Foto: YouTube
Tele
1. jaanuar 2017, 14:39

LUGEJAD "ÄRAPANIJAST": kui keegi end puudutatuna tundis, ju siis oli ka põhjust (23)

Aastavahetuseks ekraanile naasnud "Ärapanija" võttis kokku aasta jooksul toimunud sündmused. Kuigi skandaale eelnes saatele üksjagu, leiavad nii Õhtulehe kui Televeebi lugejad, et nalja jätkus ja naerda sai.

"Mart ja Pets on leidnud oma niši ja jääb vaid jõudu soovida. Meil on ridamisi saateid, mis näitavad meie hiilgavat mõtlemisvõimet, mis tihti küll piirdub mõnitamisega st ärapanemisega," kirjutab lugeja ätt.

Teine lugeja arvab, et tegu ei olnud kellegi mõnitamise, vaid ausa ja laheda saatega. "Poliitikud mõnitavad rahvast päevast päeva ja kui siis oma tagasi saavad, siis on häda käes. tellitud ja mida kõike veel. Juur ja Oja ikka oskavad nalja teha."

"Mulle ärapanija seekord meeldis. Savisaare nimekiri ja autorollo olid lihtsalt seekord kõige igavamad. Eriti see nimekiri, kus polnud ei muusikat, ei sõnu. Satiir peab ikka kah naerma ajama. Aga muud klipid olid täitsa naljakad," kirjutab teine lugeja.

"Mis nalja teete või? Pole ammu nii kõvasti naerda saanud teleka ees!" arvab lugeja mkm.

Üks lugeja lisab, et kui keegi end saatest puudutatuna tundis, ju siis oli ka põhjust: "Vastasel juhul lihtsalt must huumor."