Foto: TV3
Tele
31. detsember 2016, 08:10

AASTAVAHETUSE SAADETE TIPP 10: "Edekabel", ärapanijad ja tandem Sepp-Avandi (45)

Vana aasta saadetakse tänavu ära mitmete filmide ja erisaadete kaasabil, ent millised on kümme saadet, mida võiks kindlasti aastavahetusel jälgida?

1) "Eesti hittfilmide TOP 25" (kell 13.10, Kanal 2)

Erisaade taasiseseisvunud Eesti kõige menukamatest kodumaistest filmidest, kus pingerida kommenteerivad Mait Malmsten, Evelin Võigemast, Jan Uuspõld, Märt Avandi, Priit Võigemast ja paljud teised, kes on nendes hittfilmides näitlejate või kaadritaguste tegijatena kaasa löönud.

2) "Õhtusöök ühele" (kell 18.40, ETV)

Igale aastavahetusele kohane legendaarne lavastus kõigile neile, kes peaks aastavahetuse üksi veetma.

3) Avandi ja Sepa intervjuu Eesti Vabariigi peaministriga (kell 19.30, ETV)

 Foto: Karmo Ruusmaa

Pöördeline aeg nõuab pööraseid inimesi. 2016. aasta olulisima teleintervjuu peaminister Jüri Ratasega sooritavad Ott Sepp ja Märt Avandi.

4) "Mida toob aasta 2017?" (kell 20.30, TV3)

Taas võtavad Eesti parimad selgeltnägijad, maagid, analüütikud ja arvamusliidrid ette tänamatu töö ning püüavad kergitada saladuskatet saabuvalt aastalt.

5) "Aastavahetus Kanal 2ga: Õhtu Pargis" (Kell 20.30, Kanal 2)

Suur ja särav aastavahetuse saade Toomas Luhatsi ja Raivo E. Tamme eestvedamisel. Luksuslikus Hilton Tallinn Park hotellis toimuval peol on kohal Anne Veski, Kalle Sepp, Harry ja Margit Kõrvits, Lenna Kuurmaa, Kristjan Jõekalda, Teet Margna, Hendrik Sal-Saller ja paljud-paljud teised.

6) "Uusaastapidu kooperatiivis Kukeke" (kell 21.10, ETV)

1987. aasta hakkab lõppema. Vana-aastaõhtu eel peavad Illar ja Ats oma baaris nõu, kuidas aastavahetuse peo pealt võimalikult palju teenida. Arutamise käigus saab Illar šampusepudeli korgiga vastu pead. Järnev on segasem kui unenäos. Igal juhul astuvad Kukekese baarist läbi nii Ivo Linna kui ka Karl-Erik Taukar ning Anne Veski ja Koit Toome.

7) "Edekabel" (Kell 22, TV3)

Foto: TV3

 "Terevisioon" on üllatusterohkem kui kunagi varem. Stuudiosse tulevad Kristjan Jõekalda ja perekond Valitsus, Evelin Ilves koos Toomas Hendrikuga, Marko Reikop usutleb president Kaljulaidi ja kuuuurija Katrin Lust paljastab järjekordse kohutava skandaali. Otse telekaamerate ees viiakse läbi nõiasaate superfinaal ja eksklusiivselt on kohal ka Donald Trump ning Hispaania tüdruk.

8) "Aastavahetus Kinoteatriga 2016" (Kell 22.10, ETV)

Karmil ja halastamatul pühadeajal saab ühest üksikust Nuustaku lumiste küngaste vahel peidus olevast kõrtsist tormivari kaheksale salapärasele rändurile. Kas kokkusattumus või kellegi kokkumäng? Need mehed juba nalja ei mõista, eriti üksteise vastu. Kes väljub sellest punkrist uude aastasse elavana ja kes sulab kevadel lume alt välja? Ja mis roll on selles kõiges Kaja Kallasel? Üks maja, üks õhtu, üks suur küsimus, kaheksa meest ja paar nalja - see on Aastavahetus Kinoteatriga. Osades Tõnis Niinemets, Märt Avandi, Ott Sepp, Priit ja Märt Pius, Peeter Oja, Henrik Kalmet, Andrus Vaarik jt.

9) "Ärapanija 2016" (Kell 22.45, ETV)

Aitab jamast! Enam lihtsalt ei saa vaiki olla! 2016. aasta võtavad oma väärika põhjalikkusega kokku legendaarsed ärapanijad Mart Juur ja Peeter Oja. Saade on gluteenivaba, aga sisaldab piimatooteid.

10) Eesti Vabariigi presidendi uusaastatervitus (Kell 23.50 [ETV, Kanal 2), kell 23.45 [TV3])