei oleks pidanud fraktsiooniesimees minema. Igat sääske kahuriga tappa on juba paranoiline.
Maie16. jaanuar 2017, 00:06
Tegelikult on Martin Helmel ]igus.Ka mina olen KE sellistest muudatustest pettunud.Et k]ike muuta,on vaja aega,jah.Aga see ei ]igusta oma vaadete reetmist mistahes hinnaga.Eks seda ju ennustati ka.Vassiljev on t]esti paras tola m'ngima.Algul arvasin,et teeb niisama omaarust nalja,aga ei.Liiga suur suut'is on v]etud endile.Kahju!
Sedapsi15. jaanuar 2017, 21:19
Nii hullu valitsust nagu oli eelmine pole võimalik ette kujutada kui poleks ise selles elanud. Nüüd tekkis v'hemalt lootus paremale elule. Aga kui raske on paradada seda, mis on aataid valesti tehtud. ega Keskerakond ei saa kõike ellu viia, peamine takistus on IRL ja mõnes mõttes ka sotsid.
to Millega15. jaanuar 2017, 22:01
Martin Helme reaalselt teebki positiivseid tegusid.
Aga kahjuks EKREL ei ole võimu, EKRE ei ole valitsuses.
irw15. jaanuar 2017, 22:17
ekre ei oska üldse võimuga midagi teha .... neil 2 helmet + suur tühjus ....pingilt pole kedagi kuhugi võtta .... rääkimata millegi tegemisest. kesikud võiks nad tallinna tv-st välja lüüa .... õpivad ekre - d rohkem lugupidamist , mitte ei haugu nagu taksid .... ilves ja rõivas.
Millega..15. jaanuar 2017, 21:17
..on üleüldse Mart helme rahul,ka siseendaga on rahul?Noormees ja nii mürki,viha täis.Kõik on halvad,aga ainult M.Helme arvamused head.Poisike õpi käituma ja rääkima nagu koha nn.poliitikule.Tee ise tegusid.ära ainult virise,vingu nagu lasteaialaps.Aeg oleks suureks kasvada.
mille üle15. jaanuar 2017, 22:56
sa virised? "nii hullu valitsust nagu eelmine " ütleb üks ja "nii lolli kui praegune" ütleb teine. Martin Helmel pole millegi õle õnnelik olla ju siis või kuidas? praegu soleerib see viinahull sotspoisike , iga päev haigemad mõtted. ja inimesed samal ajal arsti juurde ei pääse. kitsekarjused ja lubadused-sobimused Venemaaga etc etc. hullumaja, mitte valitsus.
16. jaanuar 2017, 15:07
aga mis sina passid, kandideeri ka riigikogusse ja tee seal midagi. Ja mis sina Helmede ja vingud. Mida sul on ette näidata, va toh-'..an.
Vähe15. jaanuar 2017, 20:50
neist põhimõttelagedustest. Ka Vassiljev s...s ennast raskelt täis, olin tast seni paremal arvamusel. Väga hale pettuste õigustaja. Enam talle tere ei ütle.
Ja samasugune vassija oli Täis kümnesse saates Karilaid. Muidu irises iga asja kallal aga nüüd kui ise samu asju teeb, siis püüab hädiselt kõiki pettusi õigustada. Täielik ... need Vassiljev ja Karilaid. Ja mine tea, ega need Ratas, Reps, Simson jt samuti paremad ole.
irw15. jaanuar 2017, 21:21
küll te unustate kiiresti ära ....kuidas ikka kesikud isolatsioonist välja tulid ja valitsusse said. ega nad ikka ei saa nüüd padulolli juttu ka savika kombel ajada kui peaminister nende oma on. teie arvates tõmbame railbalticule kriipsu ja oleme happyd .... irwwww
to irw15. jaanuar 2017, 22:02
Palgaline, lõpeta ära ükskord.
irw15. jaanuar 2017, 22:22
eip ole palgaline ....olin ekre toetaja , oli lootus et arenevad .... tühjagi, riigikokku saamine oli tähelend ... võimuparteid ei tule sealt kunagi ja ... minu häält ka ei saa kunagi.
22:22 IRW16. jaanuar 2017, 12:28
Ära valeta, pole sa kunagi olnud nende valija.Aastaid kraaksud siin oravate kaitsel. Või siis äärmisel juhul oled Ossiga roosast pärit. Raske arvata su kirjastiilist, kes oled.
irw15. jaanuar 2017, 20:32
aga nii rumalat juttu kui helmed ajavad on vastik pikalt kuulata ... ok, oma sotside lesbide ja homodega maadelgu surmatunnini . aga railbalticud, riigi inveteeringud, kaitsevõime , rahandus jne .... jätku rahule ... neilt tuleb vaid lollusi.
tubli jah15. jaanuar 2017, 20:46
jah,ostame aga körbeid kokku
to irw15. jaanuar 2017, 22:03
Railbaltic jätku rahule ? Nii rumalat juttu kohe kirjutad.
irw15. jaanuar 2017, 22:34
pole see rumal ühti .... kui railbalticut ei peaks tulema valmistuge koos luikede ja partidega kõrkjate vahel elamiseks ... koos õkumökudega .... liigutate tuulikut kui tuult on jne ....
