kuna pole mõni aasta enam kooliga kokku puutunud ,siis vähe segaduses.Kas tõesti meie koolides toitlustatakse sellisel tasemel? Lõhe,krevetid ,fileed jne jne! Kuidas nad järsku sellisele tasemele said? Mäletan ,et veel paar aastat tagasi "sõditi "iga sendi pärast !
kogu saate jooksul kippusid ju kõik toidud sinna "restoraniklassi "kuuluma ! Ma saan aru ,et see näitas koolikokkade taset(mis tuleb välja ,et on ) ,aga siis oli ju ikkagi vale toonitada ,et nad niimoodi koolikapsi toidavad .Ainuke keda ma usun selliseid toite tõeliselt valmistavat on ehk see Tallinna Euroopa Kooli kokk!
no aga oligi ju koolikokkade, mitte koolitoitude võistlus :) mind pani hoopiski imestama, et finaalsaate alguses räägiti meisterlikkusest, aga milles väljendus võitja eelroa puhul meisterlikkus? pakendite avamises, või tükeldamises? sellest rääkimata, et kasutati purgimajoneesi, mida ise küll ei sööks. muud toidud olid neil ju ka lihtsad ja mitte eriti aega nõudvad, oleks võinud vähemalt majoneesi ise teha.
KOMMENTAARID (13)