VEEL KOLMEKESI: Ants, Ingel Miina ja Veronika tervitasid kolmekuningapäeva hommikul oma uut pereliiget – pisipoega, kel nime veel pole.Foto: Sigrid Peterson
Inimesed
7. jaanuar 2017, 04:00

Palju õnne! Dirigent Veronika Portsmuthi perre sündis poeg (1)

Eile, kolmekuningapäeva hommikul sündis dirigent Veronika Portsmuthi ja tema elukaaslase Ants Lusti perre teine ühine laps, pisipoeg.

"Imearmas poisike kaalus 3571 grammi ja oli 51 sentimeetrit pikk," kinnitab Veronika Antsu vahendusel Õhtulehele rõõmusõnumit. Uue ilmakodaniku võimalikke nimesid vanemad alles vaevad.

"Valikuprotsess on mitmekihiline. Variante on palju. Eks me ürita nime lapse silmadest välja lugeda. Kipume kalduma kahe [eesnime] kasuks, et nimedest üleküllastunud maailmas omanäolisust hoida."

Vanemate sõnul läks sünnitus igati plaanipäraselt ning Ants ja Veronika tänavad selle eest doktor Sirle Randoja Pelgulinna sünnitusmajast. Praegu on nad ka ise veel haiglas.

"Jõudsime alles perepalatisse ja kohaneme uute oludega."

Mis tunne Veronikat valdas, kui pisipoeg kätele anti? "Ülevamat lapse sünnist ilmselt ei ole ja tunnete kirjeldus jääb siinkohal pärissündmusele oluliselt alla. Õnnejoovastus on suur," õhkab ta.

Paari esimene laps Ingel Miina, kes saab 12. märtsil kaheaastaseks, on väikevenda kaua oodanud. Tüdruk on saanud teda juba telefonist ka piiluda. "Eks ta ootab kannatamatult, millal saaks oma silmaga näha, kes sealt emme kõhust siis ikkagi välja tuli."

VEEL KOLMEKESI: Ants, Ingel Miina ja Veronika tervitasid kolmekuningapäeva hommikul oma uut pereliiget – pisipoega, kel nime veel pole. Foto: Sigrid Peterson