Tele

TV3 VIDEO | Martin Helme: see on EKRE teene, et Eestisse massiliselt pagulasi veel tulnud ei ole (227)

LISA KOMMENTAAR

rt 9. jaanuar 2017, 23:27
millegipärast tuleb meelde Herbert Marcuse teooria kus ühiskonna ülevõtmiseks tuleb vähemused tõsta esiplaanile ja kõik normaalne kuulutada ebanormaalseks, et suruda maha mingis riigis enamuse jõud - et rahvusvaheline kapitalistlik eliit saaks selle oma kontrolli alla võtta ja endale kasumit teenima panna
https://et.wikipedia.org/wiki/Herbert_Marcuse
Marcuse kirjeldab oma raamatus “Repressive tolerance”, kuidas kõik normaalne tuleb kuulutada ebanormaalsuseks, et vähendada enamuse survet. Enamuse haarde vähendamisel on kasuks kõik vähemused, kes aitavad lagundada senist ühiskonda. Kõikide “piinatud” vähemuste – anarhistie, immigrantide, seksuaalvähemuste, jne - taotluseid tuleb teatud piirideni soodustada, kuniks varasem ühiskonnamudel on muutunud ebakindlaks, et sellele suurem hoop anda. Enamuse jõu vähendamiseks tuleb vähendada põlisrahva rolli (sh protsentuaalset osa rahvastikus aga ka osa juhtivrollides) nende omas riigis, sest see aitab enamuse soove alla suruda. Seejärel tuleb anda otsustav löök ja tuua senise võimu asemele “uus” marksistlikule eliidile kasumlik ja lojaalne süsteem.
ei8. jaanuar 2017, 23:53
see on eesti kliima, olematu sotsiaalsüsteemi ja vaese armetu elatustaseme teene.
to ei9. jaanuar 2017, 00:55
Pagulasi ei huvita eestlaste elatustase.
Pagulased elavad renoveeritud korterites, saavad suuri abirahasid, neil ükskõik, kuidas eestlased elavad.
Ekret8. jaanuar 2017, 17:20
ei saa valida nad ei toeta astmelist tulumaksu...!?
Teisitimotleja 8. jaanuar 2017, 17:02
Rollimangud peaksid ikka vastama tegelikusele mitte olema mone vaimu puudega sallija luul. Naiteks lastele voiks teha rolli mange kus pagulane soidab autoga mangivate laste hulka. Jargneb sellele laste paanika ja kisa. On palju surnuid ja veri jookseb ojadena Vahemalt see mojub usutavana
Teisitimotleja 8. jaanuar 2017, 16:52
Eesti lastevanemad voiksid votta lahenemis keelu oma lastele Irene Kaosaare ja teiste sallijate vastu
to Pagulasi9. jaanuar 2017, 00:59
Pagulasi ei huvita eestlaste pension.
Nemad saavad iga kuu suuri abirahasid ning põliselanikud ei ole nende mure.
Paugulasi 8. jaanuar 2017, 16:51
ei tule meil tänu Ansipile kes viis riigi 5 vaesema hulka ja vähendas kõigil eesti pensionääridel 50 euro võrra pensione ja saatis selle raha Kreeklastele.
maamiiz7. jaanuar 2017, 23:38
ekre teened hakkavad veel hiljem vilju kandma ,pigem ikka see reformikate teene kes meid viie vaesema hulka aidand ja seega pole me pagulastele nii aktraktiivsed lüpsilehmad
//8. jaanuar 2017, 08:38
Reform põrus Rõivase valitsuse jämedate poliitiliste vigade tõttu: pagulaste soosimine, kooseluseaduse ja piirilepingu pooldamine. Järgmised on sotsid ja irl kes põruvad , kui jätkavad roformi vigade arendust. Loodame, et Ratas ei korda reformi käkke.
to maamiiz8. jaanuar 2017, 15:43
Pagulasi ei huvita, kuidas meil kohalikud elavad.
Pagulased saavad oma renoveeritud tasuta korterid, suured abirahad kätte nagunii.
üleskutse7. jaanuar 2017, 20:27
Jätaks kõrvale selle isiksuste kallal norimise.Arutaks ikka asja sisulise poole üle ja ideede üle.Selgelt on rahvas lõhestunud kaheks.Ühed soovivad eesti riigi säilimist ja eestile omase keskkonna säilimist.Teine grupp elanikke ei soovi enam eesti riiki ja eestile omast keskkonda.Nad soovivad näha eestit sellisena,nagu näeb välja afrika ja lähis ida!Nüüd võikski kumbki elanike grupp oma kommentaarides põhjendada omi eelistusi ja vähem halvustada oponente.Selliseid pubekate stiilis lahmimisi on lihtsalt igav lugeda.Ja rohkem dokumentaalset materjali,et oleks teistel ka huvitav.Ja tore oleks kui inkvisiitorid ei blokeeriks dokumentaalsete allikate lisamist!
üleskutse on mõistlik,7. jaanuar 2017, 20:44
kuid siin mõni ei taha v ei viitsi(ehk mõistuseraasuke on ka hernetera!) teemasse süüvida ja siis lahmibki niisama.Empaatiavõimetu ei taju pomme ega vägistamist.
No ja siis jahuvadki oma vihaõhutamisest ja mida iganes,peaasi,et solk lendaks EKRE suunal.Dokumentaalselt pole neil midagi esitada,sest neile on see väheoluline-no ja kes viitsib otsima hakata-"naised saunas rääkisid"-see on nende teabe allikas!Punkt.
7. jaanuar 2017, 20:13
Järgmine aasta on EKRE aasta ja karjuge palju tahate roosad sotsid ja punased oravad.. Kaldre paneb absoluutselt täppi, nagu tänase Pihkurigi ja presidendi sügisel.
kes tõde tahab,loeb www.uueduudised.ee7. jaanuar 2017, 20:29
lõik uudistest:
Kutsun teid üles olema eriliselt tähelepanelik kõigi algatuste ja projektide osas, mis just teie laste koolides või lasteaedades ette võetakse. Tuleb mõista, et kõiki taolisi programme esitletakse alati valelikus võtmes, üritades jätta muljet, et tegemist on süütute või heatahtlike ettevõtmistega. Nii reklaamitakse homopropagandat eelkõige koolivägivalla vastase võitlusena. Immigratsioonipropagandat üritatakse näidata aga kui katset panna lapsi rohkem tundma empaatiat raskustes olevate inimeste suhtes. Mõlemal juhul on tegemist noorte inimeste võika manipuleerimisega.
EKRE töötab pidevalt oma tõekspidamiste kohaselt.Väheoluline pole ka see,et erakonnas pole kriminaale.Kas mõni teine erakond saab ka seda väita,isegi irl-s oli 21.kriminaalse taustaga liiget!?Kuidas see võimalik on?
on küll võimalik8. jaanuar 2017, 14:12
kui ollakse keskendunud ainult oma karjäärile ja materjaalsetele huvidele põhimõttege üle laipade tippu!
Kadakamõisnik7. jaanuar 2017, 20:57
Kindlasti on järgmine aasta EKRE aasta kui mitte see aasta. Eks saab näha kummal aastal ta tegelikult ajaloo prügikasti rändab.
8. jaanuar 2017, 00:28
Panin plussi kommentaari esimese poole eest. Mõisnikud on meil kõik ajaloo prügikasti lennanud. Nüüd on ettevõtjad ja lihtsalt endiste mõisate omanikud.
naine8. jaanuar 2017, 16:06
minu meelest ütles Kaldre, et tulemas on üllatus- naispresident, kes saab koha ebaausal teel
ank7. jaanuar 2017, 12:32
ei ole ilus ennast võõraste sulgedega ehtida, pagulasi pole tulnud sest jutud sellest lagedaks varastatud ja mahamüüdud riigist ulatuvad süüriasse. laar alustas teised jätkasid
ma naen7. jaanuar 2017, 19:14
to ank8. jaanuar 2017, 06:18
Mis pagulastel sellest, kuidas kohalikud elavad.
