Osbourne'id 2014. aastal.Foto: Reuters
Inimesed
10. jaanuar 2017, 15:12

Ozzy üritas endale abikaasa vähiravi ajal otsa peale teha

Kelly Osbourne paljastab aprillis ilmuvas raamatus “There is No F*cking Secret”, et tema isa Ozzy võttis abikaasa Sharoni vähivõitluse ajal üledoosi.

Rokipere võsu meenutab, kuidas ta jooksis isale teatama, et jämesoolevähiga võitleval emal on krambid tekkinud ja ta tuleb haiglasse viia. “Isa oli seal, bokserid jalas, ja ma vaatasin, kuidas ta ajas pihud kausitäiesse tablettidesse, neelas peotäie neist alla ja kulistas viina peale.”

Kui kiirabi Osbourne’id haiglasse viis, sirutas Ozzy käe, kontrollimaks, kas Sharon veel hingab. “Siis kaotas ta teadvuse, käsi ema suu peal.” Meedikud pidid Ozzy eemale kiskuma, too aga ajas sõrad vastu, saamata aru, mida ta teeb. “Nad peatasid auto ja hakkasid politseisse helistama.” Tütar anus, et politseid ei kutsutaks, ja meedikud nõustusid tingimusel, et Kelly ise oma isa käed kinni seob.

Haiglas viidi Sharon ühte ruumi ja Ozzy teise – üledoosi ja alkoholimürgitust ravima. “Isa ei suutnud taluda mõtet ema kaotamisest,” seletab Kelly.

Kelly meenutab oma raamatus hea sõnaga koomik Robin Williamsit. Kui paistis, et vähk saab võimust, otsustas Sharon ravist loobuda. “Robin ronis tema juurde voodisse ja oli seal terve pärastlõuna, ja kogu majas kajas ema naerulagin,” kirjutab Kelly. “Varsti pärast seda, kui Robin oli lahkunud, ütles ema, et otsustas haiglasse tagasi minna ja keemiaravi lõpule viia. Robin Williams aitas mu ema elu päästa.”