Foto: Alar Truu
Üritused
9. jaanuar 2017, 15:43

Mart Normet: Eestil on tänavu Eurovisioni võidulaul, küll me selle ära tunneme! (28)

Eesti Laulu produtsent Mart Normet kinnitas tänases "Terevisioonis", et Eurovisioni esikoht tuleb tänavu Eestile.

"Loomulikult. Võidulaul on kindlasti olemas. Küll me selle ära tunneme," vastas Normet saatejuhi küsimusele, kas Eestil on sel aastal olemas lugu, mis viib meid Kiievi eurolavale ja tagab seal ka edu. Muidugi tuleb siinjuures ära märkida ka nüanss, et Normet andis vastuse kelmikalt naerma puhkedes. Seega Eurovisioni fännid – absoluutse kinnitusena ei tasu seda võtta, siis ei pea ka pettuma.

Kuivõrd Eesti Laulu konkurssi on korraldatud juba mitmeid aastaid järjest, siis uuris "Terevisiooni" uus saatejuht Eero Reinu Normetilt ka selle kohta, kas lauluvõistlus suudab veel vaatajaid millegagi üllatada. "Tegelikult sel aastal oleme hoopis meie, korraldajad, saanud ühe suure üllatuse – finaalkontsert Saku Suurhallis on põhimõtteliselt läbi müüdud," sõnas Normet.

Normeti sõnul lähevad alates sellest nädalast Eesti Lauluga seotud inimeste graafikud tihedaks. "Meil on täna pikk koosolekupäev kõikide artistidega ja homme täpselt samamoodi. Lisaks ka saatejuhtidega, kelle nimesid ma veel ei ütle, on meil sel nädalal pikad tööpäevad."

Mart Normet lubas, et Eesti Laulul saab näha ja kuulda palju muusikat ning palju nalja.

Alates tänasest tutvustatakse "Terevisioonis" ka Eesti Laul 2017 poolfinaliste.