Fotojäädvustus 1. märtsist 2015: Siret Kotka ja Edgar Savisaar Keskerakonna valimispeol. Juba paari nädala pärast haigestub Savisaar raskelt ning tal amputeeritakse jalg.Foto: Arno Saar
Eesti uudised
28. detsember 2016, 22:34

Siret Kotka: Edgar Savisaarele on praegu kõige tähtsam ta tervis (65)

Keskerakondlasest riigikogu liikme Siret Kotka sõnul pole erakonna endise esimehe Edgar Savisaare tervislik seisund kiita, mis on ka põhjuseks, et legendaarne poliitik ei ole enam kaua aega teinud Facebooki-postitusi.

"Tõepoolest ei ole ta kaua aega pannud ühtegi postitust Facebooki (viimati 14. detsembril murest TTV juhi Toomas Lepa tuleviku osas - toim). Selle põhjuseks on tervis – pidevalt kõrge vererõhk ja suhkrutõvest tingitud vaevused," rääkis Kotka Delfile.

“Kahjuks ei ole ta kõige selle tõttu saanud ka trenni teha, et lihaseid tugevdada, mis on vajalik uue jalaga käimiseks," ütles Savisaarega heades suhetes olev Kotka.

Küsimusele, millised on Savisaare plaanid uueks aastaks, ning kas kohtuasi võimaldab tal veel aktiivselt poliitikas tegutseda, vastas Kotka, et hetkel on Savisaare jaoks “kõige tähtsam tervise eest hoolitsemine ja selle parandamine”.

Refereeritud artiklit tervikuna saab lugeda Delfis.