Pagulased saavad oma tasuta korterid ja abirahad ilusasti kätte.
küsimus 7. jaanuar 2017, 11:16
Aga miks helmed, kes ikka veel teevad koostööd ühtse venemaa lepingupartneriga savisaare keskerakonnaga, ei võitle selle eest ja ei päästa meid Venemaalt saabuvate uute majanduspagulaste eest?
.
Ametlikest andmetest on teada, et
viimase kolme aastaga on Eestisse saabunud ja siis saanud elamisloa ligi 8500 Venemaalt või Ukrainast saabunud inimest.
Ukrainlased? need võtame vastu, sest seal on sõda.
Aga venelased? – Venemaal ju mingit sõda ei ole!
Ootame vastust, tark martin!
pole tähtis8. jaanuar 2017, 14:16
Ka Bangladesis ei ole sõdaja paljudes teistes musta afrika riikides.See ei ole absoluutselt tähtis,kas on sõda või ei ole,sest on olemas Kalergi plaan,mis on euroliidu ja afrika liidu ühiskokkulepe 50 miljoni afriklase ümberpaigutamiseks euroliitu.Netis on sellekohased dokumendid saadaval!See programm on juhitud kaose üks osa lihtsalt.
mina8. jaanuar 2017, 16:08
mind ka hämmastas, kui rõivas võttis vastu jeemenlasi, peaasi, et oleks must ja moslem
no7. jaanuar 2017, 10:59
ei saa need helmed oma õõvastavaid ja valelikke jutte jätta.
Mis jutt jälle sellel noorel ja mardi papast veel rumalamal noorel martinil -
"ekre on Eesti päästnud massilistest pagulaste hulgast"??
Ja siis veel Martin Helme
„see on aga noortega manipuleerimine.“
Hoopis helmed ja nende palgalised vabrikukutid püüavad ise juba aastaid eesti rahvast manipuleerida,
õhutades meeletut võõrviha
laimates EV riigijuhte ja EV valitsust
maha tehes meie riigi ja rahva eluolu, valetades kui ülivaeselt me kõik Eestis elame jne.jne.
Need Eesti riigi ja rahva „päästjad“ helmed on omaarust ülitargad, seejuures on nende malli järgi kõik teised inimesed purulo.llid.
Tegelikult on see kõik hoopis vastupidi.
16 häälega näidati neile juba koht kätte – poliitprügimäele!
aga ei oska need helmed oma vigadest õppida – ikka vigisevad ja ajavad edasi oma mulajutte.
Kui7. jaanuar 2017, 16:34
tahad välja surra, head teed!
Ära aga oota, et teised sinu ilmavaadet jagaksid.
küsimus7. jaanuar 2017, 19:36
kas sinu arvates on eesti tänavapilt liiga igav?Kui sa oma lambaajuga mõtled nagu lammas ja käitud nagu lammas,siis ka lõpetad,nagu lammas( https://www.youtube.com/watch?v=RPQxtGvBuLA&spfreload=10&bpctr=1483812249)
aga8. jaanuar 2017, 14:20
näita ise eeskuju ja ära levita valelikke jutte.Vastuta oma sõnade eest ja anna vabriku aadress,kuhu cv saataja too välja näidislepingu koopia,kus on välja toodud töötasu ja tingimused!
Euroopa Manifest - 7. jaanuar 2017, 10:20
Kas ühiskonnaõpetuses enne nn rollimänge tasakaalu huvides tutvustatakse ka Euroopa Manifesti (autoriteks SOTSID), mille järgi rahvusriigid tuleb hävitada ja Aasiast ning Aafrikast massiliselt muud rahvast Euroopasse ümber asustada?
Mart7. jaanuar 2017, 09:45
Olen seda juba mitu korda küsinud ja küsin veel- miks ei aita Eesti riik oma vaeseid, nälgijaid ja kodutuid? Kas liiginimesearmastus on ainult ühepoolne ja kehtib pagulaste suhtes ning eestlasi aitab ainult "Kodutunne"? Kaua selline topeltmoraal kestab ja tehakse selget vahet oma ja heaolupõgeniku vahel? Just sellepärast saab EKRE toetuspunkte juurde, sest hoolib ka omadest ja tõstatab sirgeseljaliselt küsimusi, mida keegi teine küsida ei julge. Pole raske arvata, kes valimistel minu pere hääled saab! Ja ärge tulge mulle ütlema, et EKRE on populistlik ilming sest vaatamata kõigele kõnetavad EKRE ettevõtmised ja väljaütlemised kõige rohkem inimesi, kes soovivad kaitsta oma kodumaa kultuuri ja keelt, ning omi puudust kannatavaid inimesi. Kogu poliitika olemus on populistlik ja las ta siis olla, kui see kodumaale ja oma rahvale selget kasu toob!
Ekrel pole siin mingit mõju7. jaanuar 2017, 08:37
Ekrel pole üldse mõju.See,et neid "heaeluotsijaid" siin ei ole,on tingitud sellest,et me pole nende jaoks piisavalt atraktiivsed ja ei poputa neid.Las see nii ka jääb.Aitama peab päris abivajajaid.
on küll8. jaanuar 2017, 16:14
me siin venelasi ka abirahadega eriti ei poputa, aga ikka nad tungivad siia - võiks ju tagasi koju või edasi Rootsi nt minna, mitte töötuna Eestis kükitada ja vinguda. Kui on vaja maa üle võtta, siis ikka asustuskolonistide najal.
Valin alati EKRE7. jaanuar 2017, 08:22
AINUS,KES AUSALT JA TARGALT RÄÄGIB, NAGU ASI ON,
Tiit7. jaanuar 2017, 07:25
Tibli ekre.Tänu teile tõuseb ka homme päike.
7. jaanuar 2017, 06:37
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
7. jaanuar 2017, 11:06
enne hakkab päike läänest tõusma kui need
- eesti rahva lõhestajad ja
võõrviha õhutajad ekriidid võimu juurde lastakse
Juku7. jaanuar 2017, 15:05
Tule taevas appi! EKRE ei ole millegiga näidanud oma võimekust juhtida. Seal ei ole kompententseid inimesigi.
mis juttu see Helme ajab7. jaanuar 2017, 02:58
aastal 2016 on Venemaalt tulnud ja rahuldatud enam-vähem 1600 elamisloa taotlus, samas on Süüriast ja Ukrainast Eestisse pagulase taotluse esitanud umbes 80 inimest, millest see vennike räägib...paneb järjekordselt mingit luuletatud propat????
irv7. jaanuar 2017, 03:33
Luuletatud propast helmed elavadki.
to 02. 587. jaanuar 2017, 03:53
Küll palgalisel ikka jutt muutub.
Kui ei oleks EKRET oleks pagulase taotluse esitajaid mitte sinu toodud 80, vaid 800 või 8000.
tublid7. jaanuar 2017, 01:46
Kontshilos vesna i nastupilo leto - spasibo ekre za eto.
Imelik7. jaanuar 2017, 01:59
ja mõttetu kommentaar
Maamees7. jaanuar 2017, 01:18
EKRE võimule - ainus erakond, kes seisab Eesti maa ja -rahva eest!
to: eestlane7. jaanuar 2017, 06:01
EI OLE sa mingi eestlane.
rt 9. jaanuar 2017, 23:40
ei ole jutt ainult eesti rahva eest seismises - kui Kalergi, Rothschild ja Warburg aastal 1924 koostasid Euroopa Ühendriikide kava ja finantseerimise plaani siis kavas oli ikka üle võtta kogu Euroopa senine riikide rahvuslik ülesehitus ja viia see turumajanduslikule ja muuta kogu Euroopa ühest keskusest ehk ühest keskpangast sõltuvaks.
https://en.wikipedia.org/wiki/Richard_von_Coudenhove-Kalergi
Pmst7. jaanuar 2017, 01:00
on nii, et tööandjal on vöimalus löpetada töösuhe inimesega,kes ei täida korralikult tööylesandeid vöi on muutunud ebalojaalseks,mis tähendab ka seda, et mina, riigikogulasele palgamaksjana, peaksin omama sama öigust. Kui ma olen eksinud oma valikus ja pannud mölaka enda raha eest pukki,peaksin saama ka ta sealt maha vötta. Miks me siis ei kasuta oma öigusi ja laseme endile oma raha eest krae vahele s.ttuda?