22:03-22:34 irw-ile16. jaanuar 2017, 12:33
Ja sinu lapsed(kui homodel muidugi neid on) hakkavad miljoneid maksma kasutult seisva raudtee ja rongide eest. Kuhu sa siis sellega reisid kui lennukid sõidavad?Peab ikka haige fantaasia olema.
16. jaanuar 2017, 15:10
ja sinu jutt on hästi tark. Kahju, kui mõnel olendil on ajud alaarenenud.
16. jaanuar 2017, 15:11
mida siin modereerida on? ÕL, uuri oma ajumahtu ka!
Nii on15. jaanuar 2017, 20:25
Kõik söövad oma lubadusi, kui valitsusse saavad!
eedu15. jaanuar 2017, 20:15
Ükskõik kes saab valitsusse peab hakkama mõtlema kuidas tegelikult oma lubadusi ellu viia.
Opositsioonis on hea vinguda.
Mulle meeldib, et kesk on praegu võimul. Rahvas näeb ja otsustab järgmisel valimisel kelle poolt hääletada.
tarms15. jaanuar 2017, 21:08
räägi siis lähemalt mismoodi presidendi otsevalimine, e-valimine, kobareelnõu, rail balticu küsimused segavad neil oma lubadusi ellu viia? Miks oleks võind rahvas presidenti siis valida kui kesikud olid opositsioonis aga nüüd kui valitsuses on enam nende arvates presidenti otse valida ei või??? Sama küsimus ka kõige ülejäänud reeturlike punktide kohta! Vasta!
eedu15. jaanuar 2017, 21:18
aadu15. jaanuar 2017, 21:25
ministriks ei saanud ja nüüd võtan lubadused koos kobaraga tagasi
lollikestele16. jaanuar 2017, 13:41
Poliitikud räägivad alati seda, mis just neile kasulik, rahva peale nad sülitavad. Kui Savisaar oli võimul, siis muidugi pooldati rahva poolt presidendi valimist, sest muudmoodi Savisaar poleks presidendiks saanud. Nüüd Savisaart pole, pole vaja ka rahva poolt valimist. Sama on Ekrega, ega Mart muudmoodi presidendiks saa, sellepärast pooldatakse rahva poolt presidendi valimist, äkki nii õnnestub ja selle pärast aetakse ka jura, mida rahvas kuulda soovib.
huvitav mõtteviis16. jaanuar 2017, 19:07
et siis lollikeste maailmavaade on eesti riigi säilimine?
eestlased15. jaanuar 2017, 20:13
No sellist valitsust meie küll ei tahtnud...! Reformierakonna valitsus oli ikka palju etem...!
Leenin15. jaanuar 2017, 20:47
nagade punt,kilekotimehed ja ämma kapi omanikud
Lohutuseks15. jaanuar 2017, 19:56
Kunagi keegi ütles ilusad sõnad, et valitsus kes õlle hinda tõstab, kaua ei püsi. Kuid sellel valitsusel on plaan seda teha. Varsti on tagasi seal kus pettustega pinnale said.
A.H.15. jaanuar 2017, 19:40
Keskerakond juhib ju valitsust, ega siis enam vanade liistude juurde saa jāāda.
nojah15. jaanuar 2017, 19:32
kõige hullemad kanna pöörded on parimast parima keskerakondlase E.Savisaare minemajamine tipp-poliitikast tema mittekaitsmine valede ja alatute süüdistuste eest, IRL-i kaaslaseks võtmine vaatamata selle, et nad on pidevalt keskerakondalasi laimanud. Kõik tähtsamad ametikohad on oma valdusse haaranud Simsoni pooldajad.
15. jaanuar 2017, 19:38
Mis sa siin vahutad,mine oma savisaart kaitsma.
Mati15. jaanuar 2017, 19:43
Helmedel ainult jutt,jutt,jutt,löpmatuseni üks ja sama.Mis teil endil on peale jutuvada ette näidata?Teete end oma arust tähtsateks,selle asemel,et ka opositsioonis valitsust toetada ja koos töötada parema Eesti nimel.Uuel valitsusel ei ole olnud nii palju aega,et köik refide tegematajätmised siluda. Andke neile see vöimalus,ärge söitke koguaeg peale.Oma praeguse käitumisega te oma reitingut ei paranda.
Matile, 19:4315. jaanuar 2017, 20:09
Ükski opositsioon ei toeta kunagi valitsust! Kesik - pane see oma kahe kõrva vahele....!
