Dr Watson (Martin Freeman) ja Sherlock (Benedict Cumberbatch) sarja neljandal hooajalFoto: ETV
Eesti uudised
5. jaanuar 2017, 17:11

Kas neljas „Sherlocki” hooaeg jääb Cumberbatchile viimaseks?

ETV näitab kolmel järjestikusel pühapäeval algusega kell 22 „Sherlocki” neljanda hooaja osasid, mida BBC hakkas näitama nädal tagasi.

“„Sherlock” on BBC menukamaid sarju, seetõttu võttis läbirääkimine arusaadavalt keskmisest pisut rohkem aega, aga ei midagi ekstreemset,” selgitas ERR-i hankeprogrammi ostja Tiina Annus, kuidas menusari üsna kiirelt Eesti vaatajate ette jõuab.

Neljanda hooaja avaosas jõuab Sherlock tagasi Inglismaale, samal ajal kui dr Watson valmistub koos abikaasa Maryga lapsevanema rolliks. Sherlock hakkab uurima, kus võib aset leida Moriarty rünnak teisest ilmast. Hooaja avaosa „Kuus Thatcherit” põhineb teataval määral Sir Arthur Conan Doyle’i jutustusel „Kuue Napoleoni mõistatus”.

Briti meedia kirjutas vahetult enne esimese osa esilinastust, et neljas hooaeg võib Benedict Cumberbatchile jääda Sherlocki rollis viimaseks. Suvel 40-aastaseks saanud filmistaar andis mõista, et hoolimata oma säravast karjäärist võivad pärast poja sündi tema prioriteedid muutuda.

„Mida vanemaks saan, seda õnnelikum olen. Jah, tööga läheb mul hästi ja see on tore, aga mul on viimasel ajal olnud ka väga hea isiklik elu,” vahendas The Telegraph Cumberbatchi, kes Briti meedia hiljutise teate sõnul on kaugelt suguluses ka Sherlock Holmesi looja, Sir Arthur Conan Doyle'iga.