Foto: Karmo Ruusmaa
Tele
1. jaanuar 2017, 10:57

LUGEJA SEPA-AVANDI INTERVJUUST: kas oli siin kuskil ka huumorit? (40)

Märt Avandi ja Ott Sepp intervjueerisid eile aastalõpu puhul peaminister Jüri Ratast. Kuigi Õhtulehe ja Televeebi lugejatele laias laastus komöödiatandemi sooritus meeldis, oli ka neid, kes leidsid, et mehed tegid halba nalja.

Lugeja mulle jätkuks kirjutab: "Sepp ja Avandi täitsid oma rolli ja Ratas oma rolli. Mõlemad tegid oma töö või intervjuu tegelikult väga hästi. Inimesed saage aru, et igal rollil on omad piirid....! Kõik oli OK."

Ka televaataja nõustub: "Avandi ja Sepp olid väga tublid."

"Kaks tobukest mõtlesid, et peaministri näol on tegemist omasugusega," kirjutab lugeja vastukaaluks.

Mina kirjutab: "Ei meeldi mulle need keigarid Sepp ja Avandi. Ma tõesti ei saa aru, miks selline väga mõttetult pikk niinimetatud intervjuu eetrisse läks. Kas oli siin kuskil ka huumorit? Ei lasknud Ratasel oma lauseid lõpetada ja segasid inetult vahele ja nende omavaheline koostöö täielikult puudus. Tegelikult Ratas sai hakkama selles segadikus."

Lugeja nii sõnul oli Ratas tasemel. "Meeldis, perekesksus, eestikesksus, et polnud kuulda ühtegi eelmiste valitsejate mantrad, e-riik, sallivus jne. Vastaspool oli ebaprofessionaalne, sisserääkimised, vastustest küsimuste noppimised ja lodev olek, saamata aru, et vastas istub peaminister, mitte suvaline rõivas."