Tele

KOMMENTEERI | Pagarisaatest lahkus ootamatult Rasmus! Kas kohtunikud tegid õiglase otsuse? (26)

LISA KOMMENTAAR

Ei olnud õiglane otsus15. jaanuar 2017, 01:52
Rasmusel oli vähemalt tort. Sellel teisel tädil polnud tortigi, mingi lahja rull. Ning kas see nn. smailinägu oli siis etem sünnipäevatort??
Aga äkki Rasmus rumaluke julges mingi märkuse koera kohta teha ja kohtunikutädikene solvus, see väljasaatmine jättis küll natuke isikliku vimma mulje.
Kahju, huvi saate vastu kadus.
Mann15. jaanuar 2017, 13:12
Kivisaare ja ka kohtunike kommentaarid olid kohati ikka väga alavääristavad ja lausa õelad.Ei pea ju nii tänitama ,et sa ajad teise inimese lausa nutma.Jätsin saate vaatamise just selle pärast pooleli ja rohkem enam ei vaata .Midagi on seal väga valesti kui osalejad kurdavad,et ruumis on talumatult palav .Juba eelmine saade nägime vaid sulanud käkke ja enamusel osalejatel,,põhjiusena mainisid pea kõik palavust.Vahukoor ja osad kreemid lähevadkii tükki kui vahustada soojas ruumis .Kas tõesti jookseb ka Kangi kohvikute köögis ringi koer ?
rullitegija13. jaanuar 2017, 21:19
biskviit nägi välja nagu kumm
Sirje13. jaanuar 2017, 12:54
Midagi peab ikka peas korrast ära olema kui inimene aru ei saa,et pole sobilik seda koera nii meeleheitlikult eksponeerida?Koer ju ise ei tule selle peale, et lauale ronida. Või kas ta peab ikka vastu tahtmist seal süles olema kui samas teine inimene teeb süüa, see näitab ikka inimese harimatust või mingit rahuldamata tähelepanuvajadust. Lausa piinlik oli see moment kui väike neiu oma ilusas kleidikeses sisse astus ja siis see koeraomanik ei suutnud ka oma koera eemal hoida, vaid lasi Rebeka ilusa kleidi vastu koeral hüpata.
See nn. kohtuniku pr.Kangi küpsetamisoskus oli ka kahtlase väärtusega.Saatesse kaasatoodud muffinid nägid välja pealt lamedad ja koledad.
nojah13. jaanuar 2017, 09:56
otsus võis ju õiglane olla, aga see kuidas see noormees koju saadeti, kiskus minul küll rusikad rulli. see oli nii nõme!
oli ju algusest saadik ka kohtunikele teada, et sellel noormehel on palju vähem kogemusi kui teistel osalejatel, minu meelest oli alandav, et teda niimoodi poole saate pealt koju saadeti, nii hull see tort nüüd ka polnud, et poiss ei oleks võinud saate lõpuni olla.
p.s. olen vaadanud erinevate maade sama formadiga saateid ja mitte üheski neist pole näinud, et kui
mõnel osalejal läheb midagi nässu, et siis ei tohi uuesti teha,
vahukoor,
soe ruum, laual seisvad (huvitav, kas neil kästakse reklaamiks nii teha, või lihtsalt ei tule ise selle peale) koorepakid ja või on enam-vähem kindlustatud. kui üks asi juba ebaõnnestub, siis pingelises olukorras pole imestada, kui veel midagi untsu läheb.
minu jaoks imelik on see, et kui ühest saatest saadeti osaleja koju, sest ta võttis uue vahukoore, siis seekord saeti, et ei tohiks niimoodi alla anda...
Eesti saate kohtunikud ja saatejuht on teistega võrreldes nagu "hitler" , niimoodi karjuda oleks põhjust, kui mõni küpsetis oleks eluohtlik olnud.
ja13. jaanuar 2017, 10:29
kohtunikud muutuvad järjest ebasümpaatsemaks - eelmises saates räägiti retrost, mina eeldasin populaarseid retsepte ja tooraineid nii 70-80.ndatest ja tundus, et ka kohtunikud, ainult, et endal oli kodutöö tegemata - ei teadnud, et sidrun oli igal pool olemas, kaneeli ei olnud, kui narva kohvikus tutvust polnud (nagu see oleks eestis ainus koht olnud, kus kaneeli kasutati) . meie tõime nii seda, kui paljusid teisi maitseaineid kaasa reisidelt lõunapoolsetesse liiduvabariikidesse jaaeg-ajalt sai seda isegi poest.
väidet, et rabarber pole retro, ei hakka kommenteerimagi :)
retroteemalises saates oleks ikka oodanud päris ehtsat moskva saia, mitte kreemisaia. täitsa huvitab, et kas too koeraga proua ise seda ehedat teha oskabki.
selle saate tehnilisest ei saanud ka aru - muffini puhul oodatakse tavaliselt ikka et need on mõnusalt kohevad ja kindlasti pealt kumeraks kerkinud. selliseid vormi äärega tasa ja pealt siledaid küpsetatakse siis, kui tehakse cupcake.
miks nii13. jaanuar 2017, 08:37
Maris13. jaanuar 2017, 08:05
