Tele

LUGEJAD: "Terevisiooni" uus saatejuht on väga hea, ent saate formaat aegunud (48)

LISA KOMMENTAAR

misnüüd3. aprill 2017, 12:16
..jah , kui Eero ongi saatejuht, keda väga heaks peetakse, siis ma ei imesta vaatajate-kuulajate .. üle. Seepärast just selliseid saatejuhte ja programme pakutaksegi, et hea odav ja vaataja on rumal. Ega muidu ei ütle rahvasuu, et sigade ette pärleid visata pole mõtet. Mis puutub Katrinit, siis diktsioon on heaks läinud ja lõpetage norimine norimise pärast. No mida siis te Vaino kohta ütlete, tol ajal ei saanud Katrin ja ka külalised peaaegu üldse sõna. Kui aga saatejuht ei suuda soravat juttu rääkida ja esitab täiesti arusaamatuid küsimusi millest ka külalised aru ei saa , kehakeel annab märku sellest kui vähe ta teema vastu tegelikult huvi tunneb, puudub kirg, siis on ikka midagi väga mäda ja Eero kohta just selline kirjeldus vastab. See , et ta hommikuinimene on ja varajase tõusmisega hakkama saab ei tee temast saatejuhti kes rõõmsalt peaks vaatajale kuulajale hommikul rõõmsa ja teotahtelise meele andma vaid juba nö hommikul sind välja hoopis vihastab. Külalisi aga saatesse kutsuda kolmeks lauseks nii vara hommikul küll mõtet ei ole ja selle asemel et muusikaga tv- kostitada võiks juttu rohkem olla. Muusikat kuulata saab ka raadiost, selleks tv-d küll lahti teha pole mõtet. Hommikuprogramm peaks inimesed nö käima tõmbama, ka kõige suurema unimütsi mitte aga välja vihastama.
Fakt on see, et muutusi vaja saate sisus11. jaanuar 2017, 08:47
Katrinil on ilusad pikad juuksed ja tõepoolest nendega saab imet teha ,pole midagi ülejõu käivat sättida igasse asendisse mis näitab et on hoolitsetud seatud välimus . Jutuvad on ka tal peatamatu ,sõnalõpud kaovad ära .
inetud naised kadestavad Katrinit11. jaanuar 2017, 08:25
aga tglt ta on meeldiv saatejuht, uue mehe kohta seda ei ütleks
kujundusse10. jaanuar 2017, 22:11
Tuleb ilus heleroheline tagasi tuua.
arvamus10. jaanuar 2017, 19:15
Ilmselt siin kommenteerimisest pole mingit kasu, vaevalt, et saatejuhid neid loevad.Olen juba väga ammu mõelnud kirjutada kohe ETV-sse, et Katrin Viirpalu sõõb sõnalõpud ära, see tähendab seda, et ta räägib ühe hingetõmbega ja siis tõesti müned sõnad jäävad kuuldamatuks või õigemini arusaamatuteks.Ja olen tähele pannud, et toidutegijatel ta ei lase küll üldse rääkida, ei tea miks kokk ei võiks ise rääkida, ta ju teab mida teeb.Juuste kohta on tänapäeval väga erinevad arusaamad.Ikka sirged juuksed, olgu nad kui ilusad tahes , kui nad on sorakil ja peaaegu kogu nägu on nendega kaetud, siis see ei ole ilus, nende pikkust ei pea kõik naised näitama, neid saab ju ka kuidagi teist moodi sättida ja näidata See ei käinud Katrini kohta just niivõrd väga, Tal on olnud ilusaid soenguid.Nägin pilti H.Pevkurist koos abikaasaga Viini uusaastakontserdil, siis oli ikka väga üllatunud, et nii kuulsal mehe abikaasal on sorakil juuksed nagu 15 aastasel koolitüdrukul hommikul.Kus on maitse nendel naistel kes sorakil juukseid eksponeerivad.Tänases saates oli loomaarstil tõesti nii jubedad juuksed ,et kus on enesekriitika.
Dr. Mõngel10. jaanuar 2017, 18:51
Nii nagu koledad inimesed ei saa iialgi ilusat asja teha, nii ei saa ka aegunud ideedega olla uuenduslik. Siin selle saate häda ongi.
Q10. jaanuar 2017, 18:30
Mida te virisete kogu aeg? Mulle saade väga meeldib ja on kahju, et Urmast hommikuti enam ei näe. Rein on hetkel nats rabe, aga esmaspäevast alles ju alustas. Viirpalu on ilus ja enamus ajast ikka väga ilus varahommikul telepurgis. Ja järjest ärkavatele peabki meelde tuletama, et mis päev on ja taguma pähe, et ärka üles ja mine tööle! Mingit mõtetut vingu pole mõtet üles vedada. Mulle Terevisioon meeldib ja soovin neile kõike head :)
Hommikune äratus peaks olema üdini positiivne10. jaanuar 2017, 18:18
Inimesed vajavad positiivseid asju, et olla õnnelik. Nii igav saade, kohaltammuv hommik. Jagage rõõmu. osalege ise naljade tegemisel, kutsuge naljamehi saatesse, mitte nutuaulude lauljaid viu viu...
poleks10. jaanuar 2017, 18:25
seda saadet vajagi, midagi huvitavat seal pole, lehti oskan ise lugeda saatejuhi on ok. saade suur 0.
