Foto: TV3
Tele
1. jaanuar 2017, 13:11

Kas Normanni paroodiasaade oli tõesti aastavahetuse parim? (53)

Õhtulehe ja Televeebi lugejad paistavad olevat vägagi ühel meelel – aastavahetuse parim saade oli Henrik Normanni "Edekabel".

Normann parodeeris TV3 saates nii Evelin Ilvest, Katrin Lusti, "Terevisiooni" tegijaid kui ka Kristjan Jõekaldat. Lugejate arvates oli huumor tasakaalus sarkasmiga ning tegu naljakaima saatega eilses programmis.

"Super esitused. Mees on suure töö ära teinud ja oli, mida vaadata," kirjutas lugeja, kellele sekundeeris ka teine: "Õhtu üks parimaid saateid. Oleks võinud isegi pikem olla. Kenasti olid tabatud kõik persoonid. Ja ka naerda sai ja ei vahetanud saate jooksul kanalit. Jätkaku samas vaimus."

"Meeldis. Normann on andekas ja ei ole labane. Sellepärast oli tema saade ainuke, mida vaatasin "naljaninade" saadetest. Igaühele oma, igaühel oma arvamus ja ootused," tõdeb samas veel üks lugeja.

"Kõvasti tööd tehtud erinevate karakterite sissemängimisel. Ainus saade, mis vaadata aitas."

"Ainult Katrin Viirpaluna oleks võinud peale žestide olla täpsem ka kõneviisis ja intonatsioonis. Katrin aina puterdab kiiresti rääkida ja sõnalõppe alla neelata, nii et eriti nimedest ei saa sageli üldse aru. Norman hääldas sõnu liiga aeglaselt ja selgelt," lõpetab lugeja.