Minu arust oli küll ebaõiglane otsus. Rasmus suutis vähemalt vahukoort vahustada, Irma ei saanud sellegagi hakkama.
Rasmusel12. jaanuar 2017, 21:21
oli üsna normaalne tort. Biskviit tundus vähemalt õhuline olevat.Rullitegijal oli õnnestunud ainult marjade purustamine.
eWe13. jaanuar 2017, 09:32
Rullitegijal oli ka biskviit, ülejäänu läks untsu. Ilmselt otsustas tema kasuks see, et tal oli idee (koer), teostus kahjuks ei õnnestunud. Ülesanne oli ette teada ja kodus harjutada, Poiss tegi mingi ilmetu käki. Internetis ju palju retsepte ja pilte lastetortidest, aga ta ei olnud vaevunud ette valmistama.
jah13. jaanuar 2017, 13:29
ja mina lugesin selle untsu läinud sefiiri põhjust neiu blogist - sefiir olevat vedelaks läinud, sest ta proovis seda kakaoga värvida.
no kahtlen, juba selle pärast, et kui ei olnud kindel, kas siis tõesti segas kogu sefiirile kohe kakao hulka?
kohe esimesel võimalusel, kui keegi minult midagi sefiiriga tellib, katsetan.
sest ise olen teinud beseed kakaoga (samuti ju vahustatud munavalge) ja pole küll kunagi vedelaks läinud.
sefiir on vedelaks läinud/jäänud ikka muudel põhjustel, üks nendest kunagi ammu-ammu õli baasil toiduessents, aga ka siis sai vea parandada - kiiresti zelatiin juurde ja sefiir püsis ilusti tordil. kuigi välja nägi küll selline, et nüüd kohe vajub laiali :D
aga teised korrad olen lihtsalt retseptiga mööda pannud, või oli vahustamisnõu rasvane.
aga olgu kuidas on, ka rullitegijal oli ju kodus võimalus sefiiri ja kakaoga katsetada, miks siis saagida ainult üht!
Tegelikult12. jaanuar 2017, 18:47
oli õige otsus. Teema oli teada ja võrreldakse ka teiste tegijatega.
Teised ju pingutasid, oli valmis plaan ja tulid ka ilusad tordid.
Kas sellele poisile endale siis kunagi sünnipäevaks ühte ilusat maitsvat torti ei tehtud või ostetud? Siis on küll kurb lugu.
13. jaanuar 2017, 12:32
vaatasin ka seda saadet ja mina ei näinud küll mitte mingit põhjust, miks see poiss ei võinud olla selle osa lõpuni ja teistega koos muffineid küpsetada. rullbiskviidiga neiu tort ebaõnnestus ju täiesti,
maitseid ilma maitsmata kommenteerida ei saa, aga välimuselt oli Rasmuse tort igatahes ilusam ja isuäratavam, kui smail, või see rullbiskviit.
õige otsus oleks olnud saata Rasmus koju saate lõpus, sest tema vähemalt teostas oma algse idee ja esitas hindamiseks tordi, aga tundub, et saatetegijatel oli vaja draamat tekitada... kahju, et proovitakse populaarsust nii madalate võtetega saavutada.
kritiseerida saab ka ilma mõnituste, alandamise ja karjumiseta. mina igatahes ootan saatejuhtide kommentaari (miks nii erakorraliselt koju saadeti, kas toorainet ei jätkunud kõikidele) ja avalikku Rasmuse ees vabandamist.
Ise 12. jaanuar 2017, 18:39
Ise teevad, ise söövad.
Need on ju kodused pagarid, kas tõesti on teil kõigil köögis mütsid, kindad, suumaskid, lapsed on oma tuppa kinni pandud jne. jne.
MIS SIIN EI MEELDI MODEKS?
mina12. jaanuar 2017, 17:52
Ei,ei teinud ja tundub, ,et need kohtunikud ei tea midagi toiduhügeenist!
uku12. jaanuar 2017, 17:42
need pole õiged kohtunikud!
mina võin samamoodi neid pagaritooteid tegustreerida .loomade koht pole pagarite
töö kohas.häbi!
Loomulikult,12. jaanuar 2017, 18:40
ainult pole kutsutud. Need saated tehti ju suvel!!!
Suva see peni12. jaanuar 2017, 17:30
aga miks käki autor saatesse jäi,see oli küll imelik.
marii12. jaanuar 2017, 17:26
Urrr12. jaanuar 2017, 16:59
Mingi tibi kes peniga seal etendab - no mai tea kui tõsiselt saab sellist kohtuniku võtta?
milvi heli12. jaanuar 2017, 16:50
kas ainult selle koera perenaise arvamus loeb
milvi heli12. jaanuar 2017, 16:48
miks see koer pole ikka kadunud HÄBI
kukkel12. jaanuar 2017, 17:40
issand küll, see saade on juba suvel salvestatud...varu kannatust- see peni tatsab enne kõik söögilauad läbi ja paneb kannatuse proovile...
txx12. jaanuar 2017, 16:45
kivisaar võiks järgmisena lahkuda
aszxzsa12. jaanuar 2017, 16:28
Mingi peni on pandud toidu saatesse, kas see ajudeta blond ise aru ei saa et koera koht pole köögis, häbi!
kukkel12. jaanuar 2017, 17:42
no las ta olla köögis, aga viimases osas oli juba kõigi 4 jalaga söögilaual - see pani küll imestama!