Pööriiöölane7. jaanuar 2017, 00:50
Loodetavasti annab nüüd see järjekordne multikulti ja padusallivuse pähemäärimine lastele vastupidise tulemuse. Ja lapsevanemad hakkavad viimaks oma lapsi hoiatama kõikvõimalike mustade hulguste eest, kes pole mitte ainult potentsiaalsed kurjategijad, vaid ka levitavad üliohtlikke nakkushaigusi, millel sageli puudub igasugune ravi ja mida siinsed arstid isegi diagnoosida ei oska.
Selge see7. jaanuar 2017, 01:30
Sul ju meeldib kuidas venelased neid pommitab
Miinused selge see all7. jaanuar 2017, 11:09
Kahepalgelised eestlased. Sõimavad venelasi, ja samal ajal põgenikke vastu võtta ei taha, ei ole ju oma nahk nagu see oli -41l ja44l aastal, irw
miinused7. jaanuar 2017, 12:18
Mille vastu te vaidlete? Mille polest teie põgenemine oli süürlaste omast teistsugune? Arvate, et olite väljavalitud? Või hoopis teil meeldib venelaste tapatalgud Süürias. Ei imestaks.
Venelased tapavad, aga põgenikke vastu võtta ei taha7. jaanuar 2017, 12:19
Kahepalgelised eestlased
Tuleta meelde7. jaanuar 2017, 01:32
Oot oot, kui palju Eestis on HIV kandjaid? Kuulujutude järgi Euroopa mastaabis seikohal.
Möhh7. jaanuar 2017, 00:44
Pele paanika pagulaste ümber, sedagi väga valesti ajastatult, ei ole EKRE teenemitte midagi. Ja kui kellelgi on tõeliselt kahju, et Eestisse siiani massiliselt pagulasi saabunud ei ole, siis on see jälle EKRE. Sest mitte ükski teine erakond ei võidaks selle läbi endale valijaid. EKRE ei hoia häda(sid) ära, vaid kasutab neid ära nii palju kui võimalik ja lisab hagu tulle - kah kui võimalik.
oehh7. jaanuar 2017, 03:55
Möhh on ju raha eest kommija. Kirjutab seda, mida peavool käsib.
aga7. jaanuar 2017, 11:36
miks sa nii arvad? Ma olen temaga samal seisukohal, kuid ei ole " raha eest kommija"!
to aga8. jaanuar 2017, 06:27
Anna7. jaanuar 2017, 00:13
Mina kasvatan oma lapsed TÄPSELT NII nagu ise seda õigeks pean. Ja igasugused manipuleerimised minu lastega EI ÕNNESTU MITTE KELLELGI
ei anna7. jaanuar 2017, 00:45
Sinu lastega keegi ei manipuleerigi, EKRE manipuleerib sinuga.
to ei anna7. jaanuar 2017, 01:25
Kuule, reformi palgaline kommija, kas öötöö eest makstakse rohkem ?
01:25-le7. jaanuar 2017, 02:08
ISE kommenteerid ka ÖÖSEL! Palju SULLE makstakse EKRE-s....?
see7. jaanuar 2017, 11:39
nimetamine "palgaliseks kommijaks" on nõrkuse näitaja - tarkusest tuleb puudu ja ongi lihtne silte kleepida! Tat ti jätkub!!!
Teadlik vastandamine.6. jaanuar 2017, 23:37
Alles kujuneva maailmapildiga laste ümberkujundamine soovitud suunas on ettenägelik samm. Lastele tuleb lihtsalt selgeks teha, et need kes on "progressiivsete" uuenduste vastu, need on silmaklappidega lubjakadd ja tagurlased. Piiratud silmaringiga rumaladinimesed, kes ei taipa progressi. Ja seejärel viia läbi vastandamine. Et kes oled sina, kas progressiivne kaasaegne noor tolerant või siis hoopiski skleroosi põdev tagurliklubjakas? Selge, et lubjakas ei taha keegi vabatahtlikult olla. Ja nii värvataksegi taas üks tolerant-tolarant.
to Teadlik vastandamine6. jaanuar 2017, 23:50
Nõukogude ajal küll koolilapstele mingi propaganda ei mõjunud. Kõik naersid selle kommunismi ajupesu peale.
Kuidas tänapäeval propaganda mõjub ?
Kas tänapäeva lapsed on kuidagi teistsugused -?
Päris tõsiselt küsin.
jõulud mulle meeldivad.6. jaanuar 2017, 23:21
Saab punaseid küünlaid põletada (venemeelsetele) ja
saab pista pruuni kuju praeahju küpsema, siis pael kaela ja kuuse otsa rippuma. Lõpuks saab veel sellel mustal pea otsast ära hammaustada (sallivatele) ja piparkoogi ära süüa. Jõulud on parim aeg aastas.
ei ole7. jaanuar 2017, 14:58
õgard, igasugused pühad on igavaim aeg.
Lumememm6. jaanuar 2017, 23:20
"KONNA KEEDETAKSE AEGLASELT! "
ütles Martin Helme selles intervjuus.
Mis tähendab, et ajupesu alustatakse kõige nõrgemate seas. Laste, vanainimeste ja nende hulgas,
kellel pole kas elukogemust või ligipääsu tõepärastele uudistele. Tasapisi jõuab see kõigi ajudesse...
Miks SEE pole artikli pealkiri?
pole mõtet soovitud odavat tööjõudu pagulasteks nimetada.6. jaanuar 2017, 23:07
Nagu saabudes selgunud on, pole need valmis odava raha eest tööd tegema ja soovitud majanduskasv asendub hoopis kurnavate toetuste maksmisega.
Urrr6. jaanuar 2017, 23:02
Koolis vägisi lastele pagulasi kiitma küll pole vaja hakata. Need pagulased peavad austuse ja sallivuse ise välja teenima mitte käsu korras.
just nimelt,6. jaanuar 2017, 23:08
mitte avansiks vaid just välja teenima. Ja kui sõda läbi peavad koju tagsi minema.
sõda6. jaanuar 2017, 23:12
ongi kohe läbi saamas, seega võivad hakata asju pakkima ja kodumaale naasma, et see üles ehitada nagu euroopa kunagi uuesti rusudest üles ehitati.
to sõda7. jaanuar 2017, 00:06
95 % ei ole ju sõjapõgenikud.
mulle meeldivad jõulud.6. jaanuar 2017, 23:02
Saab punaseid küünlaid põletada (vene pooldajatele) ja
saab pista musta ahju küpsema, siis pael kaela ja kuuse otsa rippuma ja lõpuks saab veel sellel ruberoidil pea otsast ära hammaustada (salli_dele ja liberal_lidele) ja piparkoogi ära süüa. Jõulud on parim aeg aastas.
mitu korda7. jaanuar 2017, 15:28
oma jama kirjutad, haige inimene?
jaaa6. jaanuar 2017, 23:01
Preagu saate end avaldada Objektiivis ja vahelk raadios ning teles, aga Tallinna TV, kus ka hr Kunnas sageli esineb, tahab hr Michal kindlasti sulgeda. Arvata võib, et mitte enam keskerakonna pärast, vaid selleks, et teie esinemiskoht ära võtta. Muu meedia avab teile kahjuks harva oma võimalusi.
Konkurendid tuleb ju peitu lükata.
