Hanno Pevkur "Seitsmestes uudistes"Foto: kuvatõmmis videost/ TV3
Tele
23. detsember 2016, 10:22

TV3 VIDEO | Reformierakonna juhiks pürgiv Hanno Pevkur: “Meie eesmärk on Tallinnas võimule tulla, lõpetada ära need jamad, mis täna toimuvad, alates Tallinna Televisioonist.” (60)

Eile oli “Seitsmeste uudiste” külaliseks Reformierakonna juhiks pürgiv Hanno Pevkur, kellega räägiti nii Reformierakonnas toimuvast, Eesti kitsaskohtadest ja Reformierakonna võimalikust uuest juhist. Muuhulgas ütles Pevkur, et Tallinna Televisioon tuleb kinni panna!

7. jaanuaril valib Reformierakond omale uue juhi, hetkel on laual kaks kandidaati: Hanno Pevkur ning Kristen Michal.

Pevkur peab erakonna esimeheks saamise võimalusi heaks. “Hea juhi teevad minust need omadused, et ma oskan hästi suhelda, ma suudan inimestega hästi läbi saada, rääkida nendega ja loomulikult hea juht peab ostustama. Arstide streik oli, saime lahendatud. Eston Kohveri tõime ka koju tagasi,” rääkis ta. “Kui on vaja teha jõulisi otsuseid, teen ka jõulisi otsuseid.”

Pevkuri sõnul ei ole kunagine rahastamisskandaal ei ole kahjulik ainult Michali mainele, vaid kogu erakonna omale. “See skandaal kahjuks on heitnud erakonnale tervikult halba varju. Fakt on see, et sellised skandaalid ei kipu inimestel ununema,” sõnas ta.

Lisaks räägiti järgmise aasta kohalikest valimistest ning Pevkuri sõnul on Reformierakond Tallinnat puudutava programmi kokkupanemisega juba alustanud ning eesmärk on valimised võita.

“Tallinna programmi tegemine otsast on alanud, Kristen Michal on olnud valmis olema linnapea kandidaat, ma soovin talle selleks palju edu ja loomulikult on meie eesmärgiks Tallinnas võimule tulla, lõpetada ära need jamad, mis täna toimuvad, alates Tallinna Televisioonist, ühistupangast,” sõnas ta.  

Tallinna Televisiooni ümber on olnud mitmeid küsimusi ja lahtisi otsi, ka TTV endine juht Toomas Lepp arvas, et telekanal läheb sulgemisele, kuid TTV nõukogu esimehe Allan Alaküla sõnul ei kao kanal kuhugi. 

Pevkuri sõnul tuleb TTV sulgeda, kuna ka erakanalites saab vajadusel eetripinda, kus oma uudiseid rahvale näidata. 

Vaata lähemalt videost!