Pilt on illustreeriv.Foto: PantherMedia / Scanpix
Tele
2. jaanuar 2017, 11:21

VIDEOD | NÕRGANÄRVILISTELE KEELATUD: Kõige jubedamad juhtumid, mis on aset leidnud otsetelevisioonis (3)

Kuigi TV otsepilt on midagi, mis annab ehtsalt edasi kohapeal olevat energiat, on otse-eetril ka enda miinuseid – näiteks, kui midagi läheb valesti, siis ei ole võimalik seda välja lõigata.

Siin on viis šokeerivat juhtumit live-televisioonist!

1) TV reporter, keda pussitati läbi „pussitamiskindla“ vesti

Kohutav juhtum Iisraeli TV-st, kui demonstreeriti uut leiutist, pussitamiskindlat kaitsevesti otsepildid miljonite televaatajate ees. Tuli aga välja, et kaitsevest kahjuks siiski noahoobi eest ei kaitse ja nii saigi reporter otse-eetris pussitada ning viidi haiglasse õmbelmisele.

2) Vietnami talendisaate osaline jõi kogemata hapet

Põrunud mustkunstnik põletas hapet juues korralikult oma suu ära ja pidi pärast esinemist haiglasse minema, kuid sai sealt õnneks üsna pea välja.

3) Mustkunstnik lööb naela läbi käe

Tundub, et mustkunstikel otse-eetris õnne ei ole. See juhtum tuleneb Bulgaariast, kui trikki tegev mustkunstnik unustab ära, millisesse plastiktassi ta naela oli seisma pannud ning lõi selle naela endal täie jõuga läbi käelaba. Valus!

4) TV-ajakirjanik, kes õhku lendas

Tegu on päris šokeeriva vaatapildiga – muretult jalgu kõigutava telereporteri taga lendas mootoratas õhku ning pani põlema naise vaimustava juuksepahmaka. Õnneks naine tugevaid vigastusi ei saanud, kuid loomulikult kaebas ta BBC kohtusse.

5) Briti talendisaate kohtunik tappis peaaegu saates osalenud talendi

Klipp on pärit 2016. aasta Briti talendisaatest, kus kohtunik kogemata kahest vibust korraga laseb ning jääb mulje nagu üks nooltest tabaks saate osalist otse kõhtu, kuid õnneks jäi mees terveks.