Trump6. jaanuar 2017, 23:33
On ju sputnik ja see pole meie laste toiduraha, mis seal kulub. Seal ju samad teemad.
blond (plaksutab kunstripsmeid)6. jaanuar 2017, 22:33
Aga see mängulisus on ju nende vaesekeste pagulaste vastu empaatia kasvatamine !! Mis sest et vägistavad ja tapavad, nende vastu tuleb hea olla ja teine põsk ette keerata!
Johanna6. jaanuar 2017, 22:11
Kahtluseta peab tõdema parte tugevat mõju riigi poliitikas. Nad on saanud tiba rohkem eetriaega ja vahest ka lubatud ajakirjanduses sõna võtta, ennem oli puhas nende EKRE naeruvääristamine ja mõnitamine. Peale valimisi oldi shokis,nagu mujalmaailmaski taoliste roosade mullide lõhkemisel. Muidugi kulub aega küpsemiseks ja arenemiseks esiparteiks, aga selleks on kõik eeldused + hullumeelne krimiolukord Euroopas ja maailmas.
Toetan ikka, pole muud valikut.
Rollimängud6. jaanuar 2017, 22:03
Kas kõigest mis on juhtunud Brüsselis, Berliinis...?Miks mitte ka Kölnis, Malmös jne?
Helmed väga ei meeldi6. jaanuar 2017, 22:00
aga teistest ma üldse ei räägi, nii et järgmistel valimistel kindlasti EKRE
marksist-leninist6. jaanuar 2017, 22:21
Mulle Helmed meeldivad. Juba okupatsiooni ajal oli vana Helme tubli okupantide ideloogia massidesse viia.
halloo7. jaanuar 2017, 19:57
Lisa sinna veel kõik ajaloo ja ühiskonnaõpetuse õpetajad,parteitöötajad jne.Kui palju on eestis neid,kes nõukaajal keeldusid laulmast laule Leninist ja kommunismi headusest?Laulsite ja rääkisite kõik nagu milenkad,sest tunnistusele oli vaja hea hinne saada!Arusaamatu,miks nüüd ainult Helmest räägitakse?
naine7. jaanuar 2017, 10:40
Ja mulle jälle väga meeldivad- kõike, mida nende suust kuulen, olen nõus!
6. jaanuar 2017, 21:55
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
to Suurusehullustus6. jaanuar 2017, 22:55
Lõpeta, palgaline.
Mis pagulastel Eestis viga, tasuta korterid, suured toetused, elu nagu paradiisis.
Suurusehullustus6. jaanuar 2017, 21:54
Helme teene see küll ei ole. Pagulased ei taha siia ise tulla. Aga eks ta ole isalt, marksismi-leninismi propagandistilt, õppinud demagoogia ajamist.
Suure südamesoojusega6. jaanuar 2017, 22:06
Hävitatakse ära viimane Jumala armastus pagutute vastu.
Aga nemad võiksid ju meil tööd teha?
Seda, mida meil enam ei sobi.
Nagu näiteks koristamine.
to A6. jaanuar 2017, 23:07
Pagulased tahavad igale poole minna, kus neile tasuta kortereid ja abirahasid antakse.
Mis neil siin viga on, kõik ju tasuta.
I Teisitimotleja 8. jaanuar 2017, 16:48
Kolbab eestlastele koristamine vagagi kui selle eest elamisvaarst raha makstakse nagu on see naiteks soomes Nii et pagulste jargi mingit vajadust ei ole
A 6. jaanuar 2017, 22:11
No seda ju räägitakse ,et EKRE ja kogu rahva suure vastuseisu pärast ei taha nad siia ise tulla -ja kui marksism - leninism ka sellele kaasa aitab , siis ANNA MINNA !
7.päeva adventist6. jaanuar 2017, 21:51
Irene Käosaar hoidku oma käpad meie kõigi lastest eemale!
ega eriti ei imesta6. jaanuar 2017, 21:58
kui ükskord selgub, et see rääbaka välimusega isik on lastepornole materjali tarnija
minu7. jaanuar 2017, 15:09
laps käib Kuristiku Gümnaasiumis ,3 nda klassi lapsed pidid kirjutama õudusloo peast,no ei saa ma aru ,milleks?
On6. jaanuar 2017, 21:50
On EKRE teene ja valimistel kavatsen seda tunnustada.
to Blaaaaa6. jaanuar 2017, 23:08
Palgalised ikka ei lõpeta.
vana kommunist6. jaanuar 2017, 23:27
Mina annan ka oma hääle marksismi-leninismi propagandistile.
Annad7. jaanuar 2017, 00:35
küsimus7. jaanuar 2017, 20:40
kas juba ära ei väsi päevast päeva ja aastast aastasse papagoi kombel ühte ja sama korrutada?
Blaaaaaa6. jaanuar 2017, 21:44
Kui EKRE kuidagi üldse Eesti poliitikat mõjutanud on siis nii, et eestlaste hääled on killustunud ja meil on kaks Venemaa raudteeerakonda valitsuses. Suur "aitähh" selle eest. Pagulaste tulemise osas ei ole te halligi teinud. Ärge kujutage ette.
7.päeva adventist6. jaanuar 2017, 21:40
Antud kontekstis võib julgelt pidada sallivust hullumeelsuseks ja seestumiseks,saksamaa,prantsusmaa ja rootsi on juba reaalselt elamiskõlbmatud riigid muslimpagulaste pärast ja sealsed põlisrahvad on jubedas stressis ja ka kadedad ja vihased puutumatute Baltiriikide suhtes ja Poola suhtes.
Eesti suhtes?6. jaanuar 2017, 21:53
Sa näita mulle prantslast või rootslast, kes kadestaks Leedu, Läti või Eesti elu. Ainult teie rahvusele on need ilusad ja ligitõmbavad. Su teadmised neist riikidest on vaid see, mida vene kanalid näitavad.
7.päeva adventist6. jaanuar 2017, 22:10
Sakslased lausa viivad lapsi kõrvalasulatesse kooli kus veel pole pagulasi.
Noo ja siis?6. jaanuar 2017, 22:46
Sinusuguste jutu järgi peaks nad lapsed ikka baltikumi või venemaale viima. Mina ei pane ka lapsi vene kooli, mis seal siis imelikku?
Heh7. jaanuar 2017, 03:42
Mis need prantslased või rootslased siia puutuvad? Meie elame Eestis, see on meie kodumaa. Oluline on see, mida arvab eestlane, soovitavalt oma peaga ja ilma manipulatsioonideta. Terve mõistus ka abiks.
Olen olnud EKRE6. jaanuar 2017, 21:32
valija ja teen seda veel, astume kõik sellesse erakonda,mina igatahes küll, tuleb islami vägivalla lainele jõudsalt vastu hakata kui tahame ellu jääda.
Allah akbar-Jumal on suurim6. jaanuar 2017, 21:40
Helmed ei usalda isegi ennast,kes siis kõrvaline võib seda teha... Huvitav millise rahvuse rahvuslased nad on? Eestlaste mõõtu ei anna mingist küljest...
aga6. jaanuar 2017, 21:54
mis rahvusest sinna allukas ise oled?
teadmiseks - Jumal on üks aga teed tema juurde on erinevad
kuna see paradiisist (kõrgemast dimensioonist) pagendamise põhjus oli liha ja tapmine mitte õun siis tänu loomade eriti piinarikkale tapmisele ja ohverdamisele (Jumal ei vaja verd vaid headust) on islam ligem satanismile nii, et ärge unistagegi paradiisist
kui keegi üldse sellele sagedusele tagasi pääseb siis on need ehk veganid
klaas6. jaanuar 2017, 21:50
Arusaadav, et sa väike ekrelane püüad ju ka kuidagi pildile pääseda aga muudmoodi ei oska.
