Noor näitlejanna selgitab, et ega tal väga palju aega olegi, see kulub peamiselt telesarjas «Padjaklubi» mängimisele ja ülikooliõpingutele. Amanda tudeerib Tallinna Ülikoolis esimest aastat tantsimist. Tõmme lavale on talle juba emapiimaga kaasa antud.
Mitmesugust
4. jaanuar 2017, 09:52

Kuidas muutis Amanda Hermiine Künnapase elu isa surm?

Menuseriaali «Padjaklubi» värskeim staar Amanda Hermiine Künnapas tunnistab, et tema ema Piret Kalda on kangelane rohkem kui ühel põhjusel, alates näitlemisest kuni naiseliku jõuni, millega ta liitis pere pärast armastatud isa ja abikaasa surma.

Esimene asi, mida Amanda (20) ütleb, kui üritame tema pingelises ajagraafikus kohtumiseks aega leida, on: «Teeme ära!» Noor näitlejanna selgitab, et ega tal väga palju aega olegi, see kulub peamiselt telesarjas «Padjaklubi» mängimisele ja ülikooliõpingutele. Amanda tudeerib Tallinna Ülikoolis esimest aastat tantsimist. Tõmme lavale on talle juba emapiimaga kaasa antud. Tänu näitlejast emale Piret Kaldale ja näitlejaharidusega isale Priit Künnapasele pole teater, film, tants ning seriaalid neiu jaoks midagi uut ega ületamatut.

Isa surm kõigest mõni aasta tagasi oli Pireti, Amanda Hermiine ja tema õdede jaoks suur löök. Amanda tunnistab, et veel teismelisena isast ilma jäämine oli tema jaoks väga keeruline. Isale tagasi mõeldes jätkab Amanda, et tegelikult ei mahtunud talle pikka aega pähe, kuidas see võimalik on.

Loe Amanda Hermiine Künnapase avameelset ja siirast lugu edasi Naistelehe diginumbrist!

Artikli täismahus lugemiseks:
Telli digiajakiri €/kuu
Oled juba lugeja? Logi sisse