Mariah Carey esinemine uusaastaööl.Foto: Getty Images
Saund
3. jaanuar 2017, 17:17

Mariah Carey mänedžer selgitab lörri läinud uusaastaesinemise tagamaid: "Ta oleks pidanud lavalt ära kõndima ja kellelegi mikrofoni pähe viskama!" (2)

Uusaastaööl täiesti aia taha läinud Mariah Carey esinemisest on terve meedia kihanud, spekuleerides, mis võis valesti minna. Nüüd selgitas juhtunu tagamaid lauljatari mänedžer, kes süüdistab kõiges ürituse korraldajaid ning nimetab neid tülgastavateks, kuna nad Carey ees oma lolluse pärast heliprobleeme lahendades ei vabandanud.

Carey mänedžer süüdistab nässu läinud esinemises ürituse korraldajaid, kuna nemad olevat enne esinemist heliprobleeme ignoreerinud.

Ürituse korraldajad jällegi väidavad, et Carey ei tulnud esinemise proovi, mida mänedžer Stella Bulochnikov eitas ning rääkis loost enda versiooni, öeldes, et heliga oli probleeme juba enne esinemist.

"Me jõudsime Time's Square'ile kell 2:30 öösel. Nemad ei olnud Mariahiga tegelemiseks valmis kuni 3:20ni. Ta (Carey) ootas lava ääres koos oma helitehnikaga ja kõrvasiseste mikritega, et teha helikontroll, kuna tema jaoks oli kõige tähtsam heli paika saamine. Heliga oli probleeme, kuid talle kinnitati, et kõik saab esinemise ajaks korda," selgitas lauljatari mänedžer, kelle sõnul ta rääkis ürituse korraldajatele heliprobleemidest, kuid tema palveid selle parandamiseks ei võetud kuulda.

Lõpuks toodi lauljatarile uus mikrofonikomplekt, kuid staari mänedžeri sõnul ei töötanud ka see. "Nad vahetasid mikrofonikomplektil patareisid, kuid ta (Carey) ikkagi ei kuulnud heli. Lavamänedžer kinnitas, et mikrofon hakkab laval tööle," rääkis ta.

Kuid kui superstaar lavale astus ei kuulnud ta kõrvasisestest klappidest mitte midagi. "Ta otsustas need kõrvast välja tõmmata, sest kui artist hoiab neid kõrvades, siis kõik mis ta kuuleb, on vaikus," selgitas Carey mänedžer. "Kui ta tõmbas need kõrvadest välja, lootis ta oma muusikat kuulda, kuid asjaolusid arvesse võttes –  Times Square'ilt kostus müra ning muusika peegeldas hoonetelt tagasi - kuulis ta ainult kaost. See oli hullumaja. Sel hetkel ei olnud mingit võimalust asjast välja tulla," selgitas ta.

Mariah Carey esinemine uusaastaööl. Foto: Getty Images

Bulochnikovi sõnul oleks Mariah pidanud "lavalt ära kõndima ja mikri kellelegi pähe viskama".

Üritust korraldanud firma sõnul ei olnud esinemise nässu minemises süüdi nemad. "On väga harvu juhuseid, kui juhtub tehnilisi apsakaid, kuid antud juhtumi uurimine näitas, et meil ei olnud mingisugust seotust nende raskustega, mis esinesid proua Carey aastavahetuse esinemisel".

Õnneks võttis lauljatar ise kogu asja huumoriga, öeldes "S**t happens!"