Alar16. jaanuar 2017, 21:27
Ühes on Helmel täielik õigus. See on stalinlik ajupesu! Kunagi vedas Stalin eestlasi Siberisse ja tõi Venemaalt asemele igasugust kõntsa. Need ja nende järeltulijad pole siiani eesti keelt ära õpinud. Tuleb meelde tollane ajupesu "sõbralikust" ja "vennalikust" nõukogude rahvast. Kuristiku koolis õpetatakse lapsi terroristide lapsi taluma. See on stalinlik ümberkasvatamine!
ee7. jaanuar 2017, 10:38
Kas Stalin vedas või ületasid eestlased enne teisi jälle plaani. Olime ju esimene juudivaba riik ka saksa ajal.
halloo,äratus7. jaanuar 2017, 20:43
Stalin ei vedanud midagi.Jezov oli NKVD juht,kes andis käske.Vedajateks ja näpuga näitajateks olid ikka omad Jaanid ja Jürid!
to ee8. jaanuar 2017, 06:32
Täiesti vastupidi.
Eesti just võttis juute vastu.
Sa ei ole ajalooga üldse kursis.
Morozov Pavlik6. jaanuar 2017, 21:23
Ajalool on kombeks korduda.
1959. aastal võttis EKP KK büroo vastu otsuse, "internatsionaalse kasvatustöö parandamisest Eesti koolides", mis kohustas pöörama tõsist tähelepanu internatsionalistliku kasvatustöö parandamisele nii õpilaste, õpetajate, kui ka lastevanemate seas. Parteiliikmed ning komsomolitöötajad pidid õpetajatele ja lastevanematele korraldama regulaarseid loenguid leninlikust rahvuspoliitikast, NLiidu rahvastest ning õpilaste internatsionalistliku kasvatuse ülesannetest ja küsimustest.
Koolides tuli korraldada nõukogude rahvaste teemanäitusi, sõpruskohtumisi anda välja seinalehte jms.
1963.aastal võttis NLKP KK vastu otsuse "ideoloogilise töö ülesannetest", milles oli jätkuvalt päevakorral "uue inimese" kasvatamine läbi internatsionaliseerimise (loe: venestamise) ning jätkuvalt rõhuti nn. mineviku igandite ja kodanliku elemendi väljajuurimisele.
kas see on normaalne,6. jaanuar 2017, 21:21
et elu eest põgenejad ja ohustatud pagulased-põgenikud kes on väidetavalt kodumaal ohustatud ja ei saa neid tagasi saata, siis nadd käivad ikkagi oma kodumaal sotsiaalraha eest puhkusel??
http://speisa.com/modules/articles/index.php/item.3553/police-to-tell-on-refugees-who-go-back-on-hol...
Jah, on.6. jaanuar 2017, 21:55
Jah, see on normaalne, sest nad ole ju tegelikult mingid pagulased ja Iraagist näiteks pole neil ju millegi eest pagedagi kui just Kaitseväe eest. Iraak on meie poolt okupeeritud riik ja seal on ju kõik meie käe järgi seatud. Sealt pole vajadustki põgeneda. Siia suunatavatel mustadel massidel pole pagulusega midagi pistmist- see on ümberrahvastamine.
to sergei6. jaanuar 2017, 23:18
Palgaline ei oska midagi tarka öelda, aga palk vaja välja teenida.
sergei6. jaanuar 2017, 21:20
See on pagulaskriisi teene, et Helme üldse ajalehte pääseb.
Milline au, ratsutada omasooiharate ja moslemite seljas.
keegi peab seda ju tegema6. jaanuar 2017, 21:22
kuule juut7. jaanuar 2017, 20:03
t.6. jaanuar 2017, 21:17
Kahjuks on EKRE ainuke, kes julgeb välja näidata oma vastuseisu moslemite sissevoolule. Ilmselt on südames vastu ka teised paremerakonnad, aga oma poliitkorrektsuses ei julge/ ei saa nad seda välja näidata. Võib-olla alles valimiste lähenedes. Nii hästi on meeles, kui tsahkna teatas, et võtame ainult süüria kristlastest naisi ja lapsi. ja kes tulid? Üksikud jeemeni mehed, kelle valisime millegipärast Kreekas välja. Võib tunduda imelik, aga endise isamaa valijana tundub mulle täna tsahkna jutt tühja tünni kõminana.
6. jaanuar 2017, 22:23
Kreeka kalaturul või?
@t.7. jaanuar 2017, 00:25
Tsahkna käis koos teise klouni Pevkuriga terve ülemöödunud suve IRL-ile "viimset võidmist" tegemas ja omavalitsustele hulguseid pähe määrimas. Kaua ta nüüd seda IRL-i laipa veel maa peal vedeldab? Matku juba ükskord maha! See hais tõuseb ammugi taevani!
kuidas küll mulle meeldib see rassistlik külm ilm,6. jaanuar 2017, 21:16
mis ei salli võõrast rassi ja teeb sellel olemise siin ebamugavaks.
kus lumes oled?6. jaanuar 2017, 21:21
tallinnas, tartus, pärnus, viljandis, narvas, rakveres, keilas, paides, türil, märjamaal, põltsamaal, võrus, valgas, iklas, kuressaares, elvas, jõgeval, kärdlas...6. jaanuar 2017, 21:34
nagi ikka, eestimaaalased.
Külma kiuste6. jaanuar 2017, 21:27
Néègrid istuvad kuumaks köetud mugavates majades ja meie maksame need mugavused kinni.
to Jüri6. jaanuar 2017, 23:42
Nagu Kiviõlis vene ajal. Ma lapsena arvasingi, et lumi ongi must.
Jüri6. jaanuar 2017, 21:35
Valge lumi tuleks ära keelata või vähemalt tahmaga katta. : - ) Seegi rassistlik.
samuti hele taevas tuleks ära keelata ja mustaks võõbata,6. jaanuar 2017, 21:39
Lumememm6. jaanuar 2017, 21:54
Me tahaksime seda loota, aga:
1) nad ei käi väljas ja neid ei huvita meie ilm
2) kui nad soovivad, ehitab Eesti riik nende elukoha peale kupli, kus saab ka talvel grillida ja tšilida ja sõpradega pidutseda
Olen mitmeid kordi jaganud siin Eesti kiirabiarst Mare Liigeri artiklit.
Iga kord, kui ma seda jagan ja uuesti läbi loen, on ka minul pisarad silmas, nagu sellel LAPIMAA vanainimesel...
http://objektiiv.ee/puhkus-lapimaal-ehk-petrooleum-minu-katel/
/Meie peres andis ema mahakukkunud leivatükile suud, sest ta teadis, mis on nälg. Minu silmi põletavad siiani selle Lapi vanamemme pisarad.
Kuigi tundra ei ole tänavu enam nii mitmeski paigas punane vaid valge, hall, sinine ja teab mis värvi veel, on ta ometigi punane kohalike verepisaratest.../
Hobutall6. jaanuar 2017, 21:15
Paneb imestama ekrelaste visadus ennast kiitvate kommentaaride vorpimisel. Reitingu numbrit see suuremaks ei tee, küll aga viib võimaluse saada uuesti Riigikogusse.
Kuzzer6. jaanuar 2017, 21:22
Ma panin vanaste omale kolmtuhat plussi päevas ja komme kribasin keskmiselt 350-450 eri nimede alt.
