Foto: TV3
Tele
29. detsember 2016, 16:14

AASTAVAHETUS TV3es: mida toob aasta 2017 ja "Titanic" (1)

Ka TV3 pakub aastavahetusel ning uue aasta esimesel päeval vaatamiseks palju huvitavat, eetris on nii igihaljas "Edekabel" kui ka klassikaline "Titanic".

Aastalõpuprogramm saab alguse juba 30.detsembril, Seitsmeste aastalõpusaatega Kõltsu mõisas, kus võetakse kokku huvitav ja sündmusterohke 2016. aasta. Samuti selgitatakse seitsmes kategoorias välja aasta kõige säravamad tegijad ja olulisemad sündmused.

Foto: TV3

Aastalõpuintervjuud annavad Taavi Rõivas, Jüri Ratas, Kalle Sepp ja paljud teised.  Muidugi rõõmustavad uudistesõpru ka head naljad ja parim kodumaine muusika.


31. detsember

Kell 18:25 on eetris Me armastame Eestit erisaade, kus lükatakse pidu käima koos Piret Kalda, Kristel Aaslaiu, Juss Haasma, Jan Uuspõllu, Sepo Seemani ja Kaisa Seldega. Üllatusterohket ning meelolukat vana-aastaõhtut aitavad tähistada Peeter Oja, Hannes Võrno, Kaire Vilgats, Rolf Roosalu ja  särav Eda Ines Etti.

Foto: TV3

 Kell 20:30 on eetris erisaade "Mida toob aasta 2017?".

Anna-Maria Makko intervjueerib juba seitsmendat aastat järjest kokku eesti tuntuimad astroloogid ja selgeltnägijad, et paluda neilt uue aasta ennustust. Tänavu on Igor Mangi, Eda Pauksoni ja Ilona Kaldrega liitunud ka selgeltnägijate saate värske võitja Anu Pahka ja nõid Nastja. Tasakaaluks tähetarkade nägemusele annavad omapoolse hinnangu ja analüüsi ka meie poliitikaeksperdid Ahto lobjakas ja Juhan Kivirähk. Kuuse-taat annab aga ülevaatliku ennustuse algava aasta ilma kohta.

Kell 21:30 algab "Papade Mammade Kutsuv Tuluke" I osa.

Foto: TV3

Eesti kõige armastatumad vanavanemad satuvad aasta viimasel päeval pööraste seikluste keskele. Rahuliku aastalõpu asemel korraldab Volli sajandi peo, mis ajab hulluks naabrid ja kohaliku politsei.


Kell 22:00 asub ekraanile Henrik Normanni "Edekabel", kus võetakse ette "Terevisioon" mille stuudiosse tulevad Kristjan Jõekalda ja perekond Valitsus, Evelin Ilves koos Toomas Hendrikuga, Marko Reikop usutleb president Kaljulaidi ja kuuuurija Katrin Lust paljastab järjekordse kohutava skandaali. Otse telekaamerate ees viiakse läbi nõiasaate superfinaal ja eksklusiivselt on kohal ka Donald Trump ning Hispaania tüdruk.

Foto: TV3

Kell 22:45 jätkub "Papade Mammade Kutsuv Tuluke", kus Jüri, Ulla, Vaike ja Volli on jätkuvalt peolainel. Kes meelega, kes vastu tahtmist, kuid uusaasta on teel ja põgeneda pole kuhugi. Lõbusa pralle käigus lendab vastu taevast tõeline huumori ja naljade tulevärk.

Foto: TV3

Südaööl alustab aastavahetuse muusikavöönd, eetrisse läheb ABBA pidu (ABBA The Greatest Hits).

Pidutse koos ABBA surematute hittidega! Saate ajal on võimalik edastada oma parimad soovid kõikidele headele sõpradele, armsatele inimestele ja sugulastele. 

AASTAVAHETUSE ja ALGUSE FILMID

Aasta esimese päeva hommik on pühendatud kõige pisematele TV3 vaatajatele, kavas on tõeline lastefilmide maraton! Animafilm: "Garfield”, “Paddingtoni seiklused”, “Tuhkatriinulugu”.
Aastavahetuse ja alguse filmide seas on vaatamist muidugi ka suurematele filmihuvilistele. Ootuspäraselt on eetris populaarne "Grease",  muusikafilm "Helisev muusika" ning muidugi ABBA kontsertfilm ja legendaarne "Titanic".  Aasta esimesel päeval esilinastub TV3-e ekraanil mängufilm "Pikk tee alla".