Pilt on illustreerivFoto: AFP PHOTO / NICOLAS ASFOURI
Müstika
15. jaanuar 2017, 09:13

ÕUDNE! Itaalias süüdistatakse Hiina restorani klientidele inimliha pakkumises (41)

Hiljuti postitas üks Padovas asuva Hiina restorani teenindaja sotsiaalmeediasse pildi, millel näha mädanevad jalad sinises kausis. Foto juurde kirjutas mees, et just siit on pärit liha roas, mille ta äsja klientidele serveeris.

Põhja-Itaalia väikelinna restoranis tehtud pildil olevaid jalgu peetakse inimjalgadeks, mida pakuti Sloveenia turistidele. Nimelt olid sloveenid tellinud Hiina delikatessrooga – karukäppasid.

Teenindaja aga väidab oma piltpostituse juures, et need on siiski karukäpad, mis läksid sloveenide toidulauale. Fotot nähes otsustas kohalik püsikunde sellest võimudele teada anda, kirjutab Daily Mail.

Terviseamet ja politsei korraldasid restorani kontrollreidi ning leidsid sealt 25 kg liha ja kala, mille päritolu ei suudetud kuidagi tuvastada.

Raportis on muu hulgas kirjas, et söögikohal on probleeme hügieeni- ja tervisenõuete täitmisega. Köögi külmkapid ja põrandad olid täis mustust ja rasva. Samuti leiti konnajalgade ja krabiliha pakke, mille säilivuskuupäev oli ammu möödas.

Pildi osas on politsei ekspertarvamust küsinud kohtuarstilt. Viimane andis hinnangu, et fotolt paistavad tõepoolest inimese jalad. Pildi päritolu aga uuritakse endiselt.