Kuzzer6. jaanuar 2017, 21:56
To 21:30. See oli aasta norm.
to Hobutall7. jaanuar 2017, 06:25
Valisin viimastel valimistel RE-d, kuna tundus, et hääled lähevad mujale ja paremat parteid, millest võiks asja olla, pole veel olemas, kes võiks valitsust juhtida. RE mängis EL-s paipoissi mängides oma kaardid maha ja ei saanud ka kodus võimuliidu kooshoidmisega hakkama ja minu silmis pole põhjust enam talle panustada, järgmistel valimistel saab mu hääle EKRE, sest sellist parteid on meil vaja, mis ei lahusta Eestit vaid katsub koos hoida. Eks elu näitab, kas EKRE-st on Eestile ka kasu või mitte. Võimalik, et nii tundvaid inimesi on ka peale minu. Tänapäeval nimetatakse liiga kergekäeliselt opositsiooniparteisid populistlikeks, kuna lubavad midagi mis pole võimalik või mis pole valitsevale poolele meelepärane või valitseva poole valitsejatele meelepärane. Kui hakkad uurima populismi tähendust, siis on palju asju, mida tehakse valitsusparteide poolt maailmas populistlik, vahe on ainult selles, millised on valikud ja millele millist silti kleebitakse. Muidugi on olemas oht et asjad lähevad üle võlli, kuid islamiseerimisega on euroopas juba täiega üle võlli mindud ja kraavisõit on juba peaagu kindel. Vaid EKRE sarnased parteid , mis rooli teisele poole üritavad keerata, saavad riigimasina veel tee peale tagasi keerata, koostöös muude normaalsemate parteidega, kuniks euroopas on veel demokraatia mitte kalifaat.
(est) https://et.wikipedia.org/wiki/Populism
(eng) https://en.wikipedia.org/wiki/Populism
Apoliitiline7. jaanuar 2017, 07:38
Vaidlen sulle vastu, eelmine aasta suurenes erakond üle 600 liikme võrra, nii öeldi raadios.
Ja lõhkikäristatud Keskerakonna arvelt võib see arv ka tänavu suureneda, sest osal neist on põhimõtted, mida nad pole Simsoni-Ratase leeri jaoks nõus kohendama, pigem juba lahkuvad sealt erakonnast.
Onu Stjopa6. jaanuar 2017, 21:09
Ei ole kuulnud, et meie eelmise laine idamigrantide järeltulijaile nende emakeelsetes koolides tehtaks rollimänge- näiteks küüditamisest, karistussalklastest jne. Ilmselgelt seda kunagi ei tule.
huvitav6. jaanuar 2017, 21:04
milline seos on Norras alles avastatud lasteporno ja nende rollimängudega
ei imesta üldse kui ükskord selgub, et need mängud on ettevalmistus kohalikeks samasugusteks videoteks
huvitav6. jaanuar 2017, 21:22
mõtlesin neid ülivarase seksuaalsuse arendamise rollimänge
kummalisi sahinaid tähtsate tegemistest liigub juba palju aastaid tagasi, inimestel peaks olema julgust teatada kuhu vaja, või on nad sealgi ees?
6. jaanuar 2017, 21:35
ees ikka. vaja on muuta ühiskonnamudelit ja sellega mingi ekre hakkama ei saa.
See on kristlus.6. jaanuar 2017, 21:58
Kuna usuõpetust ei saanud koolidesse sisse viia, siis nüüd minnakse teist teed pidi. Et enne tehakse poistele selgeks, kui huvitav on olla kooripoiss ja siis tuleb ka usuõpetus, sest ei sõdita enam vastu.
rein6. jaanuar 2017, 21:02
kas ainult ekra aga kindlasti on nad olnud väga aktiivsed pasunat puhuma. tänud neile
org6. jaanuar 2017, 20:54
Mis toimub Kuristiku gümnaasiumis, lapsevanemad? Kes käivad seal ajupesulikke näitemänge või mis väärtusi propageerimas.?Kuidas need asjad teie kodus kajastuvad. Kas seal keegi eestlase nime ka suhu võtab?
meenub6. jaanuar 2017, 21:23
Kas selles gümnaasiumis ükskord ei tehtud laiskadega ja kuritegelikega ja muidu pätipoistega mingit erisaadet eriõpetajatega , eksperimendi käigus?
orgile7. jaanuar 2017, 00:38
vaataja6. jaanuar 2017, 20:50
Helme jättis väga aruka ja korrektse inimese mulje, vastastel oleks tahtnud küll kahe käega kõvasti kaela ümbert kinni võtta - lihtsalt paha vaadata mis raha inimestega teeb
ann6. jaanuar 2017, 21:34
töötu on ka paha olla.
raha pakiga on nad uimaseks löödud ja siis6. jaanuar 2017, 21:36
on nad higed saatanale maha müüdud.
raha pakiga on nad uimaseks löödus ja 6. jaanuar 2017, 21:37
siis on nad oma hinge sarvikule maha müünud.
Juku6. jaanuar 2017, 20:47
Inimestel tasuks rohkem Sothparki ja Simpsoneid vaadata, siis saaks aru, mis on sallivus ja pagulasteemad.
Neutraal6. jaanuar 2017, 20:46
Mäletan, et pagulasteema alguaeadel oli valitsuskoalitsioon kohe nõus EL antud neljakohaliste kvootidega. Aga siis, kui Euroopas algasid terroriaktid ja selgus, et Eestil on Brüsselile üllatuseks ülimadal elatustase, tõmbuti tagasi ja oldi koos Saksamaaga kah vastu. Korraldati veel üritusi, kus püüti tõendada, et rahava usaldamatusel ei ole põhjust! EKRE on aga alati vastu olnud.
6. jaanuar 2017, 20:41
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
väljamaa totule6. jaanuar 2017, 20:47
seoses meile pealesurutava euroväärtuste essuhaisule on nats muutunud Eestis meelitussõnaks
ajast oled maha jäänud, mine uuesti kursustele
Propaganda ohvrile:6. jaanuar 2017, 20:48
Natsionalist on see, kes tahab, et oma rahvas oleks õnnelik omal maal! Kole tegelane tõepoolest.
Juku6. jaanuar 2017, 20:51
Valge eurooplane ei saa ise midagi otsustada, euro suunab ja kui ise veel väga orjameelne oled siis keerad veel vindi üle ja oi mis välja tuleb. Küüditamist mäletate, eestlased ise ju kaebasid teiste peale.
Sa juku6. jaanuar 2017, 21:05
Lõpeta oma sputniku plära. Küüditamisteks anti arvud otse Moskvast, valgete rahvuslaste peakorterist.
Ei Euromutlistidele!6. jaanuar 2017, 22:02
ei ole see sinu vihkamine millegi poolest parem, alatum ainult.
KEK mit uns6. jaanuar 2017, 22:22
Antifa-liikumisel pole ka teab mis pikka pidu - neid ei salli ei normaalsed naised, aga veel vähem moslemimehed.
Aga vaat sellised mehed, selliste meeste järele jooksevad varsti euroopa naised tormi, kui nad moslemimeeste poolt korralikult läbi on klobitud ja vägistatud.
https://www.youtube.com/watch?v=DNZ30WxvQkk
Dr. Mõngel7. jaanuar 2017, 06:15
Õnnitlen Sindki kallis "Ei Natsidele" (kes iganes end selle varjunime taga ka ei peidaks) ja kinnitan Sinulegi - tänu taevale, neegritele ja majandussurutisele on natsionaalsotsialism sisuliselt juba võitnud. Palju õnne Sulle ja meile kõigile.
Mõistus tõrgub6. jaanuar 2017, 20:41
neil haritlastel,kes seda stseeni käsivad meie lastel läbi mängida.Kuidagi ei anna rahu,et ka meil endite keskel on päris palju lapsi,kes ei teagi mis on kommid või täis kõht,toasoojusest rääkimata.Ikkagi ei mõista,miks oma laste eest hoolt ei kanta,elavad ju omal kodumaal?Üks õpetaja kirjutas postimehes ausalt oma arvamuse,et tema seda tsirkust läbi tegema ei hakka,mis iganes karistus talle järgneks.Väga õige suhtumine.Mis aga EKREsse puutub siis tõesti tõele au andes on erakond seisnud ikka kindlalt oma rahva ja kodumaa eest välja küll.Ja teeb seda seni,kuni valitsus kestab.Tublid olete EKRElased,pea püsti ja sihikindlalt edasi!
natali6. jaanuar 2017, 20:55
minu laps õpib Kuristiku gümnaasiumis ,lapsed peksavad venekeelsete nimedega lapsi .uskuge mind ministrid ,
6. jaanuar 2017, 21:22
eestlased ei salli isegi üksteist, mis siis veel teistest rääkida. rumalad ka: annavad sellega isikliku motivatsiooni (milleks täpselt ma ennustada ei taha).
