ÕNNELIK RISTIEMA: Ajakirja Kroonika peatoimetaja Krista Lensin oli olnud juba pikemat aega Taimaal, kui pisitüdruk Neytiri ilmavalgust nägi.Foto: Gerli Grandi blogi
Inimesed
9. jaanuar 2017, 04:00

Krista Lensin hakkas Erika Salumäe tütretütre ristiemaks (4)

Erika Salumäe tütre Sirli ja tolle kallima Gowri lapse ristiemaks sai seltskonnaajakirja Kroonika peatoimetaja Krista Lensin. Pisike tüdruk Neytiri sündis aastavahetusel Taimaal, kus Sirli koos oma elukaaslase ja tema rõivatöösturitest perega praegu viibib.

Sama seltskonnaga on olnud sooja Tai päikese all juba pikemat aega ka värske ristiema Krista. Koos Gowri pere, Grand Uustaludega, tähistas ta jõule ja võttis vastu uue aasta.

"Otse loomulikult on tema ristiemaks Krista Lensin ja ühele väikesele tüdrukule midagi paremat juhtuda ei saa," kirjutab Grand Uustalude pereema Gerli oma uues blogis "Gerli Grand: Alasti".

"Rõõmsameelne naine, kes on elus nii mõndagi kogenud ja toredaid tegemisi, elutarkust ning huvitavaid lugusid jätkub igaveseks! Eriti tore on see, et vanaema tunneb Kristat juba ajast, kui ta oli 17aastane," teatab Gerli, et nad on Kristaga sõbrannad juba rohkem kui pool elu.

Sirli (kes kasutab viimasel ajal nime Shanti) ja Gowri Grand Uustalu tütar Neytiri nägi ilmavalgust Phuketi haiglas 31. detsembril Tai aja järgi kell 13.59. Piiga kaalus sündides 3150 grammi ning oli 48 sentimeetrit pikk. "On imeline tunne näha oma poega värske isana," kirjutab vastne vanaema Gerli.