Ei vaatagi10. jaanuar 2017, 18:02
Saade on täielikult maha käinud. Umbes nagu reformierakond,kellel enam uusi ideid polnud. Nii ka siin. Võik mingi uue uue saata kusagilt mujalt üle võtta kui endil nuppu pole. Enam ei vaatagi seda saadet. Viirpalu ei oska üksi üldse istuda, kogu aeg püüb meestele külje alla ujuda. Nii enne kui ka nüüd jtkab samas vaimus.
Vaataja10. jaanuar 2017, 17:38
Olen nõus, et uut naissaatejuhti on vaja. Ei anna ruumi teisele saatejuhile ja liiga palju kädistab kinnise suuga, sõnalõppe ei saa aru.
VANAEMA( see teine)10. jaanuar 2017, 16:10
Jah, iga asi vajab värskendust ja see saade on sellisel kujul ennast küll ammendanud.
Hommikut võiks alustada kuidagi teisiti ja lühemalt kindlasti ka. Milleks sellisel hulgal külalisi, kujutan ette, et paljudele ei ole meeldiv nii vara hommikul olla oma tööpäeva alguses tvstuudios" täis vormis"...
Ilmateade, päevauudised, päevas eesootavad sündmused ja mõningad olulised teemad- thats it, nagunii seda vaatavad vaid rohkem kodused inimesed, teised sõidavad tööle või on seal juba...
Viirpalu näiteks täna hommikul jahvatas ka vaid endast, kuidas kõik teemad tal käivad läbi isikliku suhtimise, milline shokollad, milline toalill, koer jne talle meeldib- väga egotsentriline daame...Tüütu!
KOLE SAADE10. jaanuar 2017, 16:33
VENIB HOMMIKUTI NAGU TATT. MINGID VANAD PROBLEEMID JA SIIS TUNDMATUD NÄOD HAKKAVAD LEHTE LUGEMA. TV-S LOETAKSE AJALEHTE???? NÕME!
Vanaemale10. jaanuar 2017, 17:39
Loomulikult Viirpalu rääkis endast, sest ta ju flirtis täiesti varjamatult selle Eeroga. Poleks ime kui see tädi ekraanil paar orgasmi ka sai. Igatahes, pulbitses temast seksuaalselt erutust nagu vulkaanist.
ÄRGE VINGUGE10. jaanuar 2017, 14:56
Katrini soeng on kena,keegi nuriseb,kas Katrin peaks siis tegema pisikesed,keemilised lokid;););
Pole olemas seadust, et ei sobi,sobib küll,naine olgu või 70 kui tal onilusad juuksed,kas olla pikad,mujal maailmas pole selliseid reegleid,saade on väga hea ja uus mees ka tore.
no-jah10. jaanuar 2017, 14:46
uuel saatejuhil on kui lõuad lukku keeratud... kas tõesti ei leita Eesti ulatuses normaalselt rääkivat inimest ?
eh10. jaanuar 2017, 14:35
Minu kui vaataja seisukohast on samuti iganenud formaat. Koguaeg samad näod ja uinamuina teemad. Ei vaata juba pikalt ainuüksi saatejuhtide pärast, sest näod on juba ära tüüdanud. Tundub,et ainult neil kahel on endal huvitav. Tuleks kaasata noori ja värskemaid tegijaid, teha rubriigid lühemaks ja atraktiivsemaks. Selline stuudios kopitamine ja ajalehtede sirvimine aastast aastasse ...no nii mugavaks ei saa ka jääda.
anne10. jaanuar 2017, 14:07
Katrin Viirpalu räägib palju, kinnise suuga ja pudistades. Hädasti oleks vaja kõne koolitust. Palgake ometi talle õpetaja.
terevisiooni10. jaanuar 2017, 14:02
sisekujundus on jube! Nagu second handi ukse tagant tasuta nurgast leitud diivan ja säästudisain seintel. Vahetage palun välja. Kontrastiks vaatasin täna ETV+ ja olen meeldivalt üllatunud (üleüldse on see täitsa ok kanal). Stuudiokujundus palju parem (välja arvatud imelik värvikombinatsioon seinamustris), saatejuhid asjalikud ja teemad kah asjalikud. Vaino minemisest kahju pole, sest tema alatine vahelesegamine külalise vastusesse häiris, lisaks väga vali hääl või mikri häälestus. Viirpalu stilistile vitsa, Viirpalul endal poleks häda midagi kui mõttetud korduskommentaarid ära jätaks. Aga me ju ei tea, mida on saate formaadi loojad saatejuhtidelt nõudnud.