6. jaanuar 2017, 23:58
vaata lasteombudsman.ee
muidugi võib venekeelset meediat ka reaalse võimalusena võtta. koolidirektori juurde pole suurt mõtet minna.
Raivo6. jaanuar 2017, 20:40
Mina valin ekre poolt.populism on rohkem refide teema.
IRW6. jaanuar 2017, 20:38
No siis ekre viletsalt esineb - näe lätti-leetu toodi ka pugelasi , need kõik jalga lasknud . Ekre möllab vaid tallinna tv s . Pole ekrenaute tõrvikutega haapsalus näinud
Lätis on asi lõppenud!6. jaanuar 2017, 21:06
Seal ju sm Stanoka koos EKREga tegi töö ära, nüüd tulevad koos Toomiga meile puhastama.
ju6. jaanuar 2017, 22:46
no sa pole siis õige haapsalu inimene ka . Pane otsingusse haapsalu ja ekre . tont ennem kui siin sõna hakkad võtma
to ju ( alias ekretont)7. jaanuar 2017, 12:04
No mitu pugelast siis minema olete peletanud - vastus =0 !
põnnadi-põnnadi hüppas põis ...6. jaanuar 2017, 20:37
Mina ei tea küll mitte ühtegi teenet, milles EKRE osaline on.
Imelik äärmuslik seltskond, kes uhkustab rahva toetusega, mis tegelikult on täiesti olematu, nagu presidendi valimised selgelt näitasid.
no mida6. jaanuar 2017, 20:44
need valimised siis näitasid? vaid seda, et valijameestest oli suur hulk isiklikust heaolust huvitatud refimeelseid
refid on oma kuritegelikku olemust väga selgelt ära näidanud
to naine6. jaanuar 2017, 20:51
Ära häbista EKREt oma turumuti (või siis prosti, nagu ise teisi tituleerid) sõimuga.
Iseloomustad hästi EKRE toetajaid - nii ma arvasingi sellest seltskonnast!
Olev?6. jaanuar 2017, 21:25
Sa peale vaseliini muust ka mõtled? Või on vaseliin juba kahe kõrva vahel, nagu mõnel tõrvikumehel?
Rollimängud6. jaanuar 2017, 20:36
koolides neljandas klassis lapsed teevad rühmatööd: tüdrukud joonistavad meeste suguelundeid ja kirjutavad nimetusi, mis nad nende kohta teavad. Teises rühmas joonistavad poisid naiste neid samu asju ja kirjutavad teada olevaid nimetusi.
to rollimängud6. jaanuar 2017, 20:43
Joonistamine pole rollimäng.
Kas sul endal lapsi on? Kui on, siis tead, et nagu laps rääkima õpib, puudutab ta kõiki keha organeid ja küsib: mis see on?
Kas sina siis vastad talle, et ei tea, kui küsimus käib suguelundite kohta?
Pere käib koos saunas, seal sama lugu ja võrdlemine.
Mis imet siis on, et 4. klassi lapsi õigesti ja professionaali poolt õpetatakse oma keha tundma ja sugusid võrdlema.
nii on alati küsitud6. jaanuar 2017, 20:58
ja nii on alati vastatud - noku on pissimise jaoks
tähtis on esmalt TUNDEKASVATUS mitte pedofiilide meeleheaks varase huvi tekitamine
need nn mängud on otseselt pedofiilide huvides, sallivate suur juht ja õpetaja Kinsey lõpetas muideks oma elu sadistliku "rollimängu" tagajärjel
ema6. jaanuar 2017, 21:04
....laps ei küsi midagi, mis sest, et koos saunas käia. Lapse jaoks on ema ja isa kehad loomulik. Pole veel kuulnud imestavaid küsimusi, et mis issil seal ripub või et mis emmel seal peidus on.
to ema6. jaanuar 2017, 21:46
Selles ju point ongi, et kõik inimkeha osad on loomulikud ja miks siis loomulike kehaosade joonistamine on ebaloomulik?
Ei rollimäng on see6. jaanuar 2017, 21:58
et algul on üks grupp pagulased, kes kabistavad naisi ja peksavad ja siis on need keda peksti ja kabistati pagulased. Nii valmistame lapsi ette reaalseks tänavasituatsiooniks.
meenutab lubjatud6. jaanuar 2017, 21:27
peldiku seina, kuhu olid kõik rumalad sõnad kirjutatud ja nüüd õpetatakse seda koolis;)
to to rollimängud8. jaanuar 2017, 06:36
Kui sinu laps puudutas ja küsis, siis kõik lapsed niimoodi ei käitu.
Ei ole kõik lapsed täpselt ühesugused.
neeme(staarüürnik)6. jaanuar 2017, 20:35
minu teene ikka! Mina ,Joel ja kristiina!
Tublid olete!6. jaanuar 2017, 21:08
EKRE moskotid, tänu teile ongi rahvas nende rongkäikudel, sest tahavad olla samasugused-vaprad ja ilusad.
6. jaanuar 2017, 20:34
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Pastor6. jaanuar 2017, 21:08
Ole kiidetud Kolmainu Jumal.
mähh6. jaanuar 2017, 21:09
Valija6. jaanuar 2017, 20:30
Hoian EKRE-le pöialt ja loodan ,et järgmistel valimistel näitavad tõeliselt EESTI eest seisvad kodanikud oma meelsust ja kastitavad oma hääle valimiste urni. Seniks rahu ja kindlameelsust !
ei6. jaanuar 2017, 20:29
maksa reedeti mõnuaineid tarvitada, suuremate koguste tarvitamisel, küsi nõu apteekrilt
tõepoolest6. jaanuar 2017, 20:24
on nad vist ainsad tegelinskid Eestis võrreldes kogu valitsusega kes saavad aru mida tähendaks massiline "tontide" sisseränne meie rahval - tänases "Seitsmesed" soovisid teada rahva arvamust kas koolides peaks õpetatama paremat suhtumist pagulastesse? Mida V...T.T.U? Mitte mingit erilist suhtumist ja selle õpetust meie koolijuntsud ei vaja, kui üldse midagi siis suhtumist pigem oma rahvuskaaslastesse.
tuleb lastele õpetada6. jaanuar 2017, 20:27
enesekaitset ja ettenägelikkust näha läbi võõraid
loodame väga, et6. jaanuar 2017, 20:24
teave pahast eestist, hirmkülmast ilmast ja vihasest rahvast võõraste vastu jõuaks ikka võimalikult kaugele ja paljudeni nii, et soov siia tulla ära kaoks.
naine6. jaanuar 2017, 20:47
Need pole arguumendid, terroristid saadavad oma käsualuseid ka siia, igas EU riigikeses peab ju olema oma rakuke, kes käsu tulles tegutseb. Pealegi meie tolerastid on suutnud ka toetused selliseks viia, et jalga ei lase pea keegi.
lol6. jaanuar 2017, 20:24
BBC 2 el on nüüd ka uus õpetlik komöödiasari
Real Housewives of ISIS
https://www.youtube.com/watch?v=DOB6UDC-67w
Vanasõna6. jaanuar 2017, 20:22
Kes see ikka peni saba kergitab, kui mitte peni ise!
tige kotkas6. jaanuar 2017, 20:18
Loodaks et selline nn osakjuhataja paneks haridusminni ukse väljaspoolt kinni
maamees6. jaanuar 2017, 20:18
Sa Helme pojuke oled endast väga heal arvamusel..
peabki olema, sest6. jaanuar 2017, 20:22
muidu tallavad need vihased libed ja sallid sind kohe ära. Edu ekre le!
sinule-maamees6. jaanuar 2017, 20:45
Aga kes oled sina ise?Hetkel Helmel tuline õigus kaitsta oma kodumaa lapsi.Kas sinul polegi lapsi või kui on siis nähtavasti sind ei huvitagi,mis võsukestest saab.Ütlen sinule,et saa kaineks ja mõtle adekvaatselt.
ka sulle oleks vaja priske annus usku endasse7. jaanuar 2017, 10:15
vaid siis, kui suudad armastada iseennast ja oma rahvast, suudad armastada teisi ning olla vastu välisele kõikehävitavale survele
on mis see ekre on aga ta on ainuke jõud, kes selle hulluse vastu tegutseb.6. jaanuar 2017, 20:17
Loodan et eksin ja on veel kedagi, tahaks eestlust ja eestlasi rahvusena säilitada.
