Richard HammondFoto: Reuters / Scanpix
Tele
27. detsember 2016, 13:35

Richard Hammond vihastas fänne öeldes, et "jäätis on gei" (3)

Populaarse autosarja "Top Geari" seltskond, ehk Richard Hammond, James May ja Jeremy Clarkson löövad hetkel laineid uue sarjaga "The Grand Tour". Mehed on teada tuntud oma vabameelsuse poolest, kuid Richard Hammond suutis hiljuti vaatajad välja vihastada, kuna seostas jäätisesöömise homoseksuaalsusega.

Juhtum leidis aset sarja viimases episoodis, kui Jeremy Clarkson üht kreemivärvi Rolls Royce'i sisemust kommenteeris, öeldes, et selles autos ei saaks küll šokolaadijäätist süüa. Selle peale vastas Richard Hammond, et ta ei söö nagunii jäätist, kuna ta on heteroseksuaalne.

Selle peale küsis Clarkson, et kas Hammond tõesti arvab, et kõik inimesed ja kõik lapsed, kes jäätist söövad on sel juhul homoseksuaalid. "Ei, selles ei ole midagi väära. Lihtsalt täismees jäätist söömas...," põhjendas Hammond.

James May, Richard Hammond ja Jeremy Clarkson Foto: Amazon Prime

Sarja fännid ei võtnud asja aga naljaga. "Keegi öelge Richard Hammondile, kui tal tekib jäätist süües tunne, et ta tahab meestega magada, siis pole probleem arvatavasti jäätises," kommenteeris üks sarja vaataja.

Sari "The Grand Tour" on ennegi pahameele osaks saanud, näiteks eelmisel nädalal langesid mehed loomaõiguslaste kriitika alla, kuna võrdlesid autode kaalu tapetud loomade kaaluga.