15. jaanuar 2017, 19:26
kas väike martin jonnib jälle?
Gunnar Stahl15. jaanuar 2017, 19:21
Ütlesin juba eelmiste kohalike valimiste eel, et reformil ja keskil on ühine tagatuba, ainult rahvale näidatakse, et ollakse vaadetelt erinevad.
Loodan väga, et rahvas ei lase ennast järgnevatel valimistel lollitada ja viitsivad ka minna reaalselt valima, mitte ei lase elektrooniliselt ennast petta.
Kahjuks on see tõdemus, et iga rahvas väärib oma juhte siiamaani paika pidanud, kuid olgem seekord siiski oma mõistust kasutav, sest nii eelmine, kui ka praegune valitsus on selgelt eesti rahvuse vaenulik ja lausa hävitav, koos sotskommunistidega ja isamaareeturitest isamaalastega, kes on devalveerinud sellise püha mõiste nagu seda on isamaa.
reaalselt valida?16. jaanuar 2017, 13:44
keda? Kõik nad on ühesugused, võimu nimel kõigeks valmis. Soomes said perussoomlased valitsusse, kas siis midagi muutus, muutus nende jutt ainult.
vaataja ja kuulaja15. jaanuar 2017, 19:12
Jutt jumala õige.Kui kesk oli opositsoonis siis just nende poolt esitati riigikogule avaldus presidendi otsevalimise poolt,mis tähendaks,et rahvas saaks hääletada sobiva presidendi kanditaadi poolt.Nüüd ,kui kesk on valitsuses siis tegid taganemis avalduse.No ei ole normaalne.Praegune valitsus saaks muuta väga paljusid mõtetuid seadusi ja isegi tühistada,kuid vaadake mis sünnib.Lisandus veel Ossinovski(kes ennast maailmanabaks)peab ja vaadake,mida ta soovib seadustada.Justnimelt,et iga kodanik võib ja saaks aastas kaks korda sugu vahetada.No andke abi,kas see on normaalne käitumine tervishoiu ministri poolt,kui meditsiin karjub vajakajäämiste eest.Tööinimesed haiged,eriarstile ei pääse ja kui pääsevadki siis uuringud ja ravi suht kallis ja raha ei ole.Aga aastas võimalus kaks korda suguvahetada siis on tervishoiul raha küll!Kas selline inimene ikka annab aru ja kas ta ikka on pädev sellel kohal töötama?
15. jaanuar 2017, 19:12
Vassiljev käitub küll nagu tola
Tim15. jaanuar 2017, 20:10
Just, ülbe tola15. jaanuar 2017, 20:37
Mina enam Keskerakonda ei vali, see pole enam SEE erakond.
Valin erakonna, kes kindlustaks rahvuse ja riigi säilimise, et ei läheks nii nagu Rootsil.
Ehk siis EKRE??? A.R15. jaanuar 2017, 22:17
Mõeldud "Just, ülbe tola"
tolaloog16. jaanuar 2017, 19:00
Tsirkus sõitis ära aga klounid jäid siia. Ikka on see nii.
Martti15. jaanuar 2017, 19:09
,Kuule helmes oled tark küll,,aga mitte nii tark et oleksid meelde jätnud, et Jüri ratas juba ütes, et me teeme parandusi ja anname võimalusi ka teistele häid ettepanekutega lagedale tulla. Kritiseerida oskab juba lasteaia laps, aga häid ideid ja nende elluviimist mitte. Arvestage palun seda kui kiiresti oli vaja valitsus moodustada ja tööle rakendada. See ei ole teiesugustele konti mööd.
to;Martti15. jaanuar 2017, 19:16
mis targutad,kas täna tallinna tv.vaatasid? Kui ei siis soovitan järelvaatamist teha ja sa näed ning kuuled,mis tegelikult toimus!Ja hetkel saabki ainult norida kesikute kallal,sest oma lubadustest pole nad kinni hoidnud.Räägin sellest,mis toimus siis kui olid veel opositsoonis ja mis tegelikult toimub,kui ollakse valitsevad.
A.H.15. jaanuar 2017, 19:44
Oli vaja rahvas ŗa lollitada, et vōimule saada , kuid ega riikki sedasi juhtida ei saa nagu rahvas arvab, siis tuleb ikka pead tōōle panna ja tegutseda hoopis teisiti, kui poe nurgatagant antud juhtnōōrid seda ette nāevad.
to tarms16. jaanuar 2017, 01:56
Martti on lihtsalt palgaline kommentaator.
tarms15. jaanuar 2017, 21:12
martti on üks nendest, kes ära lollitati, hale vennike :D
kõikide16. jaanuar 2017, 13:47
erakondade pooldajad on ära lollitatud, muidu ju võimule ei saa.
to to Martti16. jaanuar 2017, 01:55
Martti 19. 09 on palgaline kommentaator.