Kuuuurija6. jaanuar 2017, 20:19
Minule jääb mulje, et EKRE eesmärgiks on vaid rahvuslikku liikumist diskrediteerida.
Meenutan6. jaanuar 2017, 20:30
kuidas 80-te lõpus ja 90-te algul püüti meedias naeruvääristada ERSP-d nagu täna EKRE-t.
6. jaanuar 2017, 20:34
just. piksevarras maandusega. vana h oli ju neli aastat kelami nõunik ja puha.
Kuuuurija6. jaanuar 2017, 20:35
Ja mis sest ERSP-st on saanud?
Mida sa meenutad?6. jaanuar 2017, 21:02
Kas ersp koosnes endistest kolhoosiesimeestest, tippkommudest, miilitsatest ja muuust taolisest kaadrist? Leidsid ka võrdluse.
pole tõsi6. jaanuar 2017, 21:52
ERSP tuumik koosnes peamiselt dissidentidest, kelle eestvedamisel üldse algaski Eestis liikumine vabaks saamise nimel.
Nemad teguid konkreetselt midagi ära, mitte ei vahutanud niisama ega vehelnud tõrvikutega arusaamatu eesmärgiga rongkäikudes.
A6. jaanuar 2017, 22:14
Sai ikka nagu vene ajal juba näiteks Pilistveres tõrvikutega rongkäiku teha - ERSP üritus muuseas
meie päike ekre!6. jaanuar 2017, 20:16
Tänu ekrele tõuseb hommikul päike idast ja kuldab meid üle pühalku paistega, kõik mustad kolisid Lätti ja eestlased europsse! Ole tevitatud üks mai!
+.+6. jaanuar 2017, 20:16
kena pintsak, kes rätsep oli?
on siis6. jaanuar 2017, 21:18
rätsepal tähtsust kui kena mees pintsaku sees on
ei tea,6. jaanuar 2017, 20:15
et küüditamismänge oleks koolis mängitud. Uurin lapse käest järele.
to Ants6. jaanuar 2017, 20:14
Mõni sünnib surnuna, sina sündisid ...ollina
Kuuuurija6. jaanuar 2017, 20:14
Kui EKRE teene on pragune muulaste arv Eestis, siis vastutavad nad ka selle u 15000 taasiseseisvumise järgse lõunamaa päritolu pagulase eest, kes Eestisse toodud. Kas nad aga võtavad vastutuse ka 350000 idapagulase eest, kes siia 1940. aastast saati on tulnud? Või on nad järjekordsed sellid, kellel on ainult teened ja au, kuid mitte vastutust?
valimistel 6. jaanuar 2017, 20:13
tuleb teha valik, et neid ei tuleks ka.
väga kõrini on tolerastia propagandast.
ekre- le tuult tiibadesse.
Uunu6. jaanuar 2017, 20:12
anti6. jaanuar 2017, 20:12
minu hääl kuulub valimistel ekrele ,
Uku6. jaanuar 2017, 20:48
mania ekreosa6. jaanuar 2017, 20:09
Lisaks on tänu meile:
päikesepaiste
vihmasabin
lumi maas, kuigi hilja
valige EKRE!
ra6. jaanuar 2017, 20:09
Uskumatu populism. Ma ei tule ütlema, et EKRE poliitika oleks vale, kuigi see mulle ei pruugi meeldida, aga sellised sõnavõtud on ikka küll väga kohatud kaua sellise jutuga valijaid üritatakse lollitada.
Mis vahet6. jaanuar 2017, 20:23
Lollid valivadki neid, kelle jutt meeldib. Valge, haritud ja noor mees seda parteid ju ei vali.
Dnsndn7. jaanuar 2017, 00:27
Valge, haritud mees valib reffid. Reffid lubasid ju rikkust ja maapealset paradiisi pea kaks aastakümmet. Mis me saime? Saime kümneid maksukordi tõuse, ettevõtluse kolimise lätti, kütusemüügi minek lätti, alko müük lätti, pensioni fondi riiklik raha mitte lisamine, pagulased, täielik eestlase väljaränne mida eima ole suudetud tänaseni peatada, põhjas lennufirma, kallis elekter, hävitatud praamiliiklus, absoluutne ja juure tasandil korruptsoon, jne jne jne. Lisage mida tahate. Ei jõua kõike.kirjutada. väike erakonnad on täna veel need kes reaalselt midagi muuta tahavad paremaks. Olgu seeekre, kristlased või vaba erakond
ra7. jaanuar 2017, 05:57
enne kui virised palun vasta neile küsimustele:
a) milline ettevõtlus kolis Eestist Lätti? alkoholi müük?
b) kui palju aastaid on eesti kogunud maksuraha soomlastest alkoturistide arvelt?
c) kui mitu aastat on riik kodanikule pensioni kodanikele maksnud ilma et üldse kuhugi pensionifondi raha peaks maksma?
d) millistest pagulastest sa üldse räägid? kas neist 70st pagulasest kes juba oma elu peale on kolinud
e) mis praamiliiklus sul hävitatud on? 4-5 kuu pärast on mõlema saare liinidel paremad laevad kui seal üldse kunagi olnud on
viriseda ja süüdistada kõiki on alati lihtsam kui natuke vaadata oma nina otsast kaugemale - võtke kokku ennast, teie enamuste elu on suure tõenäosusega lihtsam ja parem kui enamusest liiduvabariikidest. laske olla - palju asju on tehtud õigesti ka
ra7. jaanuar 2017, 06:00
Ma ei tea kuidas me selle kommentaari lõimega reformierakonnani jõudsime, aga OK, kui see sinu soove rahuldab.
Ants6. jaanuar 2017, 20:04
Pole kuulnud et EKRE valitsusse kuuluks, nii et pole neil Helmedel mingeid teeneid. Unistavad.
Antsuke!6. jaanuar 2017, 20:10
EKRE ei ole küll valitsuses aga poleks nad seda teemat üles tõstnud, oleks meie kvoot mitte 500 vaid 5000! Kas mäletate missugused olid esialgsed valitsuse plaanid ja mis neist lõpuks sai. Kui poleks olnud vastu seistud ja sellele probleemile tähelepanu juhitud, oleks lambad Merkelile oma palju lahkema "abikäe" andnud.
Has6. jaanuar 2017, 21:27
Isegi 500 on meile palju. USA-l on 4000 ja seda on neiegi juba palju! (Kolmapäevane Vice) Aitab! Lasti neid siis siia aga sellega las asi piirdub. Rohkem mingil juhul! Isegi need on siin juba häält tõstma hakanud. Aitab!
5007. jaanuar 2017, 19:58
Moderaatorile!6. jaanuar 2017, 20:14
Kas selle töö eest ka sama tasu makstakse mis omal ajal Glavliti asjapulkadele maksti? Kas hommikused politruki õpetused ikka ka enda arvamusega kokku lähevad ja kas südametunnistuse piinasid ei ole?
To ants 6. jaanuar 2017, 21:08
Pane molllu kinni tänu ekrele see nii on et pagulaisi pole veel kamalute kaupa veetud sisse.