Vaataja10. jaanuar 2017, 12:10
Naissaatejuht tuleks kindalasti välja vahetada, sest kuulates Katrin Viirpalu tunned end justkui tobukesena, kellele tuleb lakkamatu lobisemisega aabitsatõdesid selgitada, näiteks korrutab ta saate jooksul kümneid kordi: "Täna on teisipäev, te vaatate Terevisiooni .... jne". Ja kui stuudios tehakse pannkooke, siis ei jõua ta näiteks kuidagi ära imestada stiilis, et taignasse pannakse ka mune.
Saate autorid ja selle eest vastutajad võiksid vahel eeskujuna kiigata ka YLE hommikuprogrammi, mille rahulik ja intelligentne stiil võiks olla heaks eeskujuks.
Vaataja, kah10. jaanuar 2017, 15:54
Velkommen til Lillehammer10. jaanuar 2017, 12:07
Kehv10. jaanuar 2017, 12:05
Ringvaade õhtul väga hea ja normaalsed saatejuhid, kuidas siis hommikust Terevisiooni ei saa vaadatavaks teha. Vaja oleks ikka palju muudatusi teha, keegi teeb halba tööd ekraani taga.
Aga...10. jaanuar 2017, 12:05
Millal kädistav Viirpapagoi lõpuks minema lennutatakse? Ei jõua ära oodata...
põhu pall10. jaanuar 2017, 12:01
umbelt möku on see vennike, Vaino oli selline temperamentne ja hommiku teleka käima pannes oli äratuse eest, kui nüüd see vend rääkima hakkab, jään uuesti magama!
Jasssper10. jaanuar 2017, 16:33
Nõus. Kui nt. Vainot võib etre kujutada šašlõkigrilli juures kildu rebimas, siis seda uut küll ei tahaks kodu juures näha.
heh10. jaanuar 2017, 11:54
Okei on, kodune saade, pange hästi edasi .
ultraHD10. jaanuar 2017, 11:53
Pildiga oleks ka aeg üle minna 4K peale.
Katrini10. jaanuar 2017, 11:52
stiili pole midagi viga ja see polegi nii tähtis. Probleem on tema puhul hoopiski diktsiooniga, jutuvadast on raske aru saada.
Ants10. jaanuar 2017, 13:41
Hommikut võiks alustada siis kõrvade pesemisega ehk?
10. jaanuar 2017, 17:04
Ma ei saa aru, mis diktsiooni teema see koguaeg on. Ideaalselt räägib,on ilus, palju teadmisi. Minu lemmik naissaatejuht!
isversusver11. jaanuar 2017, 08:22
väga kena, erudeeritud ja meeldiv saatejuht on Katrin Viirpalu
5510. jaanuar 2017, 11:51
jube igavad ja pikad-lohisevad teemad hommikul, õnneks ma tavaliselt ei näe, lahkun kodunt juba 7.15.
täna: kuidas vormistada puuet, ja seda pikalt pikalt, no halloooo, ega see prillitoos ei ole
5610. jaanuar 2017, 12:37
Kas siis see on Prillitoosi teema? Tulebki aktuaalsel teemal rääkida, täna oli selleks uus töövõimeseadus...
5510. jaanuar 2017, 15:09
selle kuulamiseks on aega ainult kodusistujatel kahjuks, pikk ja lohisev, hommik võiks ikka ergutavam olla
vähemalt 10. jaanuar 2017, 11:23
stuudio kujundus on ilus.
Regila 10. jaanuar 2017, 11:01
Viirpalu väiks vähem rääkida ja lasta ka küsitaval oma mõtteid avaldada. Viirpalu lobisemine hakkab üle piiri minema. Uus saatejuht on tubli ja kindlasti läheb paremaks.
Ants10. jaanuar 2017, 10:59
Viirpalu on ilus naine, aga riietumisstiil on küll teema omaette. Muus osas on koos uue saatejuhiga väga OK viis hommiku alustamiseks see saade.
vaataja10. jaanuar 2017, 18:53
Viirpalul on kohutav soeng,nagu kammi või harja poleks olemas.Oleks vaja mõnda teist kenamat naissaatejuhti.
Arvesta10. jaanuar 2017, 10:49
sellega,et selle tädi jutuvadal pole otsa ega äärt... Püüa üle rääkida.
10. jaanuar 2017, 11:38
artikuleerimata jutuvada
naisuke10. jaanuar 2017, 12:38
Juttki oleks talutav, kui ta nii külje alla ei ujuks.
Jasssper10. jaanuar 2017, 16:30
Mulle jutukad naised (võivad ka kädistada) meeldivad.
E.10. jaanuar 2017, 10:42
Väga palun, et Viirpalu vahetaks ära stilisti. Sellel hooajal on riietus täiesti käest läinud. Nagu riided oleksid Humanast toodud ja kuidagi selga sobitatud. Üks näide- 10.jaan.saates.
Serviti10. jaanuar 2017, 10:38
Eelnev räägib Katrinist.
Serviti10. jaanuar 2017, 10:36
Saatejuhi soengu stiil ei ühti tema vanusega, oleks aeg muuta imidžit.
??10. jaanuar 2017, 11:59
Keemilised lokid ja rullisoeng ?