Tele

ETV aastavahetus: "Ärapanija", meeleolukas Kinoteater ja rikkalik meelelahutus parimate artistide seltsis (8)

LISA KOMMENTAAR

Tehtud!31. detsember 2016, 13:14
Vaat, kui tore, et
täna õhtul kuuleme-näeme siis nii savisaare kui ka tema nii paljude kriminaalsete sõprade ja ka autorollo jt
tegudest selles kõverpeeglis.
--
Ütle, kes on su sõbrad ja ma …
Edgar Savisaar,
Priit Toobal, Lauri Laasi, Kalev Kallo, Ester Tuiksoo, Ivo Parbus, Elmar Sepp, Arvo Sarapuu, Toomas Lepp, Priit Kutser, Karin Tammemägi, Urbo Vaarmann, Alar Nääme, Mati Songisepp, Mart Ummelas, Vello Lõugas, Toomas Õispuu, Allar Oviir, Aleksandr Moissejev, Jevgeni Solovjov, Jüri Kollo, Fjodor Ovsjannikov, Kaimo Olesk, Arkadi Nikolajev, Sofja Homjakova, Jevgenia Lindevaldt, Andrei Filippov, Aleksander Raide, Aivar Tuulberg, Alexander Kofkin, Hillar Teder, Vello Kunman, Villu Reiljan (rootsi kardinasd ootavad teda juba teist korda), Elmar Sepp, Allar Oviir, veel mupo juht Kaimo Järvik, Urbo Vaarman, Nääme, Ummelas, Lepp ja veel palju teisi selliseid „ausaid“ keskerakondlasi (loe: rahvaraha vargaid).
Tehtud!
arusaam31. detsember 2016, 11:39
Võistlevatest telekanalitest valis ETV kergema variandi.Kui vaimuannetest puudu tuli kasutati ära vana hea poliitiline motiiv, mis alati töötab, seda enam kui on tegemist Savisaarele ja tema meeskonnale siltide kleepimise ja alavääristamisega Et asi oleks nende enda sõnutsi tasakaalus , siis tood püünele rollotamise teema, mis on pigem pai tegemine, Reformierakonna suurejoonelised afäärid kas jäävad omi aegu ootama? Küllap vist, niikaua kui peavoolumeedia on endise võimupartei kontrolli all
see kanal jääb ära31. detsember 2016, 09:31
Tegu kahe äärmiselt ebameeldiva ja ülbe tüübiga. Hüsteerikat põdevat Oja nagunii ei vaataks. Peale Kellapite jama väljaimemist jälestan täiega rumalat Juurikat ka! Ptüi.
külamees31. detsember 2016, 08:29
kui ikka ette kiidetakse siis on kahtlane ja seal see röökiv oja....
tõsielust30. detsember 2016, 22:37
Väärika põhjalikusega võetakse kokku 2016a. Ärapanija suurejooneliste psühhomõrvade abil poliitilist satiiri vabanduseks kasutades. kuidas inimesi sildistada, häbistada, mõnitada, alavääristada, kohtuotsuseid väljakuulutades.
31. detsember 2016, 07:01
Juur ja Oja, palun vaadake peeglisse! Eriti Oja, karvase lõusta ja paksude mokkade vahelt paistavad kollased hõredad hambad, kostub ilge röökimine ja kindlasti ka ilge hais.
mul on hea meel, et30. detsember 2016, 19:44
sain teada, kus kanalis need kaks narri röögivad ja mõnitavad inimesi. ETV kanali aastavahetussaateid ma ei vaata!
HÄBI28. detsember 2016, 19:29
Mart Juur ja Peeter Oja! Miks Te ei deklareeri oma meelelahutustelt saadud tulusid?See on maksupettus ja